Mona Lisa Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Fortistis είπε Να προσέχεις όταν πατάς «Agree» σε άδειες και license agreements. Αφήνω ένα ποσοστό να μην έγινε και είναι τυχαίο, αλλά αυτό επειδή δεν έχω ακούσει να έχουν στην Ελλάδα αυτές τις υπηρεσίες. Αλλιώς, σε άλλες χώρες (εννοείται δεν λέω σε ποιες) γνωρίζω όχι μόνο ότι γίνεται αλλά και το πως. Με λίγα λόγια, εάν γίνεται τότε εσύ το έχεις επιτρέψει. Μπορείς να το εξακριβώσεις εάν κάνεις κάτι αντίστοιχο με κάποιο άλλο θέμα (π.χ., συζήτα κάτι άλλο συνέχεια μέσα στη μέρα). Και να κλείσεις τα δεδομένα, όταν συνδεθείς πίσω σε δίκτυο θα σταλούν τα δεδομένα. Ο μόνος τρόπος να το απενεργοποιήσεις είναι εάν υπάρχει ρύθμιση από το λειτουργικό για απενεργοποίηση του μικροφώνου όταν δεν μιλάς στο τηλέφωνο. Για την τελευταία σου πρόταση, αυτή είναι η ερώτησή μου, εάν ξέρει κανείς αυτή τη ρύθμιση για να το απενεργοποιήσω. Για το πρώτο που αναφέρεις, δυστυχώς πατάω Agree σε όλα τα apps που εγκαθιστώ. Οπως όλοι μας.
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Fortistis είπε ) γνωρίζω όχι μόνο ότι γίνεται αλλά και το πως. Enlighten me please 2
Comic maniak Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Χωρις παρεξηγηση, αλλα δυσκολευομαι να πιστεψω αυτα που λες.... 1
zio10 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Fortistis είπε Να προσέχεις όταν πατάς «Agree» σε άδειες και license agreements. Αφήνω ένα ποσοστό να μην έγινε και είναι τυχαίο, αλλά αυτό επειδή δεν έχω ακούσει να έχουν στην Ελλάδα αυτές τις υπηρεσίες. Αλλιώς, σε άλλες χώρες (εννοείται δεν λέω σε ποιες) γνωρίζω όχι μόνο ότι γίνεται αλλά και το πως. Με λίγα λόγια, εάν γίνεται τότε εσύ το έχεις επιτρέψει. Μπορείς να το εξακριβώσεις εάν κάνεις κάτι αντίστοιχο με κάποιο άλλο θέμα (π.χ., συζήτα κάτι άλλο συνέχεια μέσα στη μέρα). Και να κλείσεις τα δεδομένα, όταν συνδεθείς πίσω σε δίκτυο θα σταλούν τα δεδομένα. Ο μόνος τρόπος να το απενεργοποιήσεις είναι εάν υπάρχει ρύθμιση από το λειτουργικό για απενεργοποίηση του μικροφώνου όταν δεν μιλάς στο τηλέφωνο. Με κλειστά δεδομένα πως γίνεται; Αποθηκεύει τις συνομιλίες δηλαδή; Δεν γίνεται live ό,τι γίνεται;
forgotten Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Trolling is the subtle art of staying in a string between stupidity and serious curiosity
Vassilis_24 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Στ'αγγλικά ήταν η συζήτηση και σου πρότεινε το amazon αγγλικό βιβλίο; Επειδή για να ρωτάς, μάλλον η συζήτησή σας είχε να κάνει με το θέμα του βιβλίου κι αφού σ'αρέσει, σίγουρα θα έχεις μπει και σε ανάλογες σελίδες να ψάξεις, οπότε αν θες να κλείσεις κάτι, αυτό δεν είναι το μικρόφωνο του κινητού σου...
NikosKallithea Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Απο την αλλη αν το σκεφτείς καλα ειναι μια χαρά, κανεις μια κουβεντα και μετα τα βρίσκεις ολα ετοιμα Που να ψάχνεις απο την αρχη 1
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Mona Lisa είπε είχα πρώτη σελίδα σε μεγάλη εικόνα προτεινόμενο "ειδικά για μένα" ένα βιβλίο που λέγεται I love dick.
cumulus Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Τελικά παίζει να είμαι ο μόνος άτυχος που όλο σεξουαλικές συζητήσεις κανω και αυτό το άτιμο Η amazon ουτε μια προταση δε μου κάνει
guido Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Βασικά μην ανησυχείς. Απλά η συγκεκριμένη φεμινιστική νουβέλα έχει γίνει και σειρα από το αμαζον πραιμ. Οπότε λογικο να την προωθούν.
AtiX Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, guido είπε Βασικά μην ανησυχείς. Απλά η συγκεκριμένη φεμινιστική νουβέλα έχει γίνει και σειρα από το αμαζον πραιμ. Οπότε λογικο να την προωθούν. Εμένα πάντως μου βγάζει τώρα τελευταία το φαϊτ χλαμπ... μπλουρεϊ συν μπόνους υλικό...
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, cumulus είπε αυτό το άτιμο Η amazon ουτε μια προταση δε μου κάνει Eμ δεν είσαι αμαζόνα όπως η Μόνα
Vassilis_24 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, AtiX είπε Εμένα πάντως μου βγάζει τώρα τελευταία το φαϊτ χλαμπ... μπλουρεϊ συν μπόνους υλικό… Σε λίγο καιρό θα σου βγάζει το χλαπ, έχω ακούσει ότι είναι σε πολύ ανοδική πορεία, γίνεται τρομερή δουλειά εκεί... Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2018 από Vassilis_24
AtiX Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Σε λίγο καιρό, θα σου βγάζει το χλαπ, έχω ακούσει ότι είναι σε πολύ ανοδική πορεία, γίνεται τρομερή δουλειά εκεί... Τώρα είδα ότι μου πρότεινε κούλτουρ χλαμπ... είμαι σε καλό δρόμο? Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2018 από AtiX
Προτεινόμενες αναρτήσεις