theripper7 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Τι ford mustang και βλακείες το μόνο super car είναι το gtr r35 πήγαινε με αυτό στην σχολή και θα δεις πως θα σε κοιτάνε.
The_Judas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Καλύτερα είναι να πας την πρώτη μέρα στη σχολή με super car και όχι την τελευταία. 1
valkon Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ πήγα με τους γονείς μου, έφυγα, μετά φάγαμε σπίτι και τέλος. Πλέον το πτυχίο ισοδυναμεί με απολυτήριο λυκείου, είναι το minimum.
tigergreg Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δεν νομιζω οτι υπαρχει γραφειο ενοικιασεως τετοιων αυτοκινητων στην Ελλαδα. Κατι σερμεντε, πεμβε, αουδι διλιτρα με 1500 την ημερα υπαρχουν απ οσο γνωριζω. Υπαρχουν ομως γραφεια με λιμουζινες και μερικοι ιδιωτες με λιγο εξαντρικ καντιλακ κλπ ως επι το πλειστον για γαμους. Γκολντντιγγερς και γκολντ.....κατι τι ειναι ακριβως?
panosno1com Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 59 λεπτά πριν, theripper7 είπε Τι ford mustang και βλακείες το μόνο super car είναι το gtr r35 πήγαινε με αυτό στην σχολή και θα δεις πως θα σε κοιτάνε. Ναι ρε φιλε! Και ειδικά αμα παιζει στα ηχεια το 2 fast 2 furious και βγει απο το αμαξι με φορμιτσα και φανελακι, bro hug με τους κολλητους : που σαι τρελε μου και εννοειται το αφηνει μεσ στη μεση με τη ροδα στριμμενη ξεκλειδωτο και κατεβαινει.. (την πορτα την κλεινει για το εφε αλλα και για να μην φαινεται οτι το εγκαταλειπει!)
HateMe Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Άν είχες χιούμορ, θα έσκαγες με τρίκυκλο και παλιοσίδερα από πίσω. Η έστω κανα Datsun με αυτοκόλλητα, με την μούρη του Ταμτάκου συγκεκριμένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις