poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 23 hours ago, margaritagr said: @poulinos οποιοδήποτε north face ή salomon μποτακι/ημί με gtx θα ναι οκ για την πόλη σε μέρες καταιγίδας; Μήπως χτυπήσω ένα τώρα τις εκπτώσεις @margaritagr ανετα.το salomon το μποτακι στα πυρηναια περα απο καταιγιδες που δεν ειχε θεμα το παταγα και μεσα σε νερα κανονικα σε μικρα ποταμακια.δεν πηρε τιποτα μεσα.σε εκπτωσεις θα πρεπει να τα βρεις κοντα στην 100αρα-120 αρα αναλογως το μοντελο.τωρα αν θα το παρεις τελειως ψηλο ή λιγο πιο χαμηλο το αποφασιζεις εσυ( κανα δυο ποντους διαφορα εχει το ενα απο το αλλο) 22 hours ago, mindreader said: Timberland κανεις;;; ειχα timberland αλλα σε καλοκαιρινο ορειβατικο οχι τα μποτακια της που προσωπικα δεν θα πηγαινα για κανενα λογο.εχει και κυριλλε παπουτσια εχει και πιο ορειβατικα(1-2) αλλα προσωπικα δεν βρισκω ουτε εναν λογο να την επιλεξω. 2 1
Diskimpex Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Εχω ακουσει οτι ειναι πλεον σκληρα παπουτσια για πολλους.
ikaruga24 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Παιδιά τα Columbia και τα camel active τι λένε;
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 23 minutes ago, ikaruga24 said: Παιδιά τα Columbia και τα camel active τι λένε; columbia +1.camel active δεν εχω αποψη.ειχα ενα παντελονι active που δεν ξερω αν ειναι η camel active but nothing special.,ουτε για το site δεν ημουν σιγουρος οτι ειναι το σωστο 1
ikaruga24 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, poulinos είπε columbia +1.camel active δεν εχω αποψη.ειχα ενα παντελονι active που δεν ξερω αν ειναι η camel active but nothing special.,ουτε για το site δεν ημουν σιγουρος οτι ειναι το σωστο Από camel active έχω ένα κάρο πράγματα που είναι εγγύηση σε ποιότητα, απλά για τα μποτάκια δεν έχω άποψη γιατί ποτέ δεν χρειάστηκα ως σήμερα. Εφόσον για Columbia εγγρινεις θα τα τσεκάρω και αυτά μαζί με τα υπόλοιπα που ειπώθηκαν + τα camel active. Για το παντελόνι που λες αν δεν γράφει ρητά camel active δεν είναι camel active.
Menelaos83 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Οσα ειναι με μεμβρανη goretex ποιος ειναι ο ενδεδειγμενος τροπος πλυσιματος τους ωστε να μην χαλασουν?
poulinos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 5 minutes ago, Menelaos83 said: Οσα ειναι με μεμβρανη goretex ποιος ειναι ο ενδεδειγμενος τροπος πλυσιματος τους ωστε να μην χαλασουν? https://www.salewa.com/how-to-clean-maintain-gore-tex 1
katz Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Παρε με goretex που ειναι πληρως αδιαβροχα και αναπνεουν . Τα δικα μου τα northface τα ειχα παρει 90 ευρω και φυσικα ακομα και σε ρυακι δεν παιρνουν ποτε νερο. 1
Fotis13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Στις 2/1/2019 στις 11:02 ΠΜ, mindreader είπε Timberland κανεις;;; Τα timberland αν και ποιοτικα μποτακια δεν κανουν για outdoor δραστηριοτητες ειδικα για trekking γιατι ειναι πολυ βαρια . 1
poulinos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 On 12/01/2019 at 22:37, ikaruga24 said: Από camel active έχω ένα κάρο πράγματα που είναι εγγύηση σε ποιότητα, απλά για τα μποτάκια δεν έχω άποψη γιατί ποτέ δεν χρειάστηκα ως σήμερα. Εφόσον για Columbia εγγρινεις θα τα τσεκάρω και αυτά μαζί με τα υπόλοιπα που ειπώθηκαν + τα camel active. Για το παντελόνι που λες αν δεν γράφει ρητά camel active δεν είναι camel active. ναι δεν ηξερα αν η camel active ειναι η active.απλα ειχε πεσει στα χερια μου ενα τετοιο παντελονι και εψαχνα παραπανω πληροφοριες αλλα αστα να πανε. ετσι και αλλιως το εδωσα μετα.οποτε δεν εχω αποψη.για columbia η εταιρεια ειναι πολυ μια χαρα. εχω πραγματακια columbia και ειναι σοβαρη εταιρεια με καλο εξοπλισμο βουνου. On 14/01/2019 at 23:38, katz said: Παρε με goretex που ειναι πληρως αδιαβροχα και αναπνεουν . Τα δικα μου τα northface τα ειχα παρει 90 ευρω και φυσικα ακομα και σε ρυακι δεν παιρνουν ποτε νερο. +1 .το ιδιο με salomon που εχω. On 15/01/2019 at 09:33, Fotis13 said: Τα timberland αν και ποιοτικα μποτακια δεν κανουν για outdoor δραστηριοτητες ειδικα για trekking γιατι ειναι πολυ βαρια . η timberland παει λιγο στο κυριλλε μποτακι παρα στο trekking Μποτακι. μια φορα ειχα παει ενα ωραιο παπουτσι για περπατημα που ηταν χωρις κορδονια.ηταν η μονη φορα που πηρα παπουτσι απο αυτην την εταιρεια και το συγκεκριμενο Δεν θυμιζε timberland σε καμια περιπτωση.ηταν λες και ειχα παρει κανα salomon καλοκαιρινο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα