buuren Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 300 ευρω πανω-κατω 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): απλη χρηση και ιντερνετ 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: στις 6-6.5 ιντσες πιστευω ειναι καλα αλλα και μικροτερο δεν με πειραζει 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): αν εχει κατι απο αυτα δεν με χαλαει οπως και να εχει ραδιοφωνο 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; καλο ειναι να εχει καλες καμερουλες 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; ναι και οχι ! 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; δεν με πειραζει 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; δεν ξερω τι ειναι αυτο 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; οχι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλαδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινουριο Παιδια καλησπερα, επειδη το κινητο μου τα εφτυσε χρειαζομαι αμμεσα ενα καινουριο γιατι ειμαι χωρις κινητο αυτη τη στιγμη. Ειχα ενα lg nexus 5x πολυ καλο και πολυ γρηγορο αλλα ξαφνικα αποφασισε πριν 2 μερες να πεθανει, εκλεισε και δεν ανοιγει!!! 😥 Πεθανε ενα μηνα μετα τη ληξη της εγγυησης!!! Πειτε καμια προταση γιατι εχω χαθει απο τα τοσα μοντελα που βλεπω και δεν ξερω τι να διαλεξω. Θελω να ειναι vfm για το budget. *Βλεπω προτεινετε πολλοι το pocofone f1 που μου αρεσει πολυ θα ελεγα. Ευχαριστω προκαταβολικα για την οποια βοηθεια. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2018 από buuren
Zengar Zombolt Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 https://www.skroutz.gr/s/14439124/Xiaomi-Mi-Mix-2S-64GB.html 1
buuren Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Παιδια μια ερωτηση, τι διαφορα εχει η Global Version με την EU. Εγω πια εκδοση πρεπει να παρω για να εχω ελληνικα ? Επισης με την εγγυηση τι παιζει με τα σκρουτζαδικα ξερουμε ? Λεω να ριξω μια παραγγελια στο ποκο... Thanks.
saruman123 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, buuren είπε Παιδια μια ερωτηση, τι διαφορα εχει η Global Version με την EU. Εγω πια εκδοση πρεπει να παρω για να εχω ελληνικα ? Επισης με την εγγυηση τι παιζει με τα σκρουτζαδικα ξερουμε ? Λεω να ριξω μια παραγγελια στο ποκο... Thanks. Τα έχουμε αναλύσει αρκετές φορές. Ψάξε λίγο σε άλλα ποστ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα