Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε, είμαι κάτοχος του Xiamoi Mi A1 με καρτοκινητή Cosmote what's up. Το πρόβλημα μου είναι ότι κάθε πρωί συνδέετε αυτόματα στο ίντερνετ της cosmote και μου χρεώνει την κάρτα. Συγκεκριμένα μου στέλνει μήνυμα "ΜΟΛΙΣ ΣΥΝΔΕΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ 0.2Ε/ΜΒ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΕΡΦΑΡΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΑΚΕΤΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ Η ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΜΒ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ MY INTERNET ΣΤΟ http://myinternet.cosmote.gr ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ 13888 (13818 ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ). Για την ακρίβεια σήμερα μου έφαγε 30-40 cent από τις μονάδες. Να σημειώσω ότι δεν έχω ενεργοποιήσει κάποια υπηρεσία ιντερνετ απο την cosmote οπότε το πρόβλημα είναι στις ρυθμίσεις της συσκευής.

Οι ρυθμίσεις που έχω απενεργοποιήσει είναι οι:
Ρυθμίσεις, δίκτυο και διαδίκτυο, δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, δεδομένα κινητής τηλεφωνίας (οff)
Ρυθμίσεις, δίκτυο και διαδίκτυο, δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, περιαγωγή (off)
Ρυθμίσεις, σύστημα, επιλογές για προγραμματιστές, Επιθ.μεταβ. WiFi σε δίκτυο κιν.τηλ. (off)
Ρυθμίσεις, σύστημα, επιλογές για προγραμματιστές, Πάντα ενεργά δεδομένα κινητής τηλεφωνίας (off)
Το εικονίδιο του wifi είναι απενεργοποιημένο και στο τριγωνικό σύμβολο που ειναι το σήμα / δεδομένα έχει ένα μικρό "x" επάνω.

Αλλά δυστηχώς συνεχίζει και συνδέεται...

Θα εκτιμούσα πολύ οποιαδήποτε γνώμη για το πως να λύσω το πρόβλημα, ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό μου ήρθε και σε μένα.

Κάθε δύο μέρες μου χρέωναν 0.2€ .

Προχτές το έψαξα λίγο και βρήκα λύση.

"Για να απενεργοποιήσετε την υπηρεσία Cosmote Internet Day Pass στείλτε δωρεάν SMS με την φράση END DAY στον αριθμό 1333".

Εδώ θα βρεις δύο λύσεις.

Κάνε οποία σε βολεύει.

https://www.fomo.gr/cosmote-internet-day-pass-apenergopoiisi/

Επεξ/σία από saruman123
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, thorragna είπε

το ίδιο και σε μένα με ΧΙΑΟΜΙ 5 , μήπως είναι το ΧΙΑΟΜΙ τελικά που κάτι κάνει?

MI στο 1333 και κόβει την ημερήσια χρέωση η κοσμοτε.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, thorragna είπε

το ίδιο και σε μένα με ΧΙΑΟΜΙ 5 , μήπως είναι το ΧΙΑΟΜΙ τελικά που κάτι κάνει?

Δεν παίζει ρόλο το κινητό.

Εγώ έχω 1+6.

Η γυναίκα μου έχει Redmi note 5.

Το κάναμε και δεν ξανά ήρθε τίποτα.

Τώρα αν θέλω να μπω με Data πρέπει να το ενεργοποιήσω στέλνοντας μήνυμα START στο 1333.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ειναι θέμα της cosmote, πλέον το Android (στις άδειες που αποδεχόμαστε συνήθως χωρίς να διαβάσουμε) έχει εφαρμογές που έχουν άδεια να ανοίγουν τα δεδομένα οπότε θέλουν για να κάνουν update/refresh

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...