paokmaniak Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα σας. Είχα αναφέρει και πριν κανα χρόνο κάτι προβλήματα που είχα με το σπιτονοικοκυρη μου γιατι θα φιλοξενουσα για 2 εβδομάδες ενα σκύλο και πάλι μου κάνει τη ζωή δύσκολη ακόμα και τώρα που έφυγε. Αρχικά είχα δώσει 2 ενοίκια για εγγύηση (2*500=1000) και τώρα που έφυγα αρνείται να μου τα παραδώσει... ενώ παραχώρησα το σπίτι κανονικά και έλειπαν μόνο κάτι τζαμάκια που πήρε ο άερας (τοτε με ζορμπα κτλ) διακοσμητικα π εχει σε ενα παραθυρο και ειπα να τα κρατήσει απο την εγγύηση (όχι οτι έφταιγα εγώ μιας και ήταν σάπια η κολλα μεταξύ των μικρών παραθύρων και φύγαν με τον αερα) τώρα δε μου δίνει τιποτα. Μου είπε οτι κόστισε 630 ευρώ το βάψιμο (80 μέτρα σπίτι ούτε ο Νταλι να τα έβαφε) ότι άλλαξε μια γρίλια σε ενα παντζουρι 150 ευρώ (η οικοδομή ειναι του 1970 όλες οι γρίλιες ήταν σκουριαρσμένες απο τότε που πήγα και με δυσκολία ανεβοκατέβαιναν, αυτή σταμάτησε να ανεβοκατεβαινει εντελώς και λέει οτι φταίω εγώ) οτι άλλαξε 100 ευρώ μια βρύση που στάζει, ότι άλλαξε ολα τα ντουλάπια της κουζίνας γιατί λεει είχαν φουσκώσει (δε φούσκωσαν σε 37 χρόνια που ήταν η οικοδομή αλλα στα 3 που έμεινα εγώ, και ενω για τα 2 του είχα πει οτι ειναι φουσκωμένα απο οταν ήρθα) και άλλα ωραία και μου εβγαλει οτι θεωρητικά του χρωστάω γιατι βγήκαν όλα 1200 ευρώ αλλα δε μου ζητάει τα 200 εξτρα.... τι μπορώ να κάνω??
zio10 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι, αλλά νομίζω ότι το βάψιμο δεν το κρατάνε από την εγγύηση. Εκτός αν είχες ζωγραφίσει στους τοίχους πχ.
paokmaniak Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Οχι ρε ουτε που καπνιζαμε μέσα στο σπίτι, πεντακάθαρο ειναι. Το μόνο που έιχε είναι οι τρύπες απο κάποια κάδρα που είχαμε βάλει
aggelos87 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Περα απ τον ενοχλεις καθε μερα και να κανεις σαν τρελος πιστευω πως μονο με δικηγορο θα βγαλεις ακρη. Να του ζητησετε αποδειξεις για τα εξοδα και στην απιθανη περιπτωση που τις εχει να δειτε τι πρεπει να χρεωθεις εσυ και τι οχι. Ολα αυτα στην περιπτωση που ειχατε υπογραψει ενοικιαστηηρια, εχεις αποδειξεις πληρωμης και τα σχετικα φυσικα Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2018 από aggelos87
paokmaniak Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Ναι εννοειται πως εχω αποδιξεις πληρωμη ολα γινοταν μεσω τραπεζης αυτοματα στην 1η του μηνος, ουτε δευτερόλεπτο δεν εχω αργήσει ενοίκιο για 3 χρονια και μάλιστα πλήρωνα και εξτρα εξοδα τοσο καιρό γιατι ο μπαμπας του εμενε σε ενα αυθαιρετο απο πάνω μου και το ρεύμα του ερχόταν σε εμενα κ μ δινε την κατανάλωση του (όλα τα πάγια που αυξανόταν λόγω κατανάλωσης τα επιβαρυνόμουν εγώ....) αλλα αμα εισαι καλός βρίσκουν και κανουν...
christopher0016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, paokmaniak είπε Καλησπέρα σας. Είχα αναφέρει και πριν κανα χρόνο κάτι προβλήματα που είχα με το σπιτονοικοκυρη μου γιατι θα φιλοξενουσα για 2 εβδομάδες ενα σκύλο και πάλι μου κάνει τη ζωή δύσκολη ακόμα και τώρα που έφυγε. Αρχικά είχα δώσει 2 ενοίκια για εγγύηση (2*500=1000) και τώρα που έφυγα αρνείται να μου τα παραδώσει... ενώ παραχώρησα το σπίτι κανονικά και έλειπαν μόνο κάτι τζαμάκια που πήρε ο άερας (τοτε με ζορμπα κτλ) διακοσμητικα π εχει σε ενα παραθυρο και ειπα να τα κρατήσει απο την εγγύηση (όχι οτι έφταιγα εγώ μιας και ήταν σάπια η κολλα μεταξύ των μικρών παραθύρων και φύγαν με τον αερα) τώρα δε μου δίνει τιποτα. Μου είπε οτι κόστισε 630 ευρώ το βάψιμο (80 μέτρα σπίτι ούτε ο Νταλι να τα έβαφε) ότι άλλαξε μια γρίλια σε ενα παντζουρι 150 ευρώ (η οικοδομή ειναι του 1970 όλες οι γρίλιες ήταν σκουριαρσμένες απο τότε που πήγα και με δυσκολία ανεβοκατέβαιναν, αυτή σταμάτησε να ανεβοκατεβαινει εντελώς και λέει οτι φταίω εγώ) οτι άλλαξε 100 ευρώ μια βρύση που στάζει, ότι άλλαξε ολα τα ντουλάπια της κουζίνας γιατί λεει είχαν φουσκώσει (δε φούσκωσαν σε 37 χρόνια που ήταν η οικοδομή αλλα στα 3 που έμεινα εγώ, και ενω για τα 2 του είχα πει οτι ειναι φουσκωμένα απο οταν ήρθα) και άλλα ωραία και μου εβγαλει οτι θεωρητικά του χρωστάω γιατι βγήκαν όλα 1200 ευρώ αλλα δε μου ζητάει τα 200 εξτρα.... τι μπορώ να κάνω?? Λογικά τίποτα έπρεπε να του άφηνες υπόλοιπο την εγγύηση. Πίεσε τον να σου δώσει τα λεφτά πίσω η πες του να μείνεις με αυτά τα λεφτά όσους μήνες βγαίνει. Αλλιώς είτε και κινησου νομικά η τραβά Καντού ζημιές αφού θα τα φαει που θα τα φάει. Εάς τα πληρώσει σε ζημιές
paokmaniak Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Μετακόμισα ήδη στο Βέλγιο δε θέλω να μείνω παραπάνω (έχω ειδοποιήσει για το γεγονός οτι φεύγω απο το Σεπτεμβριο). Ούτε πιστεύω στην αυτοδικια να παω να κανω ζημιες μετά μπορεις να μπλεξεις χωρις λογο 1
chsam Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, zio10 είπε αλλά νομίζω ότι το βάψιμο δεν το κρατάνε από την εγγύηση Συνηθως, αν το παραλαβεις βαμενο πρεπει να το παραδωσεις βαμενο (αλλιως κραταει την εγγυηση).Αν το βαψεις στοκαρεις εσυ οταν μπεις, το παραδιδεις χωρις να κανεις τιποτα. 13 λεπτά πριν, paokmaniak είπε Καλησπέρα σας. Είχα αναφέρει και πριν κανα χρόνο κάτι προβλήματα που είχα με το σπιτονοικοκυρη μου γιατι θα φιλοξενουσα για 2 εβδομάδες ενα σκύλο και πάλι μου κάνει τη ζωή δύσκολη ακόμα και τώρα που έφυγε. Αρχικά είχα δώσει 2 ενοίκια για εγγύηση (2*500=1000) και τώρα που έφυγα αρνείται να μου τα παραδώσει... ενώ παραχώρησα το σπίτι κανονικά και έλειπαν μόνο κάτι τζαμάκια που πήρε ο άερας (τοτε με ζορμπα κτλ) διακοσμητικα π εχει σε ενα παραθυρο και ειπα να τα κρατήσει απο την εγγύηση (όχι οτι έφταιγα εγώ μιας και ήταν σάπια η κολλα μεταξύ των μικρών παραθύρων και φύγαν με τον αερα) τώρα δε μου δίνει τιποτα. Μου είπε οτι κόστισε 630 ευρώ το βάψιμο (80 μέτρα σπίτι ούτε ο Νταλι να τα έβαφε) ότι άλλαξε μια γρίλια σε ενα παντζουρι 150 ευρώ (η οικοδομή ειναι του 1970 όλες οι γρίλιες ήταν σκουριαρσμένες απο τότε που πήγα και με δυσκολία ανεβοκατέβαιναν, αυτή σταμάτησε να ανεβοκατεβαινει εντελώς και λέει οτι φταίω εγώ) οτι άλλαξε 100 ευρώ μια βρύση που στάζει, ότι άλλαξε ολα τα ντουλάπια της κουζίνας γιατί λεει είχαν φουσκώσει (δε φούσκωσαν σε 37 χρόνια που ήταν η οικοδομή αλλα στα 3 που έμεινα εγώ, και ενω για τα 2 του είχα πει οτι ειναι φουσκωμένα απο οταν ήρθα) και άλλα ωραία και μου εβγαλει οτι θεωρητικά του χρωστάω γιατι βγήκαν όλα 1200 ευρώ αλλα δε μου ζητάει τα 200 εξτρα.... τι μπορώ να κάνω?? Σε επιασε κωτσο που λενε γιατι ολες αυτες οι "ζημιες" που αναφερεις ειναι φυσιολογικη φθορα και ευθυνη ιδιοκτητη εκτος απο καποια σοβαρη εσκεμμενη ζημια. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2018 από chsam 4
pananton Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 γιατί έχω την εντύπωση ότι ποτέ δεν παίρνεις την εγγύηση πίσω αλλά απλά μένεις μέσα το χρονικό διάστημα που αναλογεί χωρίς να πληρώνεις? 2
duende Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, paokmaniak είπε Μετακόμισα ήδη στο Βέλγιο δε θέλω να μείνω παραπάνω (έχω ειδοποιήσει για το γεγονός οτι φεύγω απο το Σεπτεμβριο). Ούτε πιστεύω στην αυτοδικια να παω να κανω ζημιες μετά μπορεις να μπλεξεις χωρις λογο δυστυχως δε προκειται να παρεις μια. επρεπε να ειχες χρησιμοποιησει την μια εγγυηση για τον τελευταιο μηνα και την αλλη για να το παραδωσεις βαμμενο, οπως το βρηκες. τα υπολοιπα ειναι παπατζες για να στα φαει.
paokmaniak Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Σύμφωνα με το νόμο τα συμβόλαια αναφέρουν οτι δεν πρεπει να χρησιμοποιηθει μερος της εγγύησης για ενοίκιο (αναφέρεται και στα συμβόλαια), όποιος κάνει δηλαδή το νόμιμο την έχει πατησει....
k_w_t Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Ζητα του τις αποδειξεις και να εχουν εκδοθει στο ονομα σου .. Αφου στην ουσια εσυ τους πληρωσες...
defacer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Ο Άγγελος παραπάνω σου είπε τι πρέπει να κάνεις. Δικηγόρος. Το πιθανότερο είναι πως δεν πρόκειται να βάλεις λεφτά στην τσέπη σου, αλλά εγώ δε θα τον άφηνα έτσι. 2
paokmaniak Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Αρα να χρεωθω και τα εξοδα του δικηγορου... πφφφφφφ
chsam Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, paokmaniak είπε Αρα να χρεωθω και τα εξοδα του δικηγορου... πφφφφφφ Φιλε μου πηγες βελγιο απ'οτι καταλαβαινω για καλυτερη ζωη, δουλεια, κτλ....Αστο δεν θα βγαλεις ακρη, μονο ταλαιπωρια και εξτρα εξοδα για να παρεις πισω ποιος ξερει ποσα στο τελος..... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα