Προς το περιεχόμενο

καλυτερη επιλογη huawei AM61 vs meizu EP51 bluetooth earphone wireless?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια θελω να παρω ακουστικα για μουσική και bluetooth μαζι ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 ποιο θεωρειται καλυτερο?(δλδ ποιο κραταει παραπανω η μπαταρια,φορτιζει γρηγορα,και ειναι αδιαβροχο και εχει καλυτερο κρατημα στο αυτι,και μιλας στο Bluetooth και σε ακουνε καλα ?)Εχω το P20 pro δεν ξερω αν κανουν για αυτο το κινητο ευχαριστω!Το meizu το βρισκω και 20€ σε προσφορα απο εξω..ευχαριστω

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα σου πω απλά για τα AM61 που έχω... 

Μου φαίνονται τρομερά άνετα, δηλαδή καμία σχέση με τις κλασικές ψείρες ή με αυτά της Apple. Ίσως τα πιο άνετα ακουστικά που έχω βάλει μέχρι τώρα...Ηχομόνωση αρκετά καλή, αλλά σίγουρα όχι η καλύτερη που υπάρχει. Κράτημα εξίσου καλο, δε φεύγουν εύκολα από το αυτι.

Τώρα απο ήχο τα mids είναι λίγο πιο πάνω απ ότι πρέπει αλλά τα χω κατεβάσει με equalizer οπότε κανένα πρόβλημα...οι υπόλοιπες συχνότητες είναι νταξει, δε χρειάζονται κάποια αλλαγή. 

Οσο για τη αυτονομία δεν έχω μπει στο κόπο ποτέ να μετρήσω ακριβώς πόσες ώρες κρατάνε γιατί δε μου χει τύχει να τελειώσουν τελείως οι μπαταρίες ποτέ. Τα χρησιμοποιώ το πολύ 3 ωρες τη μέρα (οχι καθε μέρα) και τα φορτίζω σχεδόν δύο φορές το μήνα (η μπαταρία όταν τα βάζω για φόρτιση δεν είναι τελείως άδεια όπως είπα, δηλαδή έχει μείνει κάτι ακόμα).

Απ οσο ξέρω δεν είναι αδιάβροχα και ούτε τα χω ρίξει ποτέ σε νερό άρα δε μπορώ να σου πω κάτι.. 

Νομίζω κάνουν 30κατι ευρώ, εγώ τα κέρδισα σε διαγωνισμό και δε μπορώ να σου πω αν αξίζουν για 30€, δε ξέρω αν θα έδινα τόσα για τα συγκεκριμένα.. 

Επεξ/σία από odystam
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...