Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια...σκεφτομαι να προβω στην αγορα μιας τσαντα σαν την παρακατω...θεωρω πως θα ειναι βολικη στη χρηση αφου το βαρος βρισκετσαι στην πλατη και οχι στο χερι οπως ενα σακ βουαγιαζ..δε θελω να αγορασω βαλιτσα ..δε ξερω απλα δε μου αρεσει και προτιμω κατι τετοιο...η ερωτηση μου ειναι αν ειναι επαρκης ο αποθηκευτικος χωρος των 55 λιτρων ή αν προτεινετε να κοιταξω για κατι μεγαλυτερο..στα χρηματα αυτα περιπου θελω να κινηθω...τι λετε και εσεις.?? 

https://www.tacticalshop.gr/σακίδιο-πλάτης-55lt-commando-rucksack-mαύρο

Δημοσ.
Μόλις τώρα, MegalosVeziris είπε

Λίγο εκτός τοπική αλλά σε ένα μαγαζί με κινέζικα είχε ίδιες τσάντες 60 λίτρα με 12 ευρώ. Κάνεις δουλειά και μετά παίρνεις άλλη.

μμ..ενταξει σε ευχαριστω πολυ...κοιταξα που να ανεβαζα το τοπικ αλλα δε βρηκα κατι αλλο κ γι' αυτο το εβαλα δω!!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dj chris είπε

μμ..ενταξει σε ευχαριστω πολυ...κοιταξα που να ανεβαζα το τοπικ αλλα δε βρηκα κατι αλλο κ γι' αυτο το εβαλα δω!!

Όχι εννοώ εγώ είμαι εκτός τοπικ εσύ καλά είσαι

Δημοσ.
Μόλις τώρα, MegalosVeziris είπε

Όχι εννοώ εγώ είμαι εκτός τοπικ εσύ καλά είσαι

αα χαχα ενταξει δεν πειραζει..καθε αποψη δεκτη !!  ;)

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα και καμιά CAT. Κοίτα σε σκρούτζ έχει αρκετές. Οι 2-3 που είχα παλιότερα είχανε βγεί πολύ καλές.

Δημοσ.

Γενικά τα 55 λίτρα δεν είναι λίγα βέβαια εξαρτάται πάντα από το τι θες να κουβαλας ή για πόσες μέρες.  Το σημαντικό σε αυτές τις τσάντες από την εμπειρία μου είναι να έχουν δέσιμο στη μέση και στο στήθος όπως αυτή που μας έδειξες. Αν δεν έχει δέσιμο στο στήθος και θέλεις να πας λίγο πιο γρήγορα κουνιεται αρκετά και κουράζει. 

Δημοσ.

θα κοιταγα και σε καταστημα polo αν θες κατι καλυτερο και πιο εργονομικο αν περπατας κιολας πολυ με το backpack.τα 55 λιτρα ειναι μια χαρα.σε 65 λιτρα εβαζα sleeping bag  και σκηνη μεσα.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Glikos είπε

Θα σου πρότεινα και καμιά CAT. Κοίτα σε σκρούτζ έχει αρκετές. Οι 2-3 που είχα παλιότερα είχανε βγεί πολύ καλές.

18 λεπτά πριν, nogoso είπε

Γενικά τα 55 λίτρα δεν είναι λίγα βέβαια εξαρτάται πάντα από το τι θες να κουβαλας ή για πόσες μέρες.  Το σημαντικό σε αυτές τις τσάντες από την εμπειρία μου είναι να έχουν δέσιμο στη μέση και στο στήθος όπως αυτή που μας έδειξες. Αν δεν έχει δέσιμο στο στήθος και θέλεις να πας λίγο πιο γρήγορα κουνιεται αρκετά και κουράζει. 

11 λεπτά πριν, poulinos είπε

θα κοιταγα και σε καταστημα polo αν θες κατι καλυτερο και πιο εργονομικο αν περπατας κιολας πολυ με το backpack.τα 55 λιτρα ειναι μια χαρα.σε 65 λιτρα εβαζα sleeping bag  και σκηνη μεσα.

καταλαβα τι λετε ! σας ευχαριστω πολυ ! εε το θελω κυριως για λιγες μερες του τυπου μαξ καμια βδομαδα...εχω βρει και καποιες αλλες απο κινεζικες σελιδες με πολυ λιγοτερα χρηματα αλλα δε ξερω καν τι μαρκα ειναι και αν θα ειναι καλες εστω και γα τα 20-30 ευρω λιγοτερα που κοστιζουν! Θα κοιταξω βεβαια και τις υπολοιπες που μου ειπατε για να εχω μια εικονα ! Στο θεμα χωρητικοτητας προβληματιζομαι για να ειμαι ειλικρινης..αν θα ειναι αρκετα ή αν θα την πατησω...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 15/12/2018 at 14:14, dj chris said:

καταλαβα τι λετε ! σας ευχαριστω πολυ ! εε το θελω κυριως για λιγες μερες του τυπου μαξ καμια βδομαδα...εχω βρει και καποιες αλλες απο κινεζικες σελιδες με πολυ λιγοτερα χρηματα αλλα δε ξερω καν τι μαρκα ειναι και αν θα ειναι καλες εστω και γα τα 20-30 ευρω λιγοτερα που κοστιζουν! Θα κοιταξω βεβαια και τις υπολοιπες που μου ειπατε για να εχω μια εικονα ! Στο θεμα χωρητικοτητας προβληματιζομαι για να ειμαι ειλικρινης..αν θα ειναι αρκετα ή αν θα την πατησω...

Καλυτερα λιγο παραπανω που μπορεις να το μαζεψεις παρα μικροτερη και να μην χωρανε και να βαζεις πραγματα εξωτερικα μετα που δεν ειναι οτι καλυτερο.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

Καλυτερα λιγο παραπανω που μπορεις να το μαζεψεις παρα μικροτερη και να μην χωρανε και να βαζεις πραγματα εξωτερικα μετα που δεν ειναι οτι καλυτερο.

Μμ Ναι...έχεις δίκιο φίλε μου !! Σε ευχαριστώ πολύ !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...