korvax Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Εδώ και μερικές ημέρες μετά από τοποθέτηση κάρτας γραφικών όταν ανοίγω τον υπολογιστή ξεκινάει για 2 δευτερόλεπτα , κλείνει ξανά δείχνει να ξεκινάει κλείνει ξανά για να ξεκινήσει κανονικά στην τρίτη φορά ! Ο υπολογιστής παίρνει ρεύμα από ένα πολυμπριζο το οποίο έχει διακόπτη και το κλείνω όταν δεν δουλεύει ο υπολογιστής ! Αυτό μου το κάνει την πρώτη φορά που θα το ανοίξω ,αν το κλείσω και το ανοίξω ανοίγει κανονικά τι μπορεί να φταίει ? Μήπως να το αφήσω λίγο πριν πατήσω το κουμπί της έναρξης να γεμίσουν ρεύμα τα πηνία ?
jeandoumpier Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Ναι, άφησέ το και λίγο πριν αλλά πέραν αυτού, η τροφοδοσία αρκεί; Ποιο τροφοδοτικό έχεις; Επίσης, δοκίμασε με άλλο πολύπριζο ή καλύτερα απευθείας στην πρίζα γιατί μου έχει τύχει κάτι αντίστοιχο. 1
korvax Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για την απαντηση !Έχω ένα 550 vatt η κάρτα γραφικών είναι η rx 550 παίρνει ρεύμα κατεύθυναν από την πλακέτα ,στο πλαίσιο που ρωτησα το τροφοδοτικό είναι οκ για αυτή την κάρτα Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2018 από korvax
jeandoumpier Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Ναι, σαν ισχύ είναι υπέρ-αρκετό. Κάνε τα άλλα που είπαμε να δούμε μπας και ευθύνεται τίποτα κουφό... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα