Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, stelios18120 είπε

Δεν χρησιμοποιώ ποτέ τα ΜΜΜ (λόγω αυτοκινήτου) αλλα αν καταλαβαινα ότι κάποιος πάει να μου βάλει χέρι να με κλεψει,η θα του έριχνα μπουνιδι στην μούρη επιτόπου η κάτι θα του έσπαγα αυτό είναι σίγουρο.

Όταν έχει συνωστισμό πάντα να έχετε τα χέρια σας στις τσέπες ώστε να πιάνετε μέσα τα αντικείμενα και να μην μπορεί να βάλει χέρι ο κάθε απατεώνας.

δεν είναι τόσο απλό. πολλοί πορτοφολάδες είναι άντρες αρκετά γεροδεμένοι και είναι πάντα σε ομάδες, πάνω από 5 άτομα σίγουρα. και αν δεν αντιδράσουν εκείνη την στιγμή είναι σίγουρο ότι θα σε ξαναπετύχουν κάπου αλλού, ειδικά αν κάνεις την ίδια διαδρομή κάθε μέρα. το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, αν τους καταλάβεις, είναι απλά να προειδοποιήσεις τους γύρω σου τίποτα άλλο.

Επεξ/σία από sensai
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε

Φυσικά να κάνεις καταγγελία μην ακούς τι λέει ο καθένας εδώ μέσα

Κάνει δε κάνει το κατοστορικο το κλαίει. 

Απλά τα πράγματα. 

• Like 1
Δημοσ.

Το κλασσικό κόλπο που ξέρω από φυλακισμένο τώρα άνθρωπο, είναι αυτό που σε κάνουν σάντουιτς στο μετρό ο ένας μπροστά ο άλλος από πίσω. Φρενάρει ο μπροστά, επ,οπ συγγνώμη ή γυρνάει και σε άγριο-κοιτάει και ο πίσω ο ελαφροχερης στα βουτάει, είναι τόσο γρήγοροι που ανοίγουν και τσαντάκια φερμουάρ.

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Jinzo είπε

Καλησπερα σε ολους, σημερα καθως γυρνουσα απο την σχολη συνειδητοποιησα οτι με ειχαν κλεψει(ειχα το πορτοφολι στην τσεπη της φορμας) , η μονη στιγμη που ηρθα σε "στενη" σωματικη επαφη με οποιονδηποτε ηταν μεσα στο μετρο στον σταθμο συνταγματος οπου εκανα και αλλαγη γραμμης. Υπαρχει περιπτωση οι υπευθυνοι του σταθμου μεσω των καμερων να βρεθει και να ταυτοποιηθει καπως ο κλεφτης? εχει συμβει σε κανεναν κατι παρομοιο?

Πανε ρωτα στο σταθμαρχείο. Εχω δει πως μερικα βαγονια εχουν καμερες, ε για καποιο λογο θα τις εχουν.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, poulinos είπε

επισης ακουω πολλοι να λενε οτι αμα καποιος βαλει το χερι του σε ανοιχτη τσεπη θα το καταλαβω.σε σπρωξιματα συνωστισμο δεν το καταλαβαινεις.απο φιλη μου της πηραν το κινητο μεσα απο τσεπη που ηταν ανοιχτη.για καλη της τυχη μετα απο 2  δεπτερολεπτα εψαξε για το κινητο ειδε οτι δεν ηταν εκει γυρισε πισω και ειδε το πιτσιρικι που το ειχε κλεψει και το κρατουσε στα χερια.δεν γινεται να εχεις το μυαλο συνεχεια στο να μην με αγγιξει κανεις ειδικα σε περιοχες με κοσμο οπως μετρο κτλ

εδω τσαντες ανοιγουν πολες φορες και δεν παιρνει κανεις χαμπαρι .προσωπικα χρησιμοποιω αυτο και εχω ηρεμισει.

91ITBenNWkL._SY741_.jpg

και ελαχιστα λεφτα μαζι .καρτα τραπεζας.και να την παρουν σε δυο λεπτα την ακυρωνεις.λεφτα σε μετρητα ελαχιστα για τα βασικα

Οταν όμως κυκλοφορείς με αυτό γίνεσαι στόχος για να σου την πέσουν με μαχαίρι και τα χάνεις όλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελευταια φορα που πηρα ηλεκτρικο το ειδα να γινεται μπροστα μου, ηταν 4 τυποι που καθοντουσαν στις 4 γωνιες και κοβανε κινηση. Κανανε χαζοαστεια και πειραζανε κοπελες για ξεκαρφωμα. Αν εβλεπαν κατι ενδιαφερον, κανανε νοημα και οταν το θυμα ηταν να κατεβει εκαναν πως βγαινουν με το μπουγιο μαζι του και προσπαθουσαν να του βαλουν χερι. Μετα ξαναμπαιναν. Αυτο το κανανε σε καθε σταση, εκαναν πως βγαινουν βαζοντας χερι σε αυτους που βγαινανε και ξαναμπαιναν μαζι με το μπουγιο παλι βαζοντας χερι σε τσεπες κλπ. Τους πηρε χαμπαρι ενας μπαρμπας και αλλοι επιβατες και αρχισαν να τους φωναζουν. Αταραχοι, κατεβηκαν λιγο παρακατω για να πανε προς τα πισω προφανως για να συνεχισουν. Δυστυχως βρισκουν και τα κανουν αφου δεν υπαρχει αστυνομικος σε κανενα σταθμο κ αν κανεις το λαθος και την πεσεις σε κανεναν (και δε σε μαχαιρωσει) βρισκεις και το μπελα σου

τα ματια σας δεκατεσσερα λοιπον και η τσαντα αγκαλια

Επεξ/σία από duende
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, tyxeros είπε

Αν προλάβεις και πάρεις πρέφα ποιος είναι ο ελαφροχερης , τράβα τον φωτο και ποσταρισμα στο Facebook....

και αυτο τυπικα παρανομο ειναι..ασε που οταν το παρει πρεφα καποιος δικος τους θα σε περιμενει ολη η παρεα κατω απο το σπιτι σου...

οταν η ιδια η αστυνομια δε μπορει να κανει τη δουλεια της και το νομικο συστημα να σε προστατεψει, το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να φυλαγεσαι

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως προσωπικά σε τσέπη φόρμας ούτε τα τσιγάρα μου δε βάζω (και δε μιλάω για να αποφύγω να με κλέψουν, το πιο εύκολο πράγμα είναι να σου φύγουν από τη τσέπη), απορώ με κάποιους που κυκλοφορούν με κινητά, πορτοφόλια, κλειδιά κάρτες και τα ρέστα έτσι χαλαροί ... 

Δημοσ.
4 hours ago, AntiCambeR said:

Οταν όμως κυκλοφορείς με αυτό γίνεσαι στόχος για να σου την πέσουν με μαχαίρι και τα χάνεις όλα.

ναι εχεις παραπανω φοβο αλλα να στο ανοιξουν ειναι πολυ δυσκολο.και εχει τσεπακι με φερμουαρ  μεσα στο τσεπακι για να βαλεις λεφτα.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Jinzo είπε

Καλησπερα σε ολους, σημερα καθως γυρνουσα απο την σχολη συνειδητοποιησα οτι με ειχαν κλεψει(ειχα το πορτοφολι στην τσεπη της φορμας) , η μονη στιγμη που ηρθα σε "στενη" σωματικη επαφη με οποιονδηποτε ηταν μεσα στο μετρο στον σταθμο συνταγματος οπου εκανα και αλλαγη γραμμης. Υπαρχει περιπτωση οι υπευθυνοι του σταθμου μεσω των καμερων να βρεθει και να ταυτοποιηθει καπως ο κλεφτης? εχει συμβει σε κανεναν κατι παρομοιο?

Μου είχε τύχει πριν 7 χρόνια. Λεφτά, κάρτες. Ζήτησα να δουν τις κάμερες και μου είπαν μόνο κατόπιν εισαγγελικής παρέμβασης

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cacofonix-3 είπε

Μου είχε τύχει πριν 7 χρόνια. Λεφτά, κάρτες. Ζήτησα να δουν τις κάμερες και μου είπαν μόνο κατόπιν εισαγγελικής παρέμβασης

Δυστυχώς, αν για κάθε κλοπή σε ΜΜΜ ψάχναν κάμερες, θα έπρεπε να έχουν 100 υπαλλήλους να κάνουν μόνο αυτή τη δουλειά... 

Φαντάζομαι και σε πιο προηγμένες χώρες δε παίζει να ψάχνουν τέτοια πράγματα 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...