Zerg13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Mona Lisa είπε Το σαββατοκύριακο καθόμουν για έναν καφέ με το τηλέφωνο πάνω στο τραπεζάκι. Εκεί συζητήθηκαν μεταξύ άλλων κάποια εμπιστευτικά θέματα για σεξουαλικές πρακτικές. Δεν έχει σημασία τι. Την επόμενη μέρα μπήκα στο άμαζον για να κάνω αγορές. Επισημαίνω εδώ ότι μπαίνω 2-3 φορές την εβδομάδα τον τελευταίο καιρό λόγω γιορτών κτλ. και δεν είχα δει κάτι παράξενο. Αυτή τη φορά όμως είχα πρώτη σελίδα σε μεγάλη εικόνα προτεινόμενο "ειδικά για μένα" ένα βιβλίο που λέγεται I love dick. Έπαθα σχεδόν έμφραγμα, ευτυχώς που δεν ήταν κανένας άλλος μπροστά. Πιστεύω ότι υποκλάπηκαν οι συνομιλίες του σαββατοκύριακου και γι' αυτό θέλω να σταματήσει εντελώς η λειτουργία του μικροφώνου στο κινητό. Γίνεται; Ωραιο τρολοnick μια χρησης. Φαντασια μηδεν Αγγλος ή Αμερικανος αυτος που συζητησατε τις πρακτικες; Ποιος εφτιαξε την Μονα Λιζα ξερεις τουλαχιστον; Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2018 από Zerg13
sinikos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Πες μας εδω τι λεγατε στην συζητηση για να δουμε αν οντως απο αυτο σου εμφανισε το βιβλιο ή ηταν τυχαιο.
lightsout Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, randomcat είπε Θα δώσω 2/10 επειδή ήταν σύντομο και δεν είναι Παρασκευή... αν είχε και καμιά πικάντικη λεπτομέρεια ίσως να έδινα παραπάνω... 2/10 κι από εμένα, θα ήθελα κι εγώ λίγο λεπτομέρεια
alucards74 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δύσκολο Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2018 από alucards74
isay Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Mona Lisa είπε Το σαββατοκύριακο καθόμουν για έναν καφέ με το τηλέφωνο πάνω στο τραπεζάκι. Εκεί συζητήθηκαν μεταξύ άλλων κάποια εμπιστευτικά θέματα για σεξουαλικές πρακτικές. Δεν έχει σημασία τι. Την επόμενη μέρα μπήκα στο άμαζον για να κάνω αγορές. Επισημαίνω εδώ ότι μπαίνω 2-3 φορές την εβδομάδα τον τελευταίο καιρό λόγω γιορτών κτλ. και δεν είχα δει κάτι παράξενο. Αυτή τη φορά όμως είχα πρώτη σελίδα σε μεγάλη εικόνα προτεινόμενο "ειδικά για μένα" ένα βιβλίο που λέγεται I love dick. Έπαθα σχεδόν έμφραγμα, ευτυχώς που δεν ήταν κανένας άλλος μπροστά. Πιστεύω ότι υποκλάπηκαν οι συνομιλίες του σαββατοκύριακου και γι' αυτό θέλω να σταματήσει εντελώς η λειτουργία του μικροφώνου στο κινητό. Γίνεται; Ανοιξε το spotify/youtube σου και αν στα προτεινόμενα σου βγάζει το παρακάτω τραγουδι, τοτε ναι σε παρακολουθουν Ρε παιδια, μη ξοδευετε φαια ουσια για να ανοίγετε τετοια τρολοθεματα. Είναι ηλίθια σπατάλη.
Fortistis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, isay είπε Ρε παιδια, μη ξοδευετε φαια ουσια για να ανοίγετε τετοια τρολοθεματα. Είναι ηλίθια σπατάλη. Όπως έγραψα, υπάρχουν συγκεκριμένες υπηρεσίες, οι οποίες προσφέρονται σε άλλες χώρες και στον τελική χρήστη εμφανίζονται τέτοια γεγονότα, αλλά δεν είμαι ενημερωμένος για το τι παίζει στην Ελλάδα. Έτσι, αυτό που περιγράφει το ΟΡ δεν είναι "σενάριο scifi" αλλά γίνεται. Δεν ξέρω εάν γίνεται στην Ελλάδα όμως, ξαναλέω. Όχι γιατί έχουμε το γονίδιο ΕΛ ή κάτι τέτοιο, αλλά γιατί είμαστε μικρή αγορά και δεν ασχολούνται με τέτοιες υπηρεσίες. 1
guido Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Froskeas είπε Μόνα λίζα ή μάνος λοϊζος? 1
TriLoBiTe Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, randomcat είπε Θα δώσω 2/10 54 λεπτά πριν, lightsout είπε 2/10 κι από εμένα Με τα δυάρια που τους βάζετε απομακρύνετε απo το forum τα λίγα εναπομείναντα κορίτσια. Κοριτσάρα εγώ σου βάζω τρία συμβολικά για να είμαι ασορτί με το βιβλίο.
Sethiros Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 46 λεπτά πριν, Fortistis είπε Όπως έγραψα, υπάρχουν συγκεκριμένες υπηρεσίες, οι οποίες προσφέρονται σε άλλες χώρες και στον τελική χρήστη εμφανίζονται τέτοια γεγονότα, αλλά δεν είμαι ενημερωμένος για το τι παίζει στην Ελλάδα. Έτσι, αυτό που περιγράφει το ΟΡ δεν είναι "σενάριο scifi" αλλά γίνεται. Δεν ξέρω εάν γίνεται στην Ελλάδα όμως, ξαναλέω. Όχι γιατί έχουμε το γονίδιο ΕΛ ή κάτι τέτοιο, αλλά γιατί είμαστε μικρή αγορά και δεν ασχολούνται με τέτοιες υπηρεσίες. Σε γνωστή έχει εμφανίσει ως προτεινόμενη στο fb την ''Αννούλα Χιονιά'' (κάποιο ψέυτικο τρολοaccount) ενώ πιο πριν είχε συζητήσει για το γνωστό τραγούδι. Και σε μένα έχω παρατηρήσει πως μπορεί να βγάλει κάτι ανάλογο και μάλιστα έγινε πρόσφατα με μια κοπέλα όπου αναφέρθηκε το όνομα της και ενώ δεν έχω κανένα κοινό γνωστό μαζί της μου την εμφάνισε ως προτεινόμενη. Επίσης, το έχω παρατηρήσει και σε θέματα διαφημίσεων στο fb τουλάχιστον. Πολλοί κοροϊδεύουν αλλά πράγματι γίνεται. Για το facebook το θεωρώ δεδομένο και το λέω ενώ μόνο ψεκασμένος δεν είμαι και ούτε το γράφω ως συνωμοσιολογία από αυτές που βρίθει το ''βαθύ fb''. Τα λεφτά μου θέλουν, όχι τα μυστικά μου.
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Και μένα μου έχει εμφανίσει το φμπ κάποιο σχετικό λινκ ή πρόσωπο που είχα κατά νου ή συζητήσει πρόσφατα, αλλά μου έχει εμφανίσει και 5638 άλλα τελείως άσχετα, οπότε δεν δίνω και πολλή βάση σε αυτό το σενάριο
aspirini Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 κανενα χρονο πριν , αντι να περιμενω καποιο τυχαιο γεγονος οπως να εμφανιστει καποια διαφημιση τυχαια ενω το εκανα κουβεντα και να σκεφτω την θεωρια οτι με ακουνε εκανα το αντιθετο. Συνενοηθηκα με την γυναικα μου να ξεκινησουμε να συζηταμε για κατι το οποιο δεν εχουμε αναφερει ξανα και επισης κανεις απο τους 2 να μην το αναζητησει σε google facebook κλπ..Το θεμα μας νυχια και φουρνος νυχιων. Ε λοιπον 5 ημερες το συζητουσαμε συχνα πυκνα, Ε ακομη περιμενουμε διαφημιση για φουρνο νυχιων η καποια βαλιτσα με λιμες ... Ολα τα αλλα ιστοριες για αγριους , ειτε συμπτωσεις ειτε απο αφηρημαδα ξεχασατε οτι το αναζητησατε, ειτε το αναζητησε καποιος αλλος στο σπιτι, ειτε κανατε login σε υπολογοστη / κινητο τριτου και εκεινη η συσκευη ειχε τις αναζητησεις κ μετα πετχατηκαν στο pc στο σπιτι κλπ κλπ.Παραδειγματα απειρα. εννοειταιοτι το thread ειναι απο troll, γιατι κανεις δεν θα ελεγε για την λεπτη φυση της συζητησης και διαφημισης που ειδε οτι ηταν σεξουαλικου περιοχομενου και απλα θα αλλαζε τα συμβαντα με κατι αλλο
liakjim Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δεν ξέρω τί είναι ποιο ανησυχητικό για το που οδεύουμε. Το ότι κάποιοι τα πιστεύουν αυτά ή ότι κάποιοι πιστεύουν ότι υπάρχουν κάποιοι που θα πιστέψουν αυτές τις ανοησίες? 1/10 από μένα. Θα έδινα μηδέν αλλά κάποιοι τσίμπησαν οπότε δεν μπορώ να πω ότι δεν είχε έστω και μια μικρή επιτυχία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις