Mhlogiatros Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Ελπίζω να ξέρει τι πατάτα αγόρασε γιατί refund δεν έχει ....
bromiaris Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, bromiaris είπε Πόσες ώρες κάνει να στείλει το mail με τον κωδικό για οποιαδήποτε παραγγελία;;; 5 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Ελπίζω να ξέρει τι πατάτα αγόρασε γιατί refund δεν έχει .... Για εξήγησε μου τι είδους μαντικές ικανότητες έχεις και είσαι απόλυτα πεπεισμένος ότι αγόρασα «πατάτα»… Μεταξύ μας, αν είχα το μεσημέρι να με περιμένουν πατάτες φούρνου.. το καλύτερο μου! Για την ιστορία έστειλα mail και τότε ήρθε το μήνυμα με τον κωδικό… Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2018 από bromiaris
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, bromiaris είπε Για εξήγησε μου τι είδους μαντικές ικανότητες έχεις και είσαι απόλυτα πεπεισμένος ότι αγόρασα «πατάτα»… Μεταξύ μας, αν είχα το μεσημέρι να με περιμένουν πατάτες φούρνου.. το καλύτερο μου! το παιχνιδι εχει φαει πολυ κραξιμο...Ειναι γνωστο. Για αυτο το λεει ο φιλος. Οκ και καποιοι να λενε μπαρουφες, αλλα δεν μπορει ΟΛΟΙ να λενε οτι να ναι και να θελουν να χαντακωσουν το παιχνιδι.
bromiaris Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 18 ώρες πριν, bromiaris είπε Πόσες ώρες κάνει να στείλει το mail με τον κωδικό για οποιαδήποτε παραγγελία;;; 19 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε το παιχνιδι εχει φαει πολυ κραξιμο...Ειναι γνωστο. Για αυτο το λεει ο φιλος. Οκ και καποιοι να λενε μπαρουφες, αλλα δεν μπορει ΟΛΟΙ να λενε οτι να ναι και να θελουν να χαντακωσουν το παιχνιδι. Προφανώς κανένας Δεν θέλει να προσέξει ότι αναφερόμουν σε οποιαδήποτε παραγγελία από το συγκεκριμένο κατάστημα και όχι στο συγκεκριμένο… Όχι πως θα πρέπει κάποιος να ντρέπεται γιατί ίσως του αρέσει κάποιο παιχνίδι που δεν αρέσει σε κάποιον άλλον… αλλά ας προσπαθούμε να κατανοήσουμε τι γράφει ο άλλος πρώτα…
Mhlogiatros Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ε πες μας παρεξηγήσαμε γιατί το θέμα λέει 76. 17 είναι τώρα και πεεεεφτει 16,49 . Εγώ λέω limit down 1,99 Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2018 από Mhlogiatros
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, bromiaris είπε Προφανώς κανένας Δεν θέλει να προσέξει ότι αναφερόμουν σε οποιαδήποτε παραγγελία από το συγκεκριμένο κατάστημα και όχι στο συγκεκριμένο… ρε αδερφε μας τρολλαρεις?Απαντας σε ποστ για το ποσο χαμηλη τιμη εχει φτασει το F76 και τον ρωτας σε ποση ωρα του ηρθε ο κωδικος...σε θεμα που αφορα μονο αυτο και το COD...τι θες να υποθεσουμε?Οτι αγορασες το Sims 4?
Mhlogiatros Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτά πήρε αλλά ντρέπεται να το πει . 200 gb and still downloading από χτες και μετά server disconnect και εγώ θα είχα αφρίσει € 15.89 είναι τώρα Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2018 από Mhlogiatros
bromiaris Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Αυτά πήρε αλλά ντρέπεται να το πει . 200 gb and still downloading από χτες και μετά server disconnect και εγώ θα είχα αφρίσει € 15.89 είναι τώρα Για να το λες εσύ έτσι θα είναι…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα