Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα, θελω την βοηθεια σας.

Ψαχνω μποτακι τελειως αδιαβροχο , ζεστο και διαπνεων. Κι οχι αδιαβροχο για ψιλοβροχο μονο. 

Οποιος εχει καποιο και ειναι δοκιμασμενο και εμεινε ευχαριστημενος ας δωσει τα φωτα του. 

Ευχαριστω. 

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Pajars trooper .. τα έχω χρόνια ,εντελώς αδιάβροχα δεν σπάνε δεν χαλάνε.

Δημοσ.

Salomon και The North Face έχουν αρκετά. Έχω και από τις 2 εταιρείες και είμαι πλήρως ευχαριστημένος. Έχουν και μποτάκια αλλά και πιο χαμηλά παπούτσια (ανάλογα τη χρήση). Πρόσφατα πήρα και κάποια Columbia που είναι αδιάβροχα και χαμηλά, και μέχρι τώρα την έχουν βγάλει μια χαρά, ακόμα και σε πρόσφατες βροχές στην Αθήνα.

Έχει διάφορα μαγαζιά στο κέντρο (Attica, Notos, AlpamayoPro) για να πας να δοκιμάσεις. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, thanasis00 είπε

Salomon και The North Face έχουν αρκετά. Έχω και από τις 2 εταιρείες και είμαι πλήρως ευχαριστημένος. Έχουν και μποτάκια αλλά και πιο χαμηλά παπούτσια (ανάλογα τη χρήση). Πρόσφατα πήρα και κάποια Columbia που είναι αδιάβροχα και χαμηλά, και μέχρι τώρα την έχουν βγάλει μια χαρά, ακόμα και σε πρόσφατες βροχές στην Αθήνα.

Έχει διάφορα μαγαζιά στο κέντρο (Attica, Notos, AlpamayoPro) για να πας να δοκιμάσεις. 

Τα columbia τα δοκιμασες σε κανονικη βροχη?  Δεν περναει τιποτα ετσι?

Ριξτε και καμια προταση απο καθε μαρκα max 150 euro.  

Δημοσ.

+1 για salomon.δοκιμασμενα σε πολλα βουνα. εχει και η polo.δοκιμασμενα οχι μονο σε βροχη αλλα και να μπαινουν μεσα σε νερο κανονικα.

Δημοσ.

2 minutes ago, waterbear said:

ολα τα salomon ειναι αδιαβροχα?

οχι.υπαρχουν και καλοκαιρινα salomon.καλο ειναι σε αδιαβροχα να παρεις με μεμβρανη goretex.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ.
21 minutes ago, waterbear said:

salomon λογω goretex εναλλακτικα και τα north face  εννοειται

τωρα αν θα το παρεις μποτακι ή ημιμποτακι εσυ το αποφασιζεις

Δημοσ.

Κατι στεγανο για εμας που δουλευουμε μηχανακι μεσα στη βροχη και δεν περισευουν 70-100-140 ευρω υπαρχει;

Τοσο καιρο τη βγαζουμε με γαλοτσα,κατι οχι και τοσο καλο..

Δημοσ.
31 minutes ago, talibanakos said:

Κατι στεγανο για εμας που δουλευουμε μηχανακι μεσα στη βροχη και δεν περισευουν 70-100-140 ευρω υπαρχει;

α λυση.κοιτας σε mc kinley μποτακι

b.over boots.

c. γκετες αλλα δεν θα πιασει την μυτη του παπουτσιου

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, talibanakos είπε

Δυστυχώς εγώ δεν έχω κάτι να προτείνω σε πιο φθηνό, απλά θα αναφέρω ότι ένα τέτοιο παπούτσι είναι επένδυση, τα δικά μου τα salomon τα χω κοντά 2 χρόνια τώρα και είναι σαν καινούρια. Απλά να τα χρησιμοποιείς μόνο σε συνθήκες που θα βρέξει ή για hiking, για καθημερινά φθείρονται και είναι κρίμα. Κάποια the north face που είχα, τα χρησιμοποιούσα καθημερινά για σχεδόν 1 χρόνο και άνοιξαν λίγο από τα πλάγια, ακόμα αδιάβροχα είναι αλλά μέρες που δεν έβρεχε θα μπορούσα να φοράω πιο casual.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...