xrist0s4 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Είχα μια επιχείρηση η οποία εκλεισε,έτσι πήγα πριν δυόμιση μήνες σε ενα απ' τα καταστήματα του παρόχου που ήμουν κ έκανα διακοπή λέγοντας μου ότι θα μου έρθει ένας τελικός λογαριασμός στο σπίτι. Πέρασαν 2 μήνες κ τίποτα κ παίρνοντας τηλ μου είπαν ότι δεν έχει γίνει διακοπή κ ότι χρωστάω κ 200+ ευρώ! Με τα πολλά ο υπάλληλος που είχα πάει κάτι δεν έκανε κ δεν δηλώθηκε το αίτημα διακοπής. Τι μπορώ να κάνω για να γλιτώσω το ποσό κ να βρω το δίκιο μου; Αυτοί μου είπαν ότι δεν γίνεται κάτι κ ότι αν δεν κάνω ρύθμιση η εξόφληση δεν μπορούν να διακόψουν. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2018 από xrist0s4
aggelos87 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δεν σου είχε δώσει κανένα χαρτί; κανένα αντίγραφο αίτησης; κάτι;;;
takoulou Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα.. Εχεις ζητησει εσυ διακοπη ρευματος; Στην εταιρεια τι σου ειπαν;; Υπαρχει αυτο;;; Μηπως σου ειπαν πρωτα οτι θα εξοφλησεις το ποσο και μετα θα γινει η διακοπη του ρευματος... Δεν θα γλυτωσεις το ποσο... Αφου δεν εχει γινει ακομα η διακοπη ρευματος... Θα πρεπει να εξοφλησεις το ποσο πρωτα και μετα θα γινει η διακοπη... Και οσο το καθυστερεις εσυ χρεωνεσαι παραπανω ποσα..
NikosKallithea Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Είναι που είναι δήθεν φθηνές και στο τέλος πληρώνεις και τα τριπλά καπέλο για να φύγεις Σε όλους τους παρόχους τελικά πρέπει να πηγαίνεις παρέα με δικηγόρους 1
xrist0s4 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Όχι χαρτί δεν μου είχαν δώσει.Απλα μου είχαν πει ότι θα έρθει ένας τελικός λογαριασμός στο σπίτι.Εγω είχα πάει από ένα γραφείο τους κ προφανώς είναι λάθος του υπαλληλου γιατί πήγα κ με θυμόταν κ για τη διακοπή πριν δύο μήνες κ όταν του είπα τι έχει γίνει έκανε την πάπια αλλά αύριο θα πάω στα κεντρικά μήπως ξεκαθαρίσω κάτι.. Ο συνήγορος του καταναλωτή βοηθάει σε τέτοιες περιπτώσεις;
NikosKallithea Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 36 λεπτά πριν, xrist0s4 είπε Όχι χαρτί δεν μου είχαν δώσει Κακώς φιλε . Έπρεπε να το ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ . Τώρα θα σε αναλάβουν τα δικηγορικά γραφεία
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Προφανως ο παροχος δεν εδωσε εντολη σε ΔΕΔΔΗΕ για την διακοπη...Αντε βγαλε ακρη...Πηγαινε σε ΔΕΔΔΗΕ και ρωτα αν εχει δωσει ο παροχος εντολη διακοπης και αν ναι ποτε.
takoulou Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Μπα... Δεν θα εχει δωσει εντολη ο παροχος στην ΔΕΔΔΗΕ για να μην εχει γινει η διακοπη... Δεν θα βγαλεις ακρη... Τωρα εσυ πηγαινε να πληρωσεις το ποσο και να ζητησεις την διακοπη...
SB_1957 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, xrist0s4 είπε Είχα μια επιχείρηση η οποία εκλεισε,έτσι πήγα πριν δυόμιση μήνες σε ενα απ' τα καταστήματα του παρόχου που ήμουν κ έκανα διακοπή .... Σε όλο αυτό το διάστημα, από τότε που ζήτησες διακοπή και μέχρι σήμερα, ο χώρος όπου ήταν η επιχείρηση είχε ρεύμα και τον χρησιμοποιούσε κάποιος? Τα 200 που σου ζητάνε τι είναι? Η αξία του ρεύματος που καταναλώθηκε από πότε μέχρι πότε?
xrist0s4 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, SB_1957 είπε Σε όλο αυτό το διάστημα, από τότε που ζήτησες διακοπή και μέχρι σήμερα, ο χώρος όπου ήταν η επιχείρηση είχε ρεύμα και τον χρησιμοποιούσε κάποιος? Τα 200 που σου ζητάνε τι είναι? Η αξία του ρεύματος που καταναλώθηκε από πότε μέχρι πότε? Είναι άδειο,δεν έχει νοικιαστεί ...τώρα δεν ξέρω ο ιδιοκτήτης αν κάνει εργασίες μέσα...Μέσα στα 200 είναι ένας μήνας δικός μου κ τα υπόλοιπα πάγια κ ρεύμα 2 μηνων αν χρησιμοποιούσε ο ιδιοκτήτης. Θα πάω από τα κεντρικά να δω αναλυτικά.Αυτο ήταν λάθος του υπαλληλου γιατι τις προάλλες που πήγα κ τον ρωτούσα τι έχει γίνει δεν ήξερε τι να μου πει κ μόλις πήρα τηλ στο κέντρο εξυπηρέτησης μου είπαν δεν είχε γίνει αίτημα..
takoulou Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Για να ξεμπλεξεις τωρα πηγαινε πληρωσε το ποσο που οφειλεις και ζητησε και την διακοπη του ρευματος.. Δεν γινεται κατι αλλο...
xrist0s4 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Κακώς φιλε . Έπρεπε να το ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ . Τώρα θα σε αναλάβουν τα δικηγορικά γραφεία Πουθενά δεν σου δίνουν.Αυτοι στέλνουν αίτημα διακοπής κ από εκεί κ πέρα επικοινωνούν μαζί σου για να δουν τον λόγο διακοπής κ από εκεί κ πέρα συνεχίζουν.. κ στην κινητή τηλεφωνία έτσι γίνεται .. 2 λεπτά πριν, takoulou είπε Για να ξεμπλεξεις τωρα πηγαινε πληρωσε το ποσο που οφειλεις και ζητησε και την διακοπη του ρευματος.. Δεν γινεται κατι αλλο... Αναγκαστικα,απλά θα πάω από εκεί γιατί έχουμε μια επιχείρηση κ 2 σπίτια σ αυτούς.Οποτε η πληρώνω κ μας χάνουν μόλις λήξουν τα συμβόλαια για 200€ η βοηθάνε.
SB_1957 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, xrist0s4 είπε Είναι άδειο,δεν έχει νοικιαστεί ...τώρα δεν ξέρω ο ιδιοκτήτης αν κάνει εργασίες μέσα...Μέσα στα 200 είναι ένας μήνας δικός μου κ τα υπόλοιπα πάγια κ ρεύμα 2 μηνων αν χρησιμοποιούσε ο ιδιοκτήτης. Θα πάω από τα κεντρικά να δω αναλυτικά.Αυτο ήταν λάθος του υπαλληλου γιατι τις προάλλες που πήγα κ τον ρωτούσα τι έχει γίνει δεν ήξερε τι να μου πει κ μόλις πήρα τηλ στο κέντρο εξυπηρέτησης μου είπαν δεν είχε γίνει αίτημα.. Δυστυχώς όπως σου είπαν και άλλοι θα αναγκαστείς να τα πληρώσεις. Διακοπή σύνδεσης χωρίς να υπογράψεις κάποια αίτηση, να πάρεις κάποιο αποδεικτικό κ.λπ. δεν γίνεται. Όπου κι αν απευθυνθείς δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτε γιατί δεν έχεις τίποτε στα χέρια σου.
takoulou Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Για να γινει η διακοπη του ρευματος θα πρεπει να εξοφλησεις το ποσο που οφειλεις.. Δεν γινεται αλλιως... Θα γινει η διακοπη και θα ερθει μετα και ο εκαθαριστικος λογαριασμος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα