Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Fortistis είπε

Να προσέχεις όταν πατάς «Agree» σε άδειες και license agreements. 

Αφήνω ένα ποσοστό να μην έγινε και είναι τυχαίο, αλλά αυτό επειδή δεν έχω ακούσει να έχουν στην Ελλάδα αυτές τις υπηρεσίες. Αλλιώς, σε άλλες χώρες (εννοείται δεν λέω σε ποιες) γνωρίζω όχι μόνο ότι γίνεται αλλά και το πως. 

Με λίγα λόγια, εάν γίνεται τότε εσύ το έχεις επιτρέψει. Μπορείς να το εξακριβώσεις εάν κάνεις κάτι αντίστοιχο με κάποιο άλλο θέμα (π.χ., συζήτα κάτι άλλο συνέχεια μέσα στη μέρα). Και να κλείσεις τα δεδομένα, όταν συνδεθείς πίσω σε δίκτυο θα σταλούν τα δεδομένα. 

Ο μόνος τρόπος να το απενεργοποιήσεις είναι εάν υπάρχει ρύθμιση από το λειτουργικό για απενεργοποίηση του μικροφώνου όταν δεν μιλάς στο τηλέφωνο. 

Για την τελευταία σου πρόταση, αυτή είναι η ερώτησή μου, εάν ξέρει κανείς αυτή τη ρύθμιση για να το απενεργοποιήσω.

Για το πρώτο που αναφέρεις, δυστυχώς πατάω Agree σε όλα τα apps που εγκαθιστώ. Οπως όλοι μας.

• Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Fortistis είπε

) γνωρίζω όχι μόνο ότι γίνεται αλλά και το πως. 

Enlighten me please :)

• Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Fortistis είπε

Να προσέχεις όταν πατάς «Agree» σε άδειες και license agreements. 

Αφήνω ένα ποσοστό να μην έγινε και είναι τυχαίο, αλλά αυτό επειδή δεν έχω ακούσει να έχουν στην Ελλάδα αυτές τις υπηρεσίες. Αλλιώς, σε άλλες χώρες (εννοείται δεν λέω σε ποιες) γνωρίζω όχι μόνο ότι γίνεται αλλά και το πως. 

Με λίγα λόγια, εάν γίνεται τότε εσύ το έχεις επιτρέψει. Μπορείς να το εξακριβώσεις εάν κάνεις κάτι αντίστοιχο με κάποιο άλλο θέμα (π.χ., συζήτα κάτι άλλο συνέχεια μέσα στη μέρα). Και να κλείσεις τα δεδομένα, όταν συνδεθείς πίσω σε δίκτυο θα σταλούν τα δεδομένα. 

Ο μόνος τρόπος να το απενεργοποιήσεις είναι εάν υπάρχει ρύθμιση από το λειτουργικό για απενεργοποίηση του μικροφώνου όταν δεν μιλάς στο τηλέφωνο. 

Με κλειστά δεδομένα πως γίνεται; Αποθηκεύει τις συνομιλίες δηλαδή; Δεν γίνεται live ό,τι γίνεται;

Δημοσ.

Στ'αγγλικά ήταν η συζήτηση και σου πρότεινε το amazon αγγλικό βιβλίο;

Επειδή για να ρωτάς, μάλλον η συζήτησή σας είχε να κάνει με το θέμα του βιβλίου κι αφού σ'αρέσει, σίγουρα θα έχεις μπει και σε ανάλογες σελίδες να ψάξεις, οπότε αν θες να κλείσεις κάτι, αυτό δεν είναι το μικρόφωνο του κινητού σου...

Δημοσ.

Απο την αλλη αν το σκεφτείς καλα ειναι μια χαρά, κανεις μια κουβεντα και μετα τα βρίσκεις ολα ετοιμα

Που να ψάχνεις απο την αρχη

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mona Lisa είπε

είχα πρώτη σελίδα σε μεγάλη εικόνα προτεινόμενο "ειδικά για μένα" ένα βιβλίο που λέγεται I love dick.

ÎÏοÏέλεÏμα εικÏÎ½Î±Ï Î³Î¹Î± kinky gif

Δημοσ.

Τελικά παίζει να είμαι ο μόνος άτυχος που όλο σεξουαλικές συζητήσεις κανω και αυτό το άτιμο Η amazon ουτε μια προταση δε μου κάνει 

Δημοσ.

Βασικά μην ανησυχείς.

Απλά η συγκεκριμένη φεμινιστική νουβέλα έχει γίνει και σειρα από το αμαζον πραιμ.

Οπότε λογικο να την προωθούν.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, guido είπε

Βασικά μην ανησυχείς.

Απλά η συγκεκριμένη φεμινιστική νουβέλα έχει γίνει και σειρα από το αμαζον πραιμ.

Οπότε λογικο να την προωθούν.

Εμένα πάντως μου βγάζει τώρα τελευταία το φαϊτ χλαμπ... μπλουρεϊ συν μπόνους υλικό...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, cumulus είπε

αυτό το άτιμο Η amazon ουτε μια προταση δε μου κάνει 

Eμ δεν είσαι αμαζόνα όπως η Μόνα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, AtiX είπε

Εμένα πάντως μου βγάζει τώρα τελευταία το φαϊτ χλαμπ... μπλουρεϊ συν μπόνους υλικό…

Σε λίγο καιρό θα σου βγάζει το χλαπ, έχω ακούσει ότι είναι σε πολύ ανοδική πορεία, γίνεται τρομερή δουλειά εκεί...

Επεξ/σία από Vassilis_24
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Σε λίγο καιρό, θα σου βγάζει το χλαπ, έχω ακούσει ότι είναι σε πολύ ανοδική πορεία, γίνεται τρομερή δουλειά εκεί...

Τώρα είδα ότι μου πρότεινε κούλτουρ χλαμπ... είμαι σε καλό δρόμο?  

Επεξ/σία από AtiX
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...