Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Ξερει καποιος πως γινεται να πληρωνω καθε τελος του μηνα για τον επομενο μηνα και οχι καθε τελος του μηνα να τραβαει απο μονο του χρηματα το Νετφλιξ. Ειχα δηλωμενη μια χρεωστικη καρτα και καθε μηνα "τραβουσε" απο ενα 10ρικο για την συνδρομη, υποψιαζοντας τι παιζει, επειδη περνουσαν οι μηνες και εγω μπορουσα να βλεπω κανονικα. Γινεται να το ρυθμισω, ωστε να κραταει χρηματα μονο για τον τρεχων μηνα, στελνοντας μου ειδοποιηση καθε τελος του μηνα για ανανεωση κτλ... Αυτο που θελω, ουσιαστικα, ειναι να πληρωνω μονο για εναν μηνα. Υπαρχουν περιοδοι που δεν μπαινω συχνα, οποτε φευγουν τσαμπα τα χρηματα στην συνδρομη. 

Θα μου ηταν χρησιμες καποιες οδηγιες, αν ειναι εφικτο κατι τετοιο.

Δημοσ.

Δηλαδή θες ενα τρόπο να μην τραβά αυτοματα χρήματα κάθε μηνα αλλα και παραλληλα να σε ενημερώνει οτι λήγει η συνδρομή σου για να πληρώσεις. χμμμ

Ας ξεκινησουμε απο το πιο απλο. Ξέρεις κάθε ποτε γινεται η πληρωμή, οποτε αν πριν λήξει ο μηνας χρεωσης (δηλαδη πριν την ημερομηνια που θα τραβηξει) κάνεις αίτησης διακοπής, θα μπορέσεις να δεις μεχρι το τελος του μηνα χρέωσης και μετα δεν θα σε χρεωσει. Οταν θες να ξεκινησεις πάλι, μπαινεις με το λογαριασμο σου και ενεργοποιεις πάλι τη συνδεση με τα ιδια στοιχεια χρεωσης, οποτε ξεκινα απο τοτε ο νεος ημερολογιακος μηνας. Με δυο λογια απλά πρεπει να θυμάσαι ποτε ληγει ο μηνας χρεωσης κάθε φορα.

Υποθετω το παραπάνω το εχεις σκεφτει, αλλά για να ψάχνεις τρόπο, δεν καταφέρνεις να το τηρήσεις, οποτε μια αλλη λυση ειναι οι προπληρωμενες καρτες απο το public (δες στο τελος links). Παιρνεις των 15 και γεμιζεις δεκάρια οποτε κρίνεις αναγκαιο.

Θα σου προτείνω κάτι ακομα. Βρες αλλο ένα ΕΜΠΙΣΤΟ ατομο και μοιραστείτε τη συνδεση με τη συμφωνια ο καθε ενας σας να εχει μια θέαση (ανεξάρτητα τις εγκατεστημενες συσκευές). Σου προ-δίνει τα λεφτά για 3 μήνες (15) και εσύ καθε μηνα για 3 μηνες πληρώνεις 10αρικο στο netflix. 

https://blog.public.gr/gift-cards-netflix-tora-sta-public/

https://www.public.gr/product/gaming/prepaid-cards/netflix-gift-card-15€-prepaid-card/prod9172850pp/

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, isay είπε

Δηλαδή θες ενα τρόπο να μην τραβά αυτοματα χρήματα κάθε μηνα αλλα και παραλληλα να σε ενημερώνει οτι λήγει η συνδρομή σου για να πληρώσεις. χμμμ

Ας ξεκινησουμε απο το πιο απλο. Ξέρεις κάθε ποτε γινεται η πληρωμή, οποτε αν πριν λήξει ο μηνας χρεωσης (δηλαδη πριν την ημερομηνια που θα τραβηξει) κάνεις αίτησης διακοπής, θα μπορέσεις να δεις μεχρι το τελος του μηνα χρέωσης και μετα δεν θα σε χρεωσει. Οταν θες να ξεκινησεις πάλι, μπαινεις με το λογαριασμο σου και ενεργοποιεις πάλι τη συνδεση με τα ιδια στοιχεια χρεωσης, οποτε ξεκινα απο τοτε ο νεος ημερολογιακος μηνας. Με δυο λογια απλά πρεπει να θυμάσαι ποτε ληγει ο μηνας χρεωσης κάθε φορα.

Υποθετω το παραπάνω το εχεις σκεφτει, αλλά για να ψάχνεις τρόπο, δεν καταφέρνεις να το τηρήσεις, οποτε μια αλλη λυση ειναι οι προπληρωμενες καρτες απο το public (δες στο τελος links). Παιρνεις των 15 και γεμιζεις δεκάρια οποτε κρίνεις αναγκαιο.

Θα σου προτείνω κάτι ακομα. Βρες αλλο ένα ΕΜΠΙΣΤΟ ατομο και μοιραστείτε τη συνδεση με τη συμφωνια ο καθε ενας σας να εχει μια θέαση (ανεξάρτητα τις εγκατεστημενες συσκευές). Σου προ-δίνει τα λεφτά για 3 μήνες (15) και εσύ καθε μηνα για 3 μηνες πληρώνεις 10αρικο στο netflix. 

https://blog.public.gr/gift-cards-netflix-tora-sta-public/

https://www.public.gr/product/gaming/prepaid-cards/netflix-gift-card-15€-prepaid-card/prod9172850pp/

Ναι, αυτο το εχω σκεφτει (1ο) να το κανω, αλλα, επειδη ξεχνιεμαι πολλες φορες, ειτε γιατι βρισκομαι σε μερος οπου δεν εχει ιντερνετ για μερες ειτε επειδη θα εργαζομαι ή θα εχω να κανω κατι και δεν θα προλαβαινω να το κανω. 

Το 2ο που λες και αυτο το σκεφτηκα,με προπληρωμενη απο καποιο καταστημα ή περιπτερο, αν ειναι εφικτο κατι τετοιο. Δηλαδη, να πληρωνω μονο 10 ευρω για εναν μηνα...και να θελει να "τραβηξει" μετα, δεν θα μπορει... 😅

Το 3ο που λες δεν το καταλαβα και πολυ, σορρυ! 😊 Βασικα, δεν το εχω ψαξει, ειμαι forever alone γις την ωρα... χαχαχα! Το 3ο που λες δεν εχει να κανει με οσα ατομα βλεπουν ταυτοχρονα σε 2 συσκευες, αλλα με κατι αλλο...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Archilleo είπε

Το 2ο που λες και αυτο το σκεφτηκα,με προπληρωμενη απο καποιο καταστημα ή περιπτερο, αν ειναι εφικτο κατι τετοιο. Δηλαδη, να πληρωνω μονο 10 ευρω για εναν μηνα...και να θελει να "τραβηξει" μετα, δεν θα μπορει...

Αυτη ειναι η φιλοσοφια, αλλα δεν ειπα περιπτερο. Προπληρωμένες netflix δεν ειναι σαν τις χρονοκαρτες που βρισκεις παντου, αλλα σε λιγα καταστηματα. Π.χ. ξέρω οτι τα εχουν τα public και τα sevenspot

1 ώρα πριν, Archilleo είπε

Το 3ο που λες δεν το καταλαβα και πολυ, σορρυ! 😊 Βασικα, δεν το εχω ψαξει, ειμαι forever alone γις την ωρα... χαχαχα! Το 3ο που λες δεν εχει να κανει με οσα ατομα βλεπουν ταυτοχρονα σε 2 συσκευες, αλλα με κατι αλλο...

Στο πακέτο των 10 ευρω, εχει ΕΩΣ ΔΥΟ ταυτοχρονες θεάσεις, πχ εσύ βλέπεις στην τηλεοραση και η καλη σου κατι διαφορετικο στον υπολογιστη της. Δες το σαν επεκταση να μοιραστεις τη συνδρομη με ενα κολλητο σου, οπου εσυ θα βλεπεις οτι θες σπιτι σου (ειτε εσυ ή η καλη σου αλλα οχι ταυτοχρονα σε δυο συσκευες) και ο κολλητος σου σπιτι του στη δικη του συσκευη. Τάληρο ο κάθε ένας. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, isay είπε

Στο πακέτο των 10 ευρω, εχει ΕΩΣ ΔΥΟ ταυτοχρονες θεάσεις, πχ εσύ βλέπεις στην τηλεοραση και η καλη σου κατι διαφορετικο στον υπολογιστη της. Δες το σαν επεκταση να μοιραστεις τη συνδρομη με ενα κολλητο σου, οπου εσυ θα βλεπεις οτι θες σπιτι σου (ειτε εσυ ή η καλη σου αλλα οχι ταυτοχρονα σε δυο συσκευες) και ο κολλητος σου σπιτι του στη δικη του συσκευη. Τάληρο ο κάθε ένας. 

Ε πες ετσι... Εαν το κανω αυτο με καποιον, δεν θα υπαρχει προβλημα, αφου και μονος που πληρωνα 10ρικο, μονος εβλεπα σε μια συσκευη καθημερινα. Προς το παρον γκομενα κοπελα δεν εχω, η αδερφη μου το μοιραζεται με τον καλο της, ο πατερας μου ειναι πιο ασχετος και απο τα 5χρονα και, γενινα, δεν ετυχε να το μοιραστω με κανεναν ή να χαρισω την μια επιπλεον προβολη σε καποιον. Αυτο αν το κανω με καποιον θα ειναι πενα. Φυσικα με  ξεχωριστα προφιλ, για να μην χανω την λιστα και τις ρυθμισεις μου. Αν βρω, καλως, διαφορετικα, μονος μου. Ενα 10ρικο το δινω και μονος, δεν ειναι πολλα. 

Θα ρωτησω αυριο στα σεβεν ή θα μπω στο σαιτ της Παμπλικ να αγορασω. Ευχαριστω για τον χρονο σου! ☺

Δημοσ.

Ειναι πολυ απλο. Αν θες για τον τρεχον μηνα να εχεις συνδρομη, μπες κανε πληρωσε και καπακι κανε ακυρωση για να μην ανανεωθει. Ετσι μοκις περασει ο μηνας που μολις πληρωσες δεν ανανεωνεται.

κι ετσι δεν το ξεχνας ποτε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...