vkalfa Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα σας.. έχω τό συγκεκριμένο κινητό και έπειτα από μια ενημέρωση που έκανε κόλλησε και συνεχώς μου βγάζει τό συγκεκριμένο μύνημα που σας δείχνω παρακάτω.. δεν μπορώ να πατήσω κανένα κουμπί ούτε να μπω στο μενού φυσικά.. θέλω να τό κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά έχω πολλά αρχεία που θέλω να τα ανακτήσω πρώτα.. κατέβασα το Smart Switch συνδέεται κανονικά αλλά δεν μπορώ να κάνω μεταφορά αρχείων γιατί δεν μπορώ να πατήσω κανένα κουμπί στην συσκευή γιατί συνεχώς μου βγάζει τό μύνημα που σας είπα παραπάνω.. κάνω recovery mode και μου βγάζει αυτό τό μενού που σας δείχνω παρακάτω..θα ήθελα την βοήθεια σας.. ευχαριστώ
saruman123 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δες αν μπορείς να κάνεις κάτι με το ADB
HateMe Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 46 λεπτά πριν, vkalfa είπε Καλησπέρα σας.. έχω τό συγκεκριμένο κινητό και έπειτα από μια ενημέρωση που έκανε κόλλησε και συνεχώς μου βγάζει τό συγκεκριμένο μύνημα που σας δείχνω παρακάτω.. δεν μπορώ να πατήσω κανένα κουμπί ούτε να μπω στο μενού φυσικά.. θέλω να τό κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά έχω πολλά αρχεία που θέλω να τα ανακτήσω πρώτα.. κατέβασα το Smart Switch συνδέεται κανονικά αλλά δεν μπορώ να κάνω μεταφορά αρχείων γιατί δεν μπορώ να πατήσω κανένα κουμπί στην συσκευή γιατί συνεχώς μου βγάζει τό μύνημα που σας είπα παραπάνω.. κάνω recovery mode και μου βγάζει αυτό τό μενού που σας δείχνω παρακάτω..θα ήθελα την βοήθεια σας.. ευχαριστώ Δες μηνύματα.
vkalfa Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, saruman123 είπε Δες αν μπορείς να κάνεις κάτι με το ADB Φίλε μου δοκιμάζω όλα αυτά που λές.. ανοίγω τό τερματικό αλλά οποία εντολή και νά δώσω μου βγάζει τό ακόλουθο μύνημα
vkalfa Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Κατάφερα τό συνδεσα.. αυτό μου βγάζει όταν δίνω την εντολή για backup
JeSter_D Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Θα τον αφήσει να πάρει backup αν δεν είχε ήδη ανοιχτό το usb debugging πριν του κολλήσει @saruman123 ? Επίσης πιστεύω ότι είναι πολύ πιθανόν να χρειαστείς firmware για να το επαναφέρεις
vkalfa Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, JeSter_D είπε Θα τον αφήσει να πάρει backup αν δεν είχε ήδη ανοιχτό το usb debugging πριν του κολλήσει @saruman123 ? Επίσης πιστεύω ότι είναι πολύ πιθανόν να χρειαστείς firmware για να το επαναφέρεις το θεμα μου φιλε μου ειναι οτι δεν μπορω να βγαλω τα αρχεια που εχω..
saruman123 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, JeSter_D είπε Θα τον αφήσει να πάρει backup αν δεν είχε ήδη ανοιχτό το usb debugging πριν του κολλήσει @saruman123 ? Επίσης πιστεύω ότι είναι πολύ πιθανόν να χρειαστείς firmware για να το επαναφέρεις Αν το αναγνωρίζει ο υπολογιστής λογικά θα έχει ενεργοποιήσει το usb debugging.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα