ioannis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Αγορασα το τηλεφωνο του θεματος, πιο μπροστα ειχα το iphone 4s, αν εχετε την καλωσυνη να με βοηθησετε να περασω τις επαφες μου στο καινουριο τηλεφωνο. Οι επαφες μου ειναι περασμενες και στο google contacts, ακομα τις εχω και σε 2 αρχεια; 1) contacts.csv και 2) contacts.vsf. Ευχαριστώ.
chios Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 αν ειναι στο google δεν χρειάζετε να κάνεις τίποτα τις κατεβάζει αυτόματα, και δεν χρειαζετε να ανοίξεις 100 θέματα να ρωτας διαφορα , την sd κάνε την φορματ μέσα από το τηλέφωνο.,
ioannis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, chios είπε αν ειναι στο google δεν χρειάζετε να κάνεις τίποτα τις κατεβάζει αυτόματα, και δεν χρειαζετε να ανοίξεις 100 θέματα να ρωτας διαφορα , την sd κάνε την φορματ μέσα από το τηλέφωνο., Με συγχωρεις chios ειμαι πολυ μεγαλη ηλικια (80) ναι και δυσκολευουμαι. Ευχαριστω. 1
chios Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Και μόνο που μπήκατε να ρωτήσετε σας θαυμάζω, εγώ τα μισά σας χρόνια.
ioannis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, chios είπε Και μόνο που μπήκατε να ρωτήσετε σας θαυμάζω, εγώ τα μισά σας χρόνια. Ευχαριστω chios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα