Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στη παρέα.

Δείτε λιγάκι τις εικόνες που ακολουθούν και μπορείτε να μου πείτε πως μπορεί να έγινε αυτό; :'D

Το θέμα είναι ότι την μία ήταν εντάξει το κινητό, το κλειδώνω, μπαίνω αμάξι να γυρίσω σπίτι από έξω και όταν το ξεκλειδώνω, υπάρχει αυτό εδώ και δύο μέρες.

Φυσικά αύριο Δευτέρα πάει Cosmote για service..

received_214073082853424.jpeg

received_366799904086139.jpeg

received_391871838223056.jpeg

Επεξ/σία από MSSB
Δημοσ.

Προφανως ειναι θεμα καρτας γραφικων. Ειτε λογω θερμανσης ειτε λογω επαφης καλωδιοταινιας. Δυσκολη επισκευη αν καλυπτεσαι ζητα αλλαγη. Αν αλαξουν καρτα ειναι ζητημα χρονου ποτε θα στο ξανακανει....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλύπτομαι από την εγγύηση, ναι. Δεν νομίζω ότι μπορώ να ζητήσω αλλαγή κινητού εφόσον είναι επισκευάσιμο.. δυστυχώς.

Anyway, θενξ πάντως. Το έχω γυρίσει ήδη στη Cosmote. Δεν μου είπαν τίποτα σε πόσο καιρό θα φτιάξει αλλά πιστεύω καμιά βδομάδα. Δεν νομίζω περισσότερο.

Επεξ/σία από MSSB
Δημοσ.
2 ώρες πριν, MSSB είπε

Καλύπτομαι από την εγγύηση, ναι. Δεν νομίζω ότι μπορώ να ζητήσω αλλαγή κινητού εφόσον είναι επισκευάσιμο.. δυστυχώς.

Anyway, θενξ πάντως. Το έχω γυρίσει ήδη στη Cosmote. Δεν μου είπαν τίποτα σε πόσο καιρό θα φτιάξει αλλά πιστεύω καμιά βδομάδα. Δεν νομίζω περισσότερο.

Καλά μην είσαι και τόσο σίγουρος.

Ενδέχεται και δύο βδομάδες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η θα σου δωσουν αλλο ή θα αλλαξουν ολη την motherboard. Δεν κανουν επισκευες σε chips σε επιπεδο πλακετας. Μπορει να σου δωσουν και refurbish βεβαια.

Επεξ/σία από SeNNinhA

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...