Προς το περιεχόμενο

CHUWI Hi10 Air 4/64gb 10" Win10 2-1 tablet + Keyboard + Stylus (218€)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

CHUWI Hi10 Air στα 209€ + 7€ = 216€ με Priority Direct Mail

4/64GB

Intel Z8350

10.1 Inch

Windows 10

+Keyboard

+Stylus

https://m.banggood.com/Original-Box-CHUWI-Hi10-Air-64GB-Intel-Z8350-10_1-Inch-Windows-10-Tablet-With-Keyboard-Stylus-p-1374899.html?rmmds=detail-bottom-alsolike

Εξαιρετική VFM επιλογη για tablet ειδικα 2-1. Στην τιμή περιλαμβανεται το πληκτρολογιο αλλα και το stylus Pen καθως και Windows 10 Home. Για οσους ενδιαφερονται μπορουν να εγκαταστησουν και Android οπως στο Chuwi 10 Pro/Plus.

• Like 1
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με τρομάζει αυτή η μάρκα

Ότι έχω πάρει είναι 50-50% να δουλεύει και στα σταμάτησα να αγοράζω.

Βάζει καλά specs σε καλές τιμές αλλά είναι μεγάλη η πιθανότητα να πέσεις σε σκάρτο κομμάτι.

Δεν πρέπει να κάνουν κανένα quality control εκεί στην  CHUWI

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Με τρομάζει αυτή η μάρκα

Ότι έχω πάρει είναι 50-50% να δουλεύει και στα σταμάτησα να αγοράζω.

Βάζει καλά specs σε καλές τιμές αλλά είναι μεγάλη η πιθανότητα να πέσεις σε σκάρτο κομμάτι.

Δεν πρέπει να κάνουν κανένα quality control εκεί στην  CHUWI

Εχω το Chuwi Hi10 Plus και μαλιστα απο δευτερο χερι και ειμαι πολυ ευχαριστημενος για τα δεδομενα του hardware του. Ψηνομαι αρκετα και για αυτο μιας και εψαχνα ενα ακομη.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SeNNinhA είπε

Εχω το Chuwi Hi10 Plus και μαλιστα απο δευτερο χερι και ειμαι πολυ ευχαριστημενος για τα δεδομενα του hardware του. Ψηνομαι αρκετα και για αυτο μιας και εψαχνα ενα ακομη.

Είσαι τυχερός.

Απλά με τους συγκεκριμένους και με την teclast δεν έχω και τις καλύτερες εντυπώσεις από θέμα αντοχής και ποιότητας (είχα δει ότι πολλά άτομα είχαν πρόβλημα με το touchscreen και διάφορα άλλα) όχι από το συγκεκριμένο αλλά παρόμοια μοντέλα ταμπλετ που βγάζει.

Δημοσ.

Σαν μάρκα μια χαρά είναι... έχω 2 Chuwi Hi8 ... και εδώ και δύο μήνες το Hi9 Pro το οποίο και "φυσάει" σε επιδόσεις, οθόνη κτλ... 

Δημοσ.

Με την Cube και σε ακριβοτερο μαλιστα μοντελο εχω σπασει ρεκορ 3 (ή ήταν 4; ) προβληματικών συσκευών η μια προς αντικατασταση της αλλης... επρόκειτο για την Cube i9 12-13"...

...που κι αυτη ειχε αγοραστεί με τα χρηματα επιστροφης μιας προβληματικης cube i7 stylus...

Απο τοτε δεν εχω ξαναπάρει ταμπλετα, τοσο επίπονη ηταν η εμπειρία, περα απο τις εν πολλοις κενες νοηματος κυκλοφοριες νεων μοντελων, με ελαχιστες παραλλαγες (μεχρι και οπισθοδρομησεις σε καποια σημεία) που δεν παρειχαν καποιο κινητρο ουσιαστικο

Teclast και Chuwi τα πανε καλυτερα, παντως...

Η καλύτερη ταμπλετα απο Κίνα που πηρα ποτε ηταν το πρωτο-πρωτο μοντέλο της Teclast με Intel επεξεργαστή, μια Teclast x98 air, πριν καποια χρόνια...ελαχιστα βελτιώθηκαν τα πράγματα εκτοτε στην ιδια κατηγορια τιμής.

Επισης οι αποτυχιες των mobile εκδοσεων των Win, μετα απο την εκδοση 8.1 (που ηταν πραγματικα διαμοεφωμενο για εκδοσεις αφης), αλλα και ο εγκλωβισμος σε παλιες εκδοσεις Android σε ελάχιστα υποστηριζομενες συσκευες ηταν εξισου αποθαρρυντικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκόρπιες σκέψεις και προβληματισμός... 

-Ποιος ο λόγος ύπαρξης της ταμπλέτας πλέον όταν τα κινητά είναι 6+ ίντσες στην πλειονότητά τους ενώ έχουν γίνει δημοφιλή και τα ~7 inch (βλέπε Mi Μax 2-3, Ηonor Νote 10 κλπ) και έπεται συνέχεια;

-Για αυτούς που δεν μπορούν χωρίς φυσικό keyboard υπάρχουν τα universal mobile keyboards γιαυτό ακριβώς τον λόγο ή Bt keyboards γενικότερα. ;) 

-Αν θέλεις φορητότητα με ενσωματωμένο keyboard μπορείς να πας και σε 11 - 14" λαπτοπάκι κινέζικο ή μη.

-Υπάρχουν αρκετές επιλογές σε λαπτοπάκια και από επώνυμους κατασκευαστές όπου κάποια εξ αυτών είναι και αναβαθμίσιμα. 

-Ποιος ο λόγος λοιπόν να μαζεύουμε συσκευές που κάνουν το ίδιο πράγμα;

Κανένας, γιαυτό και οι ταμπλέτες έχουν πάρει την κατιούσα και κάποια στιγμή θα μας αφήσουν όπως ήρθαν. 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Ποιος ο λόγος ύπαρξης της ταμπλέτας πλέον όταν τα κινητά είναι 6+ ίντσες στην πλειονότητά τους ενώ έχουν γίνει δημοφιλή και τα ~7 inch (βλέπε Mi Μax 2-3, Ηonor Νote 10 κλπ) και έπεται συνέχεια;

Για αυτούς που δεν μπορούν χωρίς φυσικό keyboard υπάρχουν τα universal mobile keyboards γιαυτό ακριβώς τον λόγο ή Bt keyboards γενικότερα. ;) 

Επίσης αν θέλεις φορτικότητα με ενσωματωμένο keyboard μπορείς να πας και σε 11 - 14" λαπτοπάκι κινέζικο ή μη.

Υπάρχουν αρκετές επιλογές και από επώνυμους κατασκευαστές όπου κάποια εξ αυτών είναι και αναβαθμίσιμα. 

Ποιος ο λόγος λοιπόν να μαζεύουμε συσκευές που κάνουν το ίδιο πράγμα;

Κανένας, γιαυτό και οι ταμπλέτες έχουν πάρει την κατιούσα και κάποια στιγμή θα μας αφήσουν όπως ήρθαν. 

Εγώ πχ το έχω αντί για κλασσικό λάπτοπ και με βολεύει πολύ που είναι πιο μικρό, πιο φορήτο - ελαφρύ και έχει και οθόνη αφής. Είναι συνήθεια, πάλι σε κάτι τέτοιο θα πάω. Αλλά όχι να έχω σταθερό, λάπτοπ, ταμπλέτα και κινητό. Αν κάποιος χρειάζεται δυνατό λάπτοπ συμφωνώ ότι δεν έχει νόημα να μαζεύει συσκευές. 

• Like 4
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

-Ποιος ο λόγος ύπαρξης της ταμπλέτας πλέον όταν τα κινητά είναι 6+ ίντσες στην πλειονότητά τους ενώ έχουν γίνει δημοφιλή και τα ~7 inch (βλέπε Mi Μax 2-3, Ηonor Νote 10 κλπ) και έπεται συνέχεια;

-Για αυτούς που δεν μπορούν χωρίς φυσικό keyboard υπάρχουν τα universal mobile keyboards γιαυτό ακριβώς τον λόγο ή Bt keyboards γενικότερα. ;) 

-Αν θέλεις φορητότητα με ενσωματωμένο keyboard μπορείς να πας και σε 11 - 14" λαπτοπάκι κινέζικο ή μη.

-Υπάρχουν αρκετές επιλογές σε λαπτοπάκια και από επώνυμους κατασκευαστές όπου κάποια εξ αυτών είναι και αναβαθμίσιμα. 

-Ποιος ο λόγος λοιπόν να μαζεύουμε συσκευές που κάνουν το ίδιο πράγμα;

Εμένα πάντως η ταμπλέτα android που έχω με την οποία ζωγραφίζω ερασιτεχνικά με βολεύει πάρα πολύ ως προς την φορητότητα της. Ένα κινητό έστω και 7' δεν θα με κάλυπτε.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω κινητό 7 ιντσών (mi max 3)

Σε σχέση όμως με την ταμπλέτα μου 10" είναι η μέρα με την νύχτα. Αλλη ευκολία και χάρη έχει το ταμπλετ,άλλη το κινητό,άλλη το λάπτοπ και άλλη ο σταθερός.

Και όμως θελουμε ακομα (δυστυχώς) 1-2-3 συσκευές ώστε να κάνουμε άνετα και σωστά την δουλειά μας. Μακάρι να υπήρχε ένα all in one για τα πάντα να το αγόραζα 

• Like 2
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Έχω κινητό 7 ιντσών (mi max 3)

Σε σχέση όμως με την ταμπλέτα μου 10" είναι η μέρα με την νύχτα. Αλλη ευκολία και χάρη έχει το ταμπλετ,άλλη το κινητό,άλλη το λάπτοπ και άλλη ο σταθερός.

Και όμως θελουμε ακομα (δυστυχώς) 1-2-3 συσκευές ώστε να κάνουμε άνετα και σωστά την δουλειά μας. Μακάρι να υπήρχε ένα all in one για τα πάντα να το αγόραζα 

Kάτσε να δούμε τα αναδιπλούμενα μήπως και! 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, stelios18120 είπε

Αν η Microsoft είχε προωθήσει τα κανονικά Windows στα τηλέφωνα, αυτό θα ήταν το απόλυτο all in one. To tablet mode θα είχε βελτιστοποιηθεί για όσες εφαρμογές το χρειαζόντουσαν, και με ένα monitor/keyboard/mouse θα είχαμε και κανονικό PC. 

Και ήδη θα υπήρχαν πολλές τέτοιες υλοποιήσεις αν δεν υπήρχε η ηλίθια απαγόρευση της Microsoft που δεν θέλει κανονικά Windows (desktop) σε συσκευές με οθόνη μικρότερη από 7".

Σε σχέση με το Tetratab Casebook 3 (που έχει ακόμα το eshop):

+ 2 GB περισσότερη μνήμη

+ Καλύτερη ανάλυση οθόνης (1920x1200 vs 1280x800)

+ USB-C

+ αρκετά ελαφρύτερο

= Ίδιες διαστάσεις οθόνης

= Περίπου ίδιος επεξεργαστής (Z8350 vs Z8300)

= Ίδια χωρητικότητα δίσκου (64 GB)

- δεν έχει GPS

- δεν έχει LTE

- έχει Windows Home (αντί για Pro)

- είναι 85 ευρώ ακριβότερο

Επεξ/σία από mic2mic
  • Like 2
Δημοσ.

Τα τσιουι είναι σκυλιά μαύρα, καμία σχέση με τις άλλες β διαλογής μάρκες.μη ρυπαίνουν το νήμα μη κάτοχοι απλά για να γράφουν .

• Like 2
Δημοσ.

Ολα καλα αυτα που λετε αλλα 4/64gb συσκευη με αξιολογο επεξεργαστη, Win10 και δυνατοτητα dual boot με android με ποιοτικό πληκτρολογιο και Pen στα 200€ εγω δεν βρισκω πουθενα αλλου.

Εαν δεν σας κανει σαν τυπος συσκευης (αρα ουτε και ενα Surface/Surface Pro σας κανει) ειναι δεκτο αλλα ειστε σε λαθος νημα ομως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...