Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, poulinos είπε

καποτε σε καποια θεματα υπηρχαν πραγματι πετυχημενα αστεια και σχολια. πχ ενα θεμα που ειχα ανοιξει καποτε τι προφυλακτικο φορατε πριν παρα πολλα χρονια.εβλεπες απαντησεις ωραιες σε ενα αστειο θεμα.αλλα αλλο θεμα το αστειο που θα σχολιασεις κατι πετυχημενο και θα γελασει ο κοσμος και αλλο να λες τις ιδιες βλακειες σε καθε θεμα πχ 0/10. οκ την πρωτη φορα γελασαμε που το ειδαμε αλλα την 100 η φορα δεν εχει πλεον νοημα.

Αυτό που λες είναι μεγάλη μάστιγα! Αλλά δυστυχώς είναι και δύσκολο να σβήσεις/κόψεις ένα κακό άστειο (απλώς επειδή είναι κακό) και εξίσου δύσκολο να προσβάλεις αυτόν που έκανε το αστείο για το κακό χιούμορ του. Οπότε δεν ξέρω τι επιλογές/λύσεις υπάρχουν γι'αυτό.

6 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Απλά κατά την άποψή μου είσαστε (σαν team εννοώ) αρκετά ανεκτικοί, προσωπικά θα τράβαγα περισσότερο τα λουριά :D

Να θυμηθώ να μην σε ψηφίσω ποτέ για mod :P:P

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 minutes ago, Stamer said:

Αυτό που λες είναι μεγάλη μάστιγα! Αλλά δυστυχώς είναι και δύσκολο να σβήσεις/κόψεις ένα κακό άστειο (απλώς επειδή είναι κακό) και εξίσου δύσκολο να προσβάλεις αυτόν που έκανε το αστείο για το κακό χιούμορ του. Οπότε δεν ξέρω τι επιλογές/λύσεις υπάρχουν γι'αυτό.

Να θυμηθώ να μην σε ψηφίσω ποτέ για mod :P:P

γενικως θελει λιγο παραπανω Moderation.οπως ειπαν να ξεχωρισει λιγο το trolling απο το αστειο.

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά, για να φέρω και ένα παράδειγμα για το google (πραγματικά θέλω να δω αν είμαι υπερβολικός πρέπει λίγο να χαλαρώσω ή όχι).
Σε λιγότερο από 5" βρήκα το θέμα "Εξατμίζεται η βενζίνη"? (σίγουρα μπορώ να βρω πολλά τέτοια). 

Ειλικρινά ρε παιδιά, αν το βάλετε στο google, σε πόση ώρα θα έχετε παραπάνω από μία απαντήσεις?

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις. Κανείς δεν πρέπει να φοβάται να ρωτήσει κάτι που δεν καταλαβαίνει μην τυχόν και του κάνουν πέσιμο οι κλασικοί ξερόλες. Αυτό έλειπε 

Με βαση ενα θεμα που ανοιξε σημερα, ολοι ξερουμε ποιο, ναι υπαρχουν χαζες ερωτησεις. 

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.

Τα τελευταία χρόνια όποιο θέμα ανοίγει που σε κάποιους δεν αρέσει η ερώτηση, πέφτουν κατευθείαν να το χαρακτηρίσουν ως τρολ με σκοπό να απαξιώσουν το ίδιο το θέμα αλλά και αυτόν που το άνοιξε. (Και δεν μιλάω για τα κραυγαλέα τρολοθέματα που είναι ούτε το 10% των περιπτώσεων που συμβαίνει πλέον αυτό)

Και την ευθύνη για αυτό την έχει κυρίως η διαχείρηση που αντί να ρίξει από ένα μήνα μπαν σε όσους απαξιώνουν τα νέα θέματα, απλά τα κλειδώνει τιμωρώντας τον νηματοθέτη χωρίς λόγο και κάνοντας την χάρη στους επιτήδειους που πέτυχαν τον σκοπό τους να απαξιωθεί το θέμα

1 ώρα πριν, Stamer είπε

Λοιπόν παιδιά, για να φέρω και ένα παράδειγμα για το google (πραγματικά θέλω να δω αν είμαι υπερβολικός πρέπει λίγο να χαλαρώσω ή όχι).
Σε λιγότερο από 5" βρήκα το θέμα "Εξατμίζεται η βενζίνη"? (σίγουρα μπορώ να βρω πολλά τέτοια). 

Ειλικρινά ρε παιδιά, αν το βάλετε στο google, σε πόση ώρα θα έχετε παραπάνω από μία απαντήσεις?

Ναι είσαι υπερβολικός. Κανείς δεν ανοίγει θέμα για να λάβει απάντηση με "ναι" ή "όχι" αλλά κυρίως για την επακόλουθη συζήτηση που θα αποκρυσταλλώσει τα ερωτήματα που έχει ο νηματοθέτης στο κεφάλι του και όχι τον τίτλο καθευτό

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Stamer είπε

τι εχει αυτο το θεμα?

ο νηματοθετης αναρωτιεται αν σε σταθμευμενο οχημα μπορει να εξατμιστει η βενζινη

λογικη απορια την βρισκω

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, georgeγ είπε

τι εχει αυτο το θεμα?

ο νηματοθετης αναρωτιεται αν σε σταθμευμενο οχημα μπορει να εξατμιστει η βενζινη

λογικη απορια την βρισκω

Δεν είπε αυτό ο φίλος .Δεν έκρινε την ερώτηση . Είπε ότι αυτός που ρώτησε μπορεί να βρει την απάντηση στο interne σε ένα λεπτό .

• Thanks 1
Δημοσ.
2 minutes ago, Alexandros7474 said:

αυτός που ρώτησε μπορεί να βρει την απάντηση στο interne σε ένα λεπτό .

1 hour ago, cthulhucarbide said:

Κανείς δεν ανοίγει θέμα για να λάβει απάντηση με "ναι" ή "όχι" αλλά κυρίως για την επακόλουθη συζήτηση που θα αποκρυσταλλώσει τα ερωτήματα που έχει ο νηματοθέτης στο κεφάλι του και όχι τον τίτλο καθευτό

What he said

• Like 1
Δημοσ.

4 ώρες πριν, logistoulis είπε

νομίζω πάντα ήταν της μόδας το τρολάρισμα στην ελλάδα

Ήταν της μόδας και η φάπα όμως .

πριν την εποχή των πληκτρολογίων και των καμερών ασφαλείας και των καμερών στα κινητά ,

οποιος τρολαρε έτρωγε και ξύλο κατά πάσα πιθανότητα 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε

Δεν είπε αυτό ο φίλος .Δεν έκρινε την ερώτηση . Είπε ότι αυτός που ρώτησε μπορεί να βρει την απάντηση στο interne σε ένα λεπτό .

μα δεν μπορει

εσυ μπορεις να γκουγκλαρεις και να βρεις απαντηση αν σε σταθμευμενο οχημα μπορει να του εξατμιστει η βενζινη?για δωσε λινκ

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, georgeγ είπε

μα δεν μπορει

εσυ μπορεις να γκουγκλαρεις και να βρεις απαντηση αν σε σταθμευμενο οχημα μπορει να του εξατμιστει η βενζινη?για δωσε λινκ

Εγω δεν εχω internet 

• Sad 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, giannis2429 είπε

Γίνουν μόδα τα τρολ εδώ στην Ελλάδα??

Ελάχιστα που θυμάμαι, μπορούσες να πεις μια κουβέντα με κάποιον. Τώρα ρωτάς κάτι και ξέρεις κατευθείαν το ύφος της απάντησης.

Ιστορικά, πως άρχισε να υιοθετείται σε τόσο μεγάλο βαθμό αυτό το στυλ; 

Θα μου πείτε τώρα, ρωτάς κάτι τέτοιο εδώ μέσα? Έλα ντε.

Φίλε μου είσαι πολύ πίσω.Το πρόβλημα δεν είναι το τρολάρισμα.Το πρόβλημα είναι η ασχετοσύνη!

Το 99,9% των χρηστών όλων ελληνικών φόρουμ είναι άσχετοι με το θέμα που θα κάνουν συζήτηση.

Δεν μπορείς να βρει εξειδικευμένο χρήστη για να κάνεις κουβέντα.Οι πάντες φέρουν επιφανεική γνώση και ενασχόληση με αυτό
που κάνουν.

και το χειρότερο όλων είναι πως το 99,999999999999999999999999999999% των χρηστών δεν έχει την κριτική ικανότητα και τον μηχανισμό
σκέψης να ξεχωρίσει τον άσχετο ομιλητή απο τον σχετικό.

Δεν μπαίνω στον κόπο να εκθέσω τις όποιες τεχνολογικές και μη απορίες μου σε οποιοδήποτε ελληνικό φόρουμ γιατί ξέρω οτι δεν θα πάρω απάντηση
της προκοπής μιας και οι απορίες θα είναι εξειδικευμένες και ουδεις θα είναι σε θέση να τις απαντήσει.

Υ.Γ.: To 100% των χρηστών έχει πάρει διαζύγιο με την πρωτοποριακή σκέψη.Τους πρωτοπόρους σε αυτή την χώρα  μέσα στα ελληνικά φόρουμ τους μπανάρουν και έξω στην κοινωνία τους κλείνουν στο ψυχιατρείο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, venturis είπε

Φίλε μου είσαι πολύ πίσω.Το πρόβλημα δεν είναι το τρολάρισμα.Το πρόβλημα είναι η ασχετοσύνη!

Το 99,9% των χρηστών όλων ελληνικών φόρουμ είναι άσχετοι με το θέμα που θα κάνουν συζήτηση.

Δεν μπορείς να βρει εξειδικευμένο χρήστη για να κάνεις κουβέντα.Οι πάντες φέρουν επιφανεική γνώση και ενασχόληση με αυτό
που κάνουν.

και το χειρότερο όλων είναι πως το 99,999999999999999999999999999999% των χρηστών δεν έχει την κριτική ικανότητα και τον μηχανισμό
σκέψης να ξεχωρίσει τον άσχετο ομιλητή απο τον σχετικό.

Δεν μπαίνω στον κόπο να εκθέσω τις όποιες τεχνολογικές και μη απορίες μου σε οποιοδήποτε ελληνικό φόρουμ γιατί ξέρω οτι δεν θα πάρω απάντηση
της προκοπής μιας και οι απορίες θα είναι εξειδικευμένες και ουδεις θα είναι σε θέση να τις απαντήσει.

Υ.Γ.: To 100% των χρηστών έχει πάρει διαζύγιο με την πρωτοποριακή σκέψη.Τους πρωτοπόρους σε αυτή την χώρα  μέσα στα ελληνικά φόρουμ τους μπανάρουν και έξω στην κοινωνία τους κλείνουν στο ψυχιατρείο

εσυ χανεις. οσο χαλια και να ναι κοβεις ενα τροπο απ οσους εχεις να βρεις μια απαντηση. προσωπικα βλεπω πως υπαρχουν πολλα ατομα που ασχολιουνται με τα του σπιτιου, και σιγουρα οταν φτασει η ωρα που θα χρειαστω θα τους ρωτησω. οσο και να τρολλαρουν χιλιες φορες καλυτερο θα ναι απ τις αποφασεις που θα επαιρνα εγω ως ασχετος, καθως δεν θα χα το τροπο να φιλτραρω τις καλες απ τις κακες πληροφοριες στο ιντερνετ ή απ τους πωλητες/μαστορους

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, georgeγ είπε

τι εχει αυτο το θεμα?

λογικη απορια την βρισκω

Οτι σου ειπε και ο Αλέξανδρος, δεν έχει τίποτα η ερώτησή του, είπα οτι λυνει αμέσως την απορία του

1 ώρα πριν, georgeγ είπε

μα δεν μπορει

Ορίστε: https://www.tanea.gr/2009/01/28/autonea/8-grifoi-gia-ti-benzini/

Στο 1ο link πάτησα και έχει απάντηση για αυτό που λες

Και επίσης, εγώ ρώτησα αυτό που ρώτησα εντελώς φιλικά και όμως 2 άτομα μου την πέσατε!

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, giannis2429 είπε

Γίνουν μόδα τα τρολ εδώ στην Ελλάδα??

Ναι από όταν έγινε μόδα το να σου ζητούν μασημένη τροφή γιατί βαριούνται να ασχοληθούν μερικά λεπτά της ώρας ή γιατί δεν θέλουν καν να μπουν στην διαδικασία να σκεφτούν…

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...