Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ PLEASE!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στην πιο ωραία τεχνολογική παρέα της Ελλάδος 😁

Θέλω τα φώτα σας μιας και έχω αυτό το έκτρωμα και πιστεύω επηρεάζει αρκετά την ταχύτητα μου!!!

Τι θα χρειαστώ πάω να το πάρω για να είναι κομπλέ και τι συνδεσμολογία?

Ευχαριστώ και καλές γιορτές σε όλους!

1544782465608104483771.jpg

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, tsemogio είπε

Τι θα χρειαστώ πάω να το πάρω για να είναι κομπλέ και τι συνδεσμολογία?

Θα χρειαστεί να πάρεις ... τηλέφωνο ενα ηλεκτρολόγο να έρθει να σου βάλει μια πριζα δικτύου εκει που βγαίει το καλώδιο απο τον τοιχο.

Βέβαια απο τη φωτογραφία δεν μπορώ να καταλάβω τι πραγματικά γινεται. Είναι 4 τηλεφωνικά καλώδια; Εχεις ματίσει απογυμωμένο καλωδιο δικτύου σε τηλεφωνικο καλώδιο; Δεν καταλαβαινω τι ειναι αυτο, αλλά αυτό σιγουρα πρεπει να μπει χέρι απο άνθρωπο που ξέρει  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιάνουν τα χέρια μου και πιστεύω τα καλώδια μπορώ να τα βάλω σε μια πρίζα δικτύου...αλλα που θα μπει το καθένα αν μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος!

15447846308461167631731.jpg

14 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Τι διχνει ακριβώς η φωτο;

Πως κατάλαβες ότι επηρεάζεται η ταχύτητά σου ή μηπως είναι θέμα καλαισθησίας

Έχω 24αρα και πιάνω max 10 -11

Έχω και μωρό παιδί που θα αρχίσει σε λίγους μήνες να περπατάει οπότε είναι ευνοϊτοί οι λόγοι...

Το θέμα της καλαισθησίας είναι το τελευταίο που με απασχολεί....

ΥΓ:Τα καλώδια είναι 2 απλά είναι σκιές...τα μαυρα 

Επεξ/σία από tsemogio
Δημοσ.

Φιλε τι οτι πιάνεις 10-11 δεν σημαίνει οτι φταίει αυτό που βλέπουμε, τεσπα εκει θέλει δουλειά, να εντοιχισμένες τα καλώδια κλπ

Αν δεν τα έχεις φωναξε ηλεκτρολόγο

Δημοσ.

Τώρα κατι φαίνεται. Είναι ένα ζευγος τηλεφωνικου καλωδιου και οι σκιές τους, αρα θες τηλεφωνικη πριζα που να τη συνδεσεις και βιδώσεις στον τοιχο.

Το λιγοτερο που θα έκανα θα ήταν να βάλω μια πριζα σε εκεινο το ύψος, με επομενο πιο πιθανο σενάριο να βάλω ένα καναλάκι τοιχου, να περάσω απο εκει τα καλώδια που βγαίνουν απο τον τοιχο και να βάλω πριζα χαμηλά (οι πριζες μπαινουν χαμηλά για πρακτικους λογους). Μετα απο την πριζα με απλο τηλεφωνικο καλωδιο θα εδινα σήμα στο router, κλπ. Αν πιάνουν τα χέρια σου θες μια επιτοιχια τηλεφωνικη πριζα, τρυπάνι και καναλι. 

Για την ταχυτητα σου. Εχεις ΕΩΣ 24 οποτε και το 10-12 ειναι μεσα στα λογικά ορια. Το αν φταίει η εσωτερική καλωδιωση του σπιτιου μπορεις να το δεις μονο αν συνδεσεις τηλεφωνο-ρουτερ στον κατανεμητη στην εισοδο του σπιτιου και αν εχει πας πχ 12-13 τοτε δεν φταινε τα εσωτερικά καλωδια, αλλα τοσο ειναι το ιντερνετ στην περιοχη σου. Αν αντιθετα στον κατανεμητη πιάνεις 16-19 τοτε θελει ηλεκτρολογο να αλλαξεις ολη την καλωδιωση απο τον κατανεμητη και μεσα (αν θες βεβαια). 

Αυτο το γκρι κέρατο πανω αριστερα τι ειναι;

Δημοσ.

Καταρχήν ευχαριστώ man!!!

Αυτό το γκρι κέρατο  είναι το tape που πίασαν το καλώδια...😁😁😂😂

Το σπίτι το νοικιαζω και έτσι δεν ξέρω αν θέλω να μπω στην διαδικασία να δώσω λεφτά για αλλαγή της εσωτερικής καλωδίωσης...

Μένω Θεσσαλονίκη Χαριλάου και μου κάνει εντύπωση η ταχύτητα...εχω forthnet παρεπιπτόντως!

Δλδ αν βάλω πρίζα και συνδέσω τα καλώδια παίζει να είναι ίδια η ταχύτητα Ε? 😭 

Δημοσ.

Ρώτησε 2-3 γειτονες που εχουν adsl στο τετραγωνο σου τι ταχυτητες εχουν. Αν εκει ακους 12αρια εισαι καλα, αν σου λενε 18αρια, δεν εισαι καλα.

Με τα απλά σκαλισματα (πριζα αντε και καναλι) θα δεις μια μικρη αλλαγη ειτε προς τα πανω ή προς τα κατω, αλλα σιγουρα δε θα δεις μεγαλη προς τα πάνω (ή κατω)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...