Moderators Malthador Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 17 minutes ago, cabdik said: επειδη τελευταια πολλες συζητησεις γινονται περι ταχυτητας και αξιοπιστιας, κι επειδη οπως εχω ηδη σχολιασει σε αλλα θεματα, δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να "τρωμε" οποιαδηποτε σαβουρα μας προτεινουν σαν νεα τεχνολογια, οπως το "μπαλωμα" με τον συνδυασμο ασυρματης και σταθερης συνδεσης για επιτευξη καλυτερων ταχυτητων, ερχεται ο εναρμονισμος με τον κανονισμο της ΕΕ, να βαλει λιγο ταξη στα αυτονοητα.....!!!! https://www.eett.gr/opencms/opencms/admin/News_new/news_0955.html https://www.eett.gr/opencms/export/sites/default/admin/downloads/telec/apofaseis_eett/kanonistikes_apofaseis_eett/AP876-007B.pdf οπου ενα απο τα κυριως προβληματα που ειχα τεραστιες αντιρρησεις, ηταν το ευνοητο για τους καταναλωτες με κοινη λογικη, οτι θα επρεπε να σου δινουν, εκτος απο την μεγιστη θεωρητικη ταχυτητα, και την ΕΛΑΧΙΣΤΗ εγγυημενη, που μπορει να πιασει η καθε γραμμη. "3. Ρεαλιστικά αναμενόμενες ταχύτητες: Γενικός όρος που περιλαμβάνει τους όρους ελάχιστη, μέγιστη και συνήθως διαθέσιμη ταχύτητα στα σταθερά δίκτυα, και τον όρο μέγιστη ταχύτητα στα κινητά δίκτυα, οι οποίες θα πρέπει να περιγράφονται από τους παρόχους σύμφωνα με το Άρθρο 4(1) (δ) του Κανονισμού (ΕΕ) 2015/2120." ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟΥΣ MODS να γινει νεο θεμα, για ενημερωση, αν δεν υπαρχει ηδη..!! Εκτός από sticky πρέπει να μπει και στις ειδήσεις να το δουν όλοι στην αρχική σελίδα και καλό θα ήταν να παραμείνει μερικές μέρες (να μην καπελωθεί από ειδήσεις για κοστούμια στο Spider-man ξέρω 'γω...). Δεν έχει διαδοθεί σαν είδηση ευρέως από τα pop media, μόνο κάτι ναυτεμπορικές κλπ το έχουν κάνει είδηση όλως περιέργως. 1
cabdik Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Για αυτο εγραψα για τους MODS. ελπιζω να το δουν. το κανω κι εγω θεμα εδω...! Αλλα στα ΝΕΑ πρεπει να μπει απο τους newsposters..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα