godfather0991 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα. Ανοίγω αυτό το θέμα για να πει όποιος/α θέλει ποιες είναι οι 10 Καλύτερες/Αγαπημένες σειρές που έχει δει (και συνεχίζει να βλέπει). Για μενα είναι οι εξής (δεν παίζει ρόλο η σειρά): 1. The Sopranos 2. Breaking Bad 3. Better Call Saul 4. X-Files 5. Person of Interest 6. Parks & Recreation 7. The Office 8. Buffy the Vampire Slayer 9. Westword 10. Battlestar Gallactica 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1. Breaking Bad 2. Battlestar Galactica 3. Stargate (all) 4. Farscape 5. The Wire 6. Babylon 5 7. The Twilight Zone 1959 8. Defiance 9. X-files 10. Firefly ( οχι απαραιτητα με αυτη την σειρα και σιγουρα μπορει να εχω ξεχασει να βαλω καποια σειρα μεσα αλλα με μια πρωτη σκεψη αυτες θα ελεγα) Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2018 από Zengar Zombolt 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godfather0991 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε 1. Breaking Bad 2. Battlestar Galactica 3. Stargate (all) 4. Farscape 5. The Wire 6. Babylon 5 7. The Twilight Zone 1959 8. Defiance 9. X-files 10. The Expanse ( οχι απαραιτητα με αυτη την σειρα και σιγουρα μπορει να εχω ξεχασει να βαλω καποια σειρα μεσα αλλα με μια πρωτη σκεψη αυτες θα ελεγα) Το Stargate τα έχω δει όλα. Μπορώ να πω ότι μόνο το πρώτο με κράτησε που ήταν όντως πολύ καλό. Κάποια από την λίστα που έβαλες δεν τα έχω δει ή έχω δει μόνο πρώτη season θα τα ξανατσεκάρω. Ένας ακόμη λόγος για να πει ο καθένας τις καλύτερες/ αγαπημένες του σειρές είναι μήπως ανακαλύψουμε καμιά καινούργια σειρά από τις λίστες που θα πει ο καθένας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Battlestar Galactica The Wire Misfits Silicon Valley 6 Feet Under Buffy Deadwood OZ Firefly Fringe 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godfather0991 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, najinblue3 είπε Battlestar Galactica The Wire Misfits Silicon Valley 6 Feet Under Buffy Deadwood OZ Firefly Fringe Πωωω ξέχασα το firefly... Η πιο αδικημένη σειρά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, godfather0991 είπε Πωωω ξέχασα το firefly... Η πιο αδικημένη σειρά... οντως και εγώ το ξεχασα.......βλασφημια.... εβγαλα το Expanse μιας και δεν εχει τελειωσει ακομα και εβαλα το Firefly Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2018 από Zengar Zombolt 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 57 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Battlestar Galactica The Wire Misfits Silicon Valley 6 Feet Under Buffy Deadwood OZ Firefly Fringe Δεν έχεις δει Breaking Bad;;;;;;;;;;;; Αυτό λέγεται ιεροσυλία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 48 λεπτά πριν, papoys1 είπε Δεν έχεις δει Breaking Bad;;;;;;;;;;;; Αυτό λέγεται ιεροσυλία. Απο που βγαινει αυτο το συμπερασμα? Εχω δει αλλα δεν ανηκει στο τοπ10 μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, najinblue3 είπε Απο που βγαινει αυτο το συμπερασμα? Εχω δει αλλα δεν ανηκει στο τοπ10 μου Απλά το σέβομαι.Κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oscar_Mike Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 1) The Wire 1) Band of Brothers 3) The Night Of 3) Lost (αν παραβλέψουμε το τέλος) 3) Better Call Saul 3) Carnivàle 3) Batman: The Animated Series 3) Twin Peaks (1990 & 2017) 3) Narcos 3) Breaking Bad The Wire και Band of Brothers ξεκάθαρα και με διαφορά ο,τι καλύτερο εχω δει, και δεν πιστεύω να δω κάτι καλύτερο ποτέ, δεν ξεχωρίζω περισσότερο κάποιο τα εχω 10/10 και τα δυο. Τα υπόλοιπα με τυχαία σειρά, μικρή η λίστα μόνο 10 σειρών, θα μπορούσα να βγάλω κάποια από τα παραπάνω και να βάλω με την ίδια ευκολία Utopia, Fargo, Deadwood, Generation Kill που τα θεωρώ εξίσου αγαπημένα διαμαντάκια, και αν σκεφτώ και άλλο θα βρω άλλα τόσα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godfather0991 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, Oscar_Mike είπε 1) The Wire 1) Band of Brothers 3) The Night Of 3) Lost (αν παραβλέψουμε το τέλος) 3) Better Call Saul 3) Carnivàle 3) Batman: The Animated Series 3) Twin Peaks (1990 & 2017) 3) Narcos 3) Breaking Bad The Wire και Band of Brothers ξεκάθαρα και με διαφορά ο,τι καλύτερο εχω δει, και δεν πιστεύω να δω κάτι καλύτερο ποτέ, δεν ξεχωρίζω περισσότερο κάποιο τα εχω 10/10 και τα δυο. Τα υπόλοιπα με τυχαία σειρά, μικρή η λίστα μόνο 10 σειρών, θα μπορούσα να βγάλω κάποια από τα παραπάνω και να βάλω με την ίδια ευκολία Utopia, Fargo, Deadwood, Generation Kill που τα θεωρώ εξίσου αγαπημένα διαμαντάκια, και αν σκεφτώ και άλλο θα βρω άλλα τόσα Δεν ξέρω αν έχεις δει Sopranos αλλά δες το, είναι η σειρά που αν δεν υπήρχε δεν θα υπήρχε το The Wire και άλλα τόσα. Επίσης το Person of Interest είναι αδικημένη σειρά κυρίως γιατί την είχε το CBS... Όσα έχεις βάλει πάντως όντως είναι πολύ καλά. Αν και το Deadwood δεν με κέρδισε παρόλο που το έχω δει δυο φορές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Με τυχαία σειρά: The Wire Band of Brothers Breaking Bad The Sopranos The Muppet Show M*A*S*H Curb your enthusiasm MacGyver NYPD Blue 50-50 (και μια ελληνική) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sanjuro Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Χωρίς σειρά... Curb your enthusiasm. The Wire. The Century of the self. State of play. Sopranos. Space:1999. Star trek: Deep Space Nine. The last panthers. Six Feet Under. The Americans. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2018 από Sanjuro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Είναι πάρα πολλές και δύσκολο να γίνει τοπ 10 απο όλες τις κατηγορίες ανακατεμένες...Θα τις χωρίσω σε 2 μεγάλες κατηγορίες τις καθεαυτού Ρέτρο (80'ς και πίσω)και μη,γιατί έχω δει πολλές ανά τα χρόνια και μου βγαίνουνε πολλές ανεξαρτήτως είδους,αφήνω λοιπόν τις παλιές πχ Star Trek The original series,Mικρό σπίτι στο Λιβάδι,space1999,Twilight Zone κλπ Εξω υπάρχει πολύ υλικό Χωρίς να βάλω και πολλές παιδικές αγαπημένες καρτούν κλπ που εκεί πάμε σε άλλες 2 10άδες, βάζω λοιπόν τις κάπως πιο εχχμ μη ρέτρο αγαπημένες πιο κάτω,κυρίως απο Sci fi όπως θα δείτε και απο χοντρικά εποχή Babylon 5 και τούδε,σε τυχαία σειρά. . Breaking Bad . Battlestar Galactica . Lost . Farscape . Game of Thrones . Babylon 5 . Hercules/Zeena (Τα βάζω μαζί) . Star Trek Voyager (και απο Deep space 9 ορισμένα επεισόδια) . X-files . Firefly Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrhstosiak Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 black books cracker fargo vikings true detective breaking bad black mirror the it crowd homeland house of cards Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα