imvrios Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Πιστεύω ότι σου ταιριάζει γάντι και θα λατρέψεις το Arduino.
Oscar_Mike Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δεν βρήκα πιο κοντινό θέμα, οπότε γράφω εδώ. Ασχολείται κανείς με στατικό μοντελισμό; Πάντα μου άρεσε η ιδέα και σκέφτομαι να ξεκινήσω στον ελεύθερο χρόνο μου. Λεω για κάποιο άρμα μάχης/τεθωρακισμένο/αεροσκάφος για αρχή. Είναι κάποιος του χόμπι, να προτείνει μαγαζιά, μάρκες κλπ;
Vassilis_24 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 24 λεπτά πριν, Oscar_Mike είπε Δεν βρήκα πιο κοντινό θέμα, οπότε γράφω εδώ. Ασχολείται κανείς με στατικό μοντελισμό; Πάντα μου άρεσε η ιδέα και σκέφτομαι να ξεκινήσω στον ελεύθερο χρόνο μου. Λεω για κάποιο άρμα μάχης/τεθωρακισμένο/αεροσκάφος για αρχή. Είναι κάποιος του χόμπι, να προτείνει μαγαζιά, μάρκες κλπ; Εδώ είσαι. https://mobile.twitter.com/PanosKammenos Αυτός παίζει συνέχεια με κάτι τέτοια. Πρόσεξε μόνο πώς θα του μιλήσεις, είναι αρκετά οξύθυμος και δεν του αρέσει να μοιράζεται τα παιχνίδια του...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα