Προς το περιεχόμενο

H Konami κυκλοφόρησε μία free-to-play έκδοση του PES 2019


Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Κonami μόλις διέθεσε προς κατέβασμα την free-to-play έκδοση του ετήσιου ποδοσφαιρικού της τίτλου για PS4, Xbox One και PC, με τίτλο PES 2019 Lite.


Συγκεκριμένα, η δωρεάν έκδοση του παιχνιδιού δίνει έμφαση στο MyClub, το οποίο δίνει στους παίκτες της δυνατότητα να δημιουργήσουν την αγαπημένη τους ενδεκάδα μεταξύ παικτών τόσο εν ενεργεία, όσο και θρύλων του παρελθόντος όπως Maradona και Beckham. Το συγκεκριμένο mode εμπεριέχει microtransactions, μια αναμενόμενη μάλλον κίνηση, προκειμένου να "υποστηριχτεί" η F2P μορφή του τίτλου.

Εκτός του MyClub, στο PES2019 Lite θα περιλαμβάνεται ο πυρήνας των κλασσικών modes του PES, όπως Exhibition Match, το πλήρες Edit Mode, Training, μια παραλλαγή του PES League όπου θα δίνεται η δυνατότητα 3v3 co-op αγώνων, online τουρνουά περιορισμένης χρονικής διάρκειας, όπως και το Feature Player, μια λειτουργία όπου τα στατιστικά των ποδοσφαιριστών στο παιχνίδι ενημερώνονται ανάλογα με την εβδομαδιαία αγωνιστική απόδοση τους στην πραγματική ζωή.

Όπως και προηγούμενες χρονιές, η Konami δίνει την δυνατότητα στους παίκτες για μια δωρεάν γεύση του PES, σε μια προσπάθεια τόνωσης του μειωμένου ενδιαφέροντος του κοινού για τον ποδοσφαιρικό της εξομοιωτή εν μέσω της απόλυτης κυριαρχίας του FIFA στο μερίδιο της παγκόσμιας αγοράς, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της ιαπωνικής εταιρίας για ποιοτική αναβάθμιση του τίτλου χρόνο με το χρόνο.

Σύμφωνα με την Βρετανική Chart-Track οι φετινές πωλήσεις του PES 2019 καταγράφονται 42% μειωμένες σε σχέση με πέρσι, ενώ καίριο πλήγμα στην δημοτικότητα του τίτλου υπήρξε η απώλεια των δικαιωμάτων της άδειας του Champions League την οποία η Konami κατείχε από το 2008, με αποτέλεσμα την αναμενόμενη "αρπαγή" από την ΕΑ, ενσωματόνωντας την άμεσα με τη σειρά της στο FIFA 19.

Eurogamer


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πολύ δύσκολα η Konami θα καταφέρει να χτυπήσει την ΕΑ....

Κάποτε ήταν στη κορυφή και εκεί έπρεπε να μείνει....

όταν όμως κάτι το παρατάς σε παρατάει και εκείνο...

Τώρα είναι αργά.... πέταξε το πουλάκι....

  • Like 2
  • Thanks 3
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οταν καταφερνεις να εισαι πιο κατω απο ενα παιχνιδι (fifa) που ειναι μεσα στα bugs και στα προβληματα θελει μεγαλη προσπαθεια....

πρεπει να δωσει εμφαση στο online μιας και με αυτο ασχολειται ο gamer τωρα πια και εκει ειναι το κερδος....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως, όσοι σχολιάζουν αρνητικά το Pes θα τους συνιστούσα να δοκιμάσουν το 2019. Παρά τα όσα προβλήματα έχει, θεωρώ πως είναι η κορυφαία gaming ποδοσφαιρική εμπειρία αυτή τη στιγμή. Να διευκρινίσω ότι έπαιζα Pes μόνο στην ps2 era. 

  • Like 7
  • Confused 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όλοι που κράζετε το προ,έχετε παίξει? Μιλάω καθαρά  για gameplay.χεστηκα για τις ονομασίες των ομάδων και διοργανώσεις.το gameplay του προ είναι πολύ καλύτερο.εγω τα έδωσα τα φράγκα,να ενισχύσω και την κοναμι.τι να κάνουν οι άνθρωποι που η ea θέλει να κλείσει όλες τις καλές,μικρότερες εταιρείες; Το έχει κάνει  ήδη με δεκάδες.

  • Like 9
  • Thanks 1
  • Confused 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...