ThodorisFel Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα παιδια. Προσφατα το κινητο της γυναικας μου τα επαιξε xiaomi redmi note 3 και επειδη μειναμε ευχαριστημενοι ειδικα οσον αφορα την μπαταρια γιατι και εγω το ιδιο εχω ακομα, σκεφτομαστε να αγορασουμε καινουριο αλλα δεν ξερω ποιο. Ειμαι αναμεσα στο mi a2 και το redmi note 6 pro αλλα δεν ειμαι και πολυ σιγουρος διοτι κατι ακουσα για τις μπαταριες απο τα redmi note 6 pro οτι ειναι ελαττωματικές οτι φουσκωνουν κλπ. Εσεις τι γνωμη εχετε και τι προτείνετε? Επισης κοιταζω και το redmi note 5 pro αλλα γενικοτερα ειμαι αναποφάσιστος.
kp1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, ThodorisFel είπε Καλησπερα παιδια. Προσφατα το κινητο της γυναικας μου τα επαιξε xiaomi redmi note 3 και επειδη μειναμε ευχαριστημενοι ειδικα οσον αφορα την μπαταρια γιατι και εγω το ιδιο εχω ακομα, σκεφτομαστε να αγορασουμε καινουριο αλλα δεν ξερω ποιο. Ειμαι αναμεσα στο mi a2 και το redmi note 6 pro αλλα δεν ειμαι και πολυ σιγουρος διοτι κατι ακουσα για τις μπαταριες απο τα redmi note 6 pro οτι ειναι ελαττωματικές οτι φουσκωνουν κλπ. Εσεις τι γνωμη εχετε και τι προτείνετε? Επισης κοιταζω και το redmi note 5 pro αλλα γενικοτερα ειμαι αναποφάσιστος. Ανάλογα τι ανάγκες έχετε καλύτερα συμπλήρωσε φόρμα αγοράς.
ThodorisFel Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 150-190€ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): viber, what's up, Pinterest και κανενα παιχνιδι 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Πανω απο 5 ιντσες 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Οχι 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Οχι 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ναι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Οχι 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Μονο Ελλαδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Μονο καινουριο
kp1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, ThodorisFel είπε 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 150-190€ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): viber, what's up, Pinterest και κανενα παιχνιδι 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Πανω απο 5 ιντσες 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Οχι 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Οχι 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ναι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Οχι 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Μονο Ελλαδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Μονο καινουριο Οι επιλογές σου είναι συγκεκριμένες αν εισαι αυστηρά στα λεφτά αυτά xiaomi redmi note 6 pro.. Αν ανέβεις κάνα 40€ πας σε xiaomi mi a2 6/128,xiaomi Mi8 lite..!
saruman123 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, ThodorisFel είπε 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 150-190€ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): viber, what's up, Pinterest και κανενα παιχνιδι 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Πανω απο 5 ιντσες 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Οχι 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Οχι 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ναι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Οχι 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Μονο Ελλαδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Μονο καινουριο Note 6 pro.
chios Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Αν θες μπαταρία το mia2 ξέχνα το, έχει τραγική μπαταρία, πάρε note 6 pro
ThodorisFel Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Αυτο που ακουσα για την μπαταρια του note 6 οτι φουσκωνει κλπ ισχυει η απλα ετυχε καποιο περιστατικό.?
saruman123 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, ThodorisFel είπε Αυτο που ακουσα για την μπαταρια του note 6 οτι φουσκωνει κλπ ισχυει η απλα ετυχε καποιο περιστατικό.? Είσαι ο πρώτος που το λέει . Δεν έχει ακουστεί από κάποιον κάτι τέτοιο (τουλάχιστον που το πήρε). Μπορεί να είναι ατυχές περιστατικό όπως είπες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα