Δέλτα Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Παιδιά γεια σας! Εδώ και ένα χρόνο έχω μια Pitsos GCM2053B και μέχρι τώρα έπαιρνα εσπρέσο τριμμένο για το καπουτσίνο μου, αλλά επειδή τώρα τελευταία έχει καταντήσει αγγαρεία και επειδή η όλη διαδικασία προϋποθέτει και ένα τέταρτο στο νερό, ψάχνω για κάψουλες. Έχετε να μου ππροτείνετε κάπια συγκεκριμένη μάρκα; ψάχνω κάτι σχετικά μέτριο προς ελαφρύ και κρεμόδες τύπου illy. Επίσης από που τις προμηθεύεστε εσείς ξέρετε κάποιο σαιτ με λογικά μεταφορικά.
G.bar Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Αν εννοείς τις χάρτινες καψουλες, εγώ χρησιμοποιώ αυτές εδώ https://www.coffees.gr/espresso-lavazza-grand-espresso-intenso-150/ .Πιστευω οτι δεν είναι σαν τις illy, αλλα αρκετά ικανοποιητικη γεύση και σε τέτοια τιμή και ποσότητα έρχεται πολυ πιο οικονομικά. 1
antbyron Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, G.bar είπε Αν εννοείς τις χάρτινες καψουλες, εγώ χρησιμοποιώ αυτές εδώ https://www.coffees.gr/espresso-lavazza-grand-espresso-intenso-150/ .Πιστευω οτι δεν είναι σαν τις illy, αλλα αρκετά ικανοποιητικη γεύση και σε τέτοια τιμή και ποσότητα έρχεται πολυ πιο οικονομικά. 20 λεπτά η μερίδα καλά είναι αν ο καφές πίνεται. 53 λεπτά πριν, Δέλτα είπε Παιδιά γεια σας! Εδώ και ένα χρόνο έχω μια Pitsos GCM2053B και μέχρι τώρα έπαιρνα εσπρέσο τριμμένο για το καπουτσίνο μου, αλλά επειδή τώρα τελευταία έχει καταντήσει αγγαρεία και επειδή η όλη διαδικασία προϋποθέτει και ένα τέταρτο στο νερό, ψάχνω για κάψουλες. Έχετε να μου ππροτείνετε κάπια συγκεκριμένη μάρκα; ψάχνω κάτι σχετικά μέτριο προς ελαφρύ και κρεμόδες τύπου illy. Επίσης από που τις προμηθεύεστε εσείς ξέρετε κάποιο σαιτ με λογικά μεταφορικά. Δες και τις dimello, όχι ποιότητα illy αλλά κάτι κάνουν. Από τιμή δεν θυμάμαι. 1
Δέλτα Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 οι illy κάψουλες είναι συμβατές με nespresso;
antbyron Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Δέλτα είπε οι illy κάψουλες είναι συμβατές με nespresso; Όχι δεν είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα