neov Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά σκεφτόμαστε με ένα φίλο μου να νοικιάσουμε super car (η μια ford Mustang ) για μια μέρα για να πάμε στην ορκωμοσία μας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει τίς παραμέτρους για να σού δώσει κάποιος ένα αυτοκίνητο σαν αυτό! (Να σημειωθεί ότι θα έχω δίπλωμα γύρω στα 6χρονια όταν θα γίνει με το καλό ή ορκωμοσία). Τέλος θα ήθελα καί τήν γνώμη σας για τήν σκέψη μου Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2018 από neov 1
no_freak Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Ωραία σκέψη! Να ένας λόγος να πάρεις γρήγορα το πτυχίο σου! Γιατί δεν κάνεις ένα τηλ σε εταιρία ενοικιάσεων να σου πουν τις προϋποθέσεις και τα χρήματα που απαιτούνται;
neov Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, no_freak είπε Ωραία σκέψη! Να ένας λόγος να πάρεις γρήγορα το πτυχίο σου! Γιατί δεν κάνεις ένα τηλ σε εταιρία ενοικιάσεων να σου πουν τις προϋποθέσεις και τα χρήματα που απαιτούνται; Μην όντως σωστά καί αυτό... Πάντως η ιδέα καλή ;;
Miracle Worker Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Ελπιζω να μην ορκιζεσαι ΑΣΣΟΕ ή ΑΠΘ.
neov Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Miracle Worker είπε Ελπιζω να μην ορκιζεσαι ΑΣΣΟΕ ή ΑΠΘ. Αχαχαχαχ θεός, όχι βέβαια τρελός είμαι θα πήγαινα με τα πόδια τότε 3 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε Ok δεν θα ξαναγίνει (απλά στο υπενθύμισα για να μην πας οτην ορκομωσία τζάμπα.. για σένα δουλεύω) Αχαχαχαχ εντάξει αγόρι μου να σας καλά με υποχρεωσες
Ablaoublas_542 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Λιγο πιο μιζερια βγαλτε μπορειτε. Το οτι εσεις γλυκοκοιτατε την κατσικα του γειτονα δεν σημαινει οτι ο γειτονας οταν την πηρε σκεφτηκε εσας. Η ιδεα λεει για τις αναμνηστικες φωτο που θα εχουν και το γουστο. 7
Pleo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν είναι supercar το Mustang. Muscle Car είναι, δηλαδή το γκάζι του φτωχού. Άμα θες να κάνεις εντύπωση νοίκιασε καμιά Lambo που είναι supercar ή κάτι σε limo. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2018 από Pleo 1
margaritagr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Η κακία ξεχειλίζει και κάποιοι κρίνουν εξ ίδιων. Αν εσείς κάνετε επιλογές βάσει του τι θα πουν οι άλλοι , δε σημαίνει οτι σκέφτονται έτσι και οι υπόλοιποι. Αν έχεις λεφτά δεν ειναι άσχημη ιδέα για χαβαλέ και για μια μερα που έτσι κι αλλιώς ειναι πολυ διαφορετική απο τις υπόλοιπες. Απλά για supercar δεν παίζει. Πληρώνεις παρα πολλα για περίπου μισή ωρα και με οδηγό της εταιρείας μέσα. Δες πχ εδώ https://www.premiumrentacar.gr/index.php/site/index/en?gclid=EAIaIQobChMIuOi-v7Kk3wIVEOh3Ch1dCQLsEAAYASAAEgKaiPD_BwE και https://www.filorent.gr/car-rental-fleet/ 4
neov Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, margaritagr είπε Η κακία ξεχειλίζει και κάποιοι κρίνουν εξ ίδιων. Αν εσείς κάνετε επιλογές βάσει του τι θα πουν οι άλλοι , δε σημαίνει οτι σκέφτονται έτσι και οι υπόλοιποι. Αν έχεις λεφτά δεν ειναι άσχημη ιδέα για χαβαλέ και για μια μερα που έτσι κι αλλιώς ειναι πολυ διαφορετική απο τις υπόλοιπες. Απλά για supercar δεν παίζει. Πληρώνεις παρα πολλα για περίπου μισή ωρα και με οδηγό της εταιρείας μέσα. Δες πχ εδώ https://www.premiumrentacar.gr/index.php/site/index/en?gclid=EAIaIQobChMIuOi-v7Kk3wIVEOh3Ch1dCQLsEAAYASAAEgKaiPD_BwE και https://www.filorent.gr/car-rental-fleet/ Φίλε μου με εκφραζεις πλήρως είναι μια μέρα πολύ ιδιαίτερη και θες να τήν θυμάσαι για όλη σου την ζωή και ναι η αλήθεια είναι το κάνεις και λίγο για να το δείξεις για να είμαστε δίκαιοι αλλά ρε παιδιά όλα αυτά τα είδη πολυτέλεια γι'αυτό είναι μην γελιομαστε ρολόγια-κοσμηματα-μεχρι και τα κινητά κάποιων γι'αυτό ακρίβως το. Λόγο τέσπα χωρίς πλάκα τώρα και χωρίς κανένα hate φίλε για οδηγό μαζί μας είσαι σίγουρος ; Και μόνο περιορισμένη ώρα ; Πχ διάβασα σε ένα site με ενοικιάσεις πολυτελών αυτοκινήτων ότι όλες οι κατηγορίες είναι 250 με 350€ την μέρα με εξεραιρεση όλα τα exotic super cars , που είχε μέσα όλα τα τοπ(r8 , ferrari , Bentley)
defacer Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, neov said: είναι μια μέρα πολύ ιδιαίτερη και θες να τήν θυμάσαι για όλη σου την ζωή Ποια, η μέρα που πήρες το πτυχίο στο χέρι; 28ο έτος είσαι και τέτοιος καημός; Δε χρειάζεται να συμφωνούμε όλοι σε όλα. Και γω το θεωρώ καγκουριά, αλλά τι θεωρώ εγώ δεν έχει σημασία. Αν σε εκφράζει εσένα να το κάνεις. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2018 από defacer 2
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Μια χαρα ιδεα ειναι και στο λεω εγω που με αφηνουν παγερα αδιαφορο τα αυτοκινητα και τετοιου ειδους καταστασεις. Οποτε δεν κρινω αυτο που θελετε να κανετε per se, αλλα το concept του διαφορετικου επειδη το θελετε. Θελετε να κανετε κατι για το χαβαλε σας και να γουσταρετε, go for it, απλα οπως λεει η Μαργαριτα το supercar ειναι κομματακι δυσκολο ετσι οπως το θελετε.
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Γιαούρτι είπε το κάνεις απλά για να μπεις στο μάτι των άλλων.. ουαου τι γαμάτος, κοίτα τι αυτοκίνητο έχει.. και δε το κάνεις για τον εαυτό σου. Ναι, γιατι θα πιστεψει κανεις πως του ανηκει η Mustang ή οποιο τετοιο αυτοκινητο τελος παντων, οταν θα σκασει στην ορκομωσια ξεκαθαρα για το νταβαντουρι. Προφανως θα κραξουν πολλοι, αλλα φακ ιτ και τι εγινε στο κατω κατω, κραζουμε, μας κραζουν life goes on 1 1
Oscar_Mike Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 ------ ον τοπικ, αν σου αρέσει εσένα καν' το, αν ρωτάς εμενα, δεν θα το έκανα
vrwmiaris Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, neov είπε Καλησπέρα παιδιά σκεφτόμαστε με ένα φίλο μου να νοικιάσουμε super car (η μια ford Mustang ) για μια μέρα για να πάμε στην ορκωμοσία μας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει τίς παραμέτρους για να σού δώσει κάποιος ένα αυτοκίνητο σαν αυτό! (Να σημειωθεί ότι θα έχω δίπλωμα γύρω στα 6χρονια όταν θα γίνει με το καλό ή ορκωμοσία). Τέλος θα ήθελα καί τήν γνώμη σας για τήν σκέψη μου Τόσα χρόνια με πεζο2 πήγαινες;
G.TH. Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στην ορκωμοσία (με Ωμέγα) το μόνο που αξίζει να νοικιάσεις είναι μια τήβεννο. Γιατί ποιος ξέρει από πότε έχει να πλυθεί αυτή που θα σου δώσουν. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2018 από G.TH. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις