dinos234 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Thukididis είπε μπορεις να κανεις bridge το έχω ρωτησει γτ ειχα και εγω καποτε παλιά cyta παίζει μια χαρα... εννοώ να χρησιμοποιεις μονο το εργοστασιακο ρουτερ της cyta μονο για τηλεφωνια και το αλλο ρουτερ που θα αγορασεις για ιντερνετ τσεκαρε το.... Αν γίνεται ωραία θα το κοιτάξω.
Thukididis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 αμα θες παντως εγω να σου πουλησω ρουτερ καινουργια σφραγησμενα στα κουτια τους σε πολυ χαμηλες τιμες εχω ενα d-link και ενα xiaomi σε τιμη κοστους θα τα παρεις μπες στο προφιλ μου και δες τα πουλαω λογο αλλαγης τεχνολογιας σε vdsl και δεν μου χρειαζονται πλεον.... παραμενω στη διαθεση σου φιλικα Τιμος
dinos234 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Thukididis είπε αμα θες παντως εγω να σου πουλησω ρουτερ καινουργια σφραγησμενα στα κουτια τους σε πολυ χαμηλες τιμες εχω ενα d-link και ενα xiaomi σε τιμη κοστους θα τα παρεις μπες στο προφιλ μου και δες τα πουλαω λογο αλλαγης τεχνολογιας σε vdsl και δεν μου χρειαζονται πλεον.... παραμενω στη διαθεση σου φιλικα Τιμος Θα κοιτάξω να δω και αν μου αρέσει κάτι θα σου στείλω.
Thukididis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 ΟΚ ΚΑΛΩΣ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΔΩ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΟΥ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΤΣΕΚΑΡΕ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΑΤΟΜΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ....
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 On 14/01/2019 at 08:13, Thukididis said: καλημερα φίλος, απ οτι ξερω ξέρω τα εργοστασιακα ρουτερ όλων των εταιρειων είναι της "πλάκας" αναξιοπιστα δώσε εαν θες λίγα χρήματα παραπάνω και πάρε κάποιο αξιοπιστο ρουτερ του εμποριου μαρκας d-link , tp link , xiaomi θα δεις τρομερη διαφορα και στην ταχυτητα αλλα και στη σταθεροτητα δεν θα εχεις αποσυνδεσεις.... εχουν δοθει και πολυ καλα Router εχουν δοθει και value for money router εχουν δοθει και χαλια router. βεβαια οι αποσυνδεσεις μπορει να ειναι και θεμα γραμμης.το τι Modem router θελει καποιος εξαρτατε και τι αναγκες εχει. On 14/01/2019 at 10:51, dinos234 said: Καλημέρα ναι το γνωρίζω ότι είναι τις πλάκας απλά δεν ξέρω αν μπορώ να αλλάξω το εργοστασιακό modem router τις cyta πριν λίγα χρόνια δεν σε άφηνε να αλλάξεις άλλο. η cyta σε αφηνει να το κανεις bridge και απο πισω να βαλεις δικο σου ρουτερ. On 14/01/2019 at 10:57, dinos234 said: Αν γίνεται ωραία θα το κοιτάξω. γινεται κανονικα.
dinos234 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, poulinos είπε εχουν δοθει και πολυ καλα Router εχουν δοθει και value for money router εχουν δοθει και χαλια router. βεβαια οι αποσυνδεσεις μπορει να ειναι και θεμα γραμμης.το τι Modem router θελει καποιος εξαρτατε και τι αναγκες εχει. η cyta σε αφηνει να το κανεις bridge και απο πισω να βαλεις δικο σου ρουτερ. γινεται κανονικα. Ωραία μια χαρά σε ευχαριστώ για την απάντηση σου τώρα όταν μπορέσω θα αγοράσω ένα απλα περνούσα πολλές φορές και από την cyta και ξεχνούσα να ρωτήσω θέλει να βρω ένα αρκετά καλό και δυνατό και αν έχει και επιπλέον χαρακτηριστικά ακόμη καλύτερα. Είχα δει το asus δεν θυμάμαι μοντέλο gaming αλλά μια κατεβαίνει η τιμή μια ανεβαίνει.
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 2 minutes ago, dinos234 said: Ωραία μια χαρά σε ευχαριστώ για την απάντηση σου τώρα όταν μπορέσω θα αγοράσω ένα απλα περνούσα πολλές φορές και από την cyta και ξεχνούσα να ρωτήσω θέλει να βρω ένα αρκετά καλό και δυνατό και αν έχει και επιπλέον χαρακτηριστικά ακόμη καλύτερα. Είχα δει το asus δεν θυμάμαι μοντέλο gaming αλλά μια κατεβαίνει η τιμή μια ανεβαίνει. εσυ στην ουσια θελεις router.αν το θεμα σου ειναι το Wifi και θες dual band τοτε μπορεις να παρεις και ενα access point dual band απλα.
dinos234 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, poulinos είπε εσυ στην ουσια θελεις router.αν το θεμα σου ειναι το Wifi και θες dual band τοτε μπορεις να παρεις και ενα access point dual band απλα. Ναι θέλει να δω το router της asus gaming είχα διαβάσει καλές κριτικές και που και που πέφτει 100€ και να το βάλω πίσω από το εργοστασιακό της cyta. Modem router δεν δέχεται η cyta μήπως ξέρεις δηλαδή να βγάλω το εργοστασιακό και να βάλω άλλο ?
Thukididis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΑΜΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙΣ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΕΤΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΕΛΕΦΩΝΟ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΗΣ CYTA ME TH VOIP TEXNOΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΝΑ ΚΟΥΜΠΩΝΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΡΟΥΤΕΡ. ΚΟΙΤΑ ΑΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΝΤΟ ΜΗ ΚΟΛΛΑΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΑΞΕ ΠΑΡΟΧΟ.... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΡΤΑΣΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΡΟΥΤΕΡ ΤΗΣ CYTA ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΡΟΥΤΕΡ D-LINK TP LINK ΟΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΡΟΥΤΕΡ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 6 minutes ago, Thukididis said: ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΑΜΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙΣ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΕΤΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΕΛΕΦΩΝΟ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΗΣ CYTA ME TH VOIP TEXNOΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΝΑ ΚΟΥΜΠΩΝΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΡΟΥΤΕΡ. ΚΟΙΤΑ ΑΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΝΤΟ ΜΗ ΚΟΛΛΑΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΑΞΕ ΠΑΡΟΧΟ.... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΡΤΑΣΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΡΟΥΤΕΡ ΤΗΣ CYTA ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΡΟΥΤΕΡ D-LINK TP LINK ΟΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΡΟΥΤΕΡ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ α.Plz οχι με κεφαλαια.τηλεφωνια για να εχει Cyta μπορει απλα να κρατησει ως bridge το Modem router και απο πισω να βαλει router.στον οτε οι επιλογες ειναι περισσοτερες αφου δινει τα στοιχεια αλλα μπορεις να βαλεις και το speedport πισω απο το δικο σου Modem router. και παροχο να αλλαξει ολοι σιγα σιγα πανε προς voip.η vodafone δινει voip και σε ιδιωτες ο οτε ολα voip η cyta Ολα voip.αργα ή γρηγορα εκει θα πανε ολα. το Router βεβαια ειναι futureproof αφου μπορει να βαζει του παροχου παντα μπροστα οτι και να του δωσει και απο πισω το δικο του.δεν χρειαζεται δηλαδη να το αλλαζει επειδη πχ δεν παιζει vdsl ή δεν παιζει vdsl super vectoring κτλ. 1 hour ago, dinos234 said: Ναι θέλει να δω το router της asus gaming είχα διαβάσει καλές κριτικές και που και που πέφτει 100€ και να το βάλω πίσω από το εργοστασιακό της cyta. Modem router δεν δέχεται η cyta μήπως ξέρεις δηλαδή να βγάλω το εργοστασιακό και να βάλω άλλο ? αν βαλεις Modem router θα χασεις την τηλεφωνια. Να βαλεις της cyta πισω απο δικο σου modem/router οπως στον οτε, δεν το αφηνει η cyta οσο ξερω.
dinos234 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, poulinos είπε α.Plz οχι με κεφαλαια.τηλεφωνια για να εχει Cyta μπορει απλα να κρατησει ως bridge το Modem router και απο πισω να βαλει router.στον οτε οι επιλογες ειναι περισσοτερες αφου δινει τα στοιχεια αλλα μπορεις να βαλεις και το speedport πισω απο το δικο σου Modem router. και παροχο να αλλαξει ολοι σιγα σιγα πανε προς voip.η vodafone δινει voip και σε ιδιωτες ο οτε ολα voip η cyta Ολα voip.αργα ή γρηγορα εκει θα πανε ολα. το Router βεβαια ειναι futureproof αφου μπορει να βαζει του παροχου παντα μπροστα οτι και να του δωσει και απο πισω το δικο του.δεν χρειαζεται δηλαδη να το αλλαζει επειδη πχ δεν παιζει vdsl ή δεν παιζει vdsl super vectoring κτλ. αν βαλεις Modem router θα χασεις την τηλεφωνια. Να βαλεις της cyta πισω απο δικο σου modem/router οπως στον οτε, δεν το αφηνει η cyta οσο ξερω. Αυτό φοβάμαι κι εγώ νομίζω δεν γίνεται πήρα τηλ αλλά δεν ξέρω αν κατάλαβε στην cyta μου λέει πρέπει να πάρεις έγκριση κτλ κτλ για να αλλάξεις το εργοστασιακό και αν σε αφήσουν
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 11 minutes ago, dinos234 said: Αυτό φοβάμαι κι εγώ νομίζω δεν γίνεται πήρα τηλ αλλά δεν ξέρω αν κατάλαβε στην cyta μου λέει πρέπει να πάρεις έγκριση κτλ κτλ για να αλλάξεις το εργοστασιακό και αν σε αφήσουν για να αλλαξεις το εργοστασιακο σημαινει οτι πρεπει να σου δωσουν τα στοιχεια του voip για να τα σεταρεις σε αλλο router. εσυ αν θες να παρεις router και να παιξεις με κληση pppoe ειτε μονος σου με τιποτα admin στοιχεια για το router θα το κανεις bridge ειτε θα τους παρεις και θα τους πεις να στο κανουν αυτοι bridge.αυτο λογικα θα στο κανουν απευθειας.προσοχη.αλλο κρατας το δικο τους και το γυρνανε σε bridge και αλλο να τους πεις οτι θες να καταργησεις το δικο τους τελειως ή δεν ξερω τι και να βαλεις ενα δικο σου adsl/vdsl modem router στην θεση του.αλλο δηλαδη προσθετω ενα router πισω απο το modem/router της cyta και αλλο το αντικαθιστω.και δεν εχω ακουσει να σε αφηνουν να βαλεις το δικο σου modem/router μπροστα και της cyta σαν wan πισω απο το δικο σου(ο οτε το κανει) τωρα αυτη τι λεει για εγκριση δεν ξερω.εκτος αν εχει αλλαξει κατι ή εχουν καμια εναλλακτικη
dinos234 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, poulinos είπε για να αλλαξεις το εργοστασιακο σημαινει οτι πρεπει να σου δωσουν τα στοιχεια του voip για να τα σεταρεις σε αλλο router. εσυ αν θες να παρεις router και να παιξεις με κληση pppoe ειτε μονος σου με τιποτα admin στοιχεια για το router θα το κανεις bridge ειτε θα τους παρεις και θα τους πεις να στο κανουν αυτοι bridge.αυτο λογικα θα στο κανουν απευθειας.προσοχη.αλλο κρατας το δικο τους και το γυρνανε σε bridge και αλλο να τους πεις οτι θες να καταργησεις το δικο τους τελειως ή δεν ξερω τι και να βαλεις ενα δικο σου adsl/vdsl modem router στην θεση του.αλλο δηλαδη προσθετω ενα router πισω απο το modem/router της cyta και αλλο το αντικαθιστω.και δεν εχω ακουσει να σε αφηνουν να βαλεις το δικο σου modem/router μπροστα και της cyta σαν wan πισω απο το δικο σου(ο οτε το κανει) τωρα αυτη τι λεει για εγκριση δεν ξερω.εκτος αν εχει αλλαξει κατι ή εχουν καμια εναλλακτικη Κι εγώ από ότι διαβάζω καταλαβαίνω ότι αν πάρω ένα modem μπορώ να το βάλω πίσω από το εργοστασιακό της cyta αλλά το να το καταργήσω και να αγοράσω ένα modem router και να το βάλω στην θέση του ρούτερ της cyta δεν πρέπει να γίνεται.
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 13 minutes ago, dinos234 said: Κι εγώ από ότι διαβάζω καταλαβαίνω ότι αν πάρω ένα modem μπορώ να το βάλω πίσω από το εργοστασιακό της cyta αλλά το να το καταργήσω και να αγοράσω ένα modem router και να το βάλω στην θέση του ρούτερ της cyta δεν πρέπει να γίνεται. αν παρεις ενα router μπορεις να το βαλεις πισω απο το εργοστασιακο της cyta.αν παρεις modem router οκ και αυτο θα παιξει αλλα σαν router. Πολλα modem router πλεον μπορουν να παιξουν και σαν Router(απλα θα εχεις πληρωσει παραπανω λεφτα χωρις λογο).τωρα να το καταργησεις και εγω ξερω οτι δεν γινεται εκτος οπως ειπα αν εχει αλλαξει κατι που λογικα θα το ειχαν αναφερει σε καποιο θεμα. και υπαρχει και η λυση αν το προβλημα σου ειναι το Wifi απλα να παρεις ενα access point πχ dual band.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα