Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα είδα σε προσφορα το Ρ10 στο Πλαισιο 250 και αναροτιεμαι αν αξιζει καθως ψάχνω για κινητο αυτο τον καιρο.
Με ενδιαφέρει με σειρα προτιμησης : καμερα, οθονη, μπαταρια, sar

Δεν ειμαι απαιτητικός χρηστης.

Το ποσο που μπορω να διαθέσω ειναι 300 (μαξ 350)

καθε αλλη προταση δεκτη 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ΔημήτρηςΚΤΝ είπε

Καλησπέρα είδα σε προσφορα το Ρ10 στο Πλαισιο 250 και αναροτιεμαι αν αξιζει καθως ψάχνω για κινητο αυτο τον καιρο.
Με ενδιαφέρει με σειρα προτιμησης : καμερα, οθονη, μπαταρια, sar

Δεν ειμαι απαιτητικός χρηστης.

Το ποσο που μπορω να διαθέσω ειναι 300 (μαξ 350)

καθε αλλη προταση δεκτη 

Σε αυτά τα λεφτά (250€) παίζει μπάλα το Nokia 7 plus.

Δημοσ.

Όλα αυτά που σου ανέφεραν είναι κινητάρες. 

Αυτό που ανέβασες εσύ είναι μια πατάτα και δεν αξίζει ούτε φτύσιμο σε σχέση μ αυτά που σου πρότειναν.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, HateMe είπε

Όλα αυτά που σου ανέφεραν είναι κινητάρες. 

Αυτό που ανέβασες εσύ είναι μια πατάτα και δεν αξίζει ούτε φτύσιμο σε σχέση μ αυτά που σου πρότειναν.

Συμφωνώ το p10 δεν αξίζει σε σχέση με Nokia 7plus και mi mix2s  απλά  φίλε μίλα λίγο ποιο ευγενικα το παιδί μια ερώτηση έκανε απλά μια γνώμη ζήτησε γιατί μπορεί να μη ξέρει δεν υπάρχει λόγος θεωρώ να μιλάμε έτσι φιλικά παντα :)

Επεξ/σία από kp1
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, kp1 είπε

Συμφωνώ το p20 δεν αξίζει σε σχέση με Nokia 7plus και mi mix2s  απλά  φίλε μίλα λίγο ποιο ευγενικα το παιδί μια ερώτηση έκανε απλά μια γνώμη ζήτησε γιατί μπορεί να μη ξέρει δεν υπάρχει λόγος θεωρώ να μιλάμε έτσι φιλικά παντα :)

Έχεις κάποιο πρόβλημα; 

Πως μίλησα; Σου έθιξα το κινητό; Είπα την αλήθεια για μια συσκευή που είναι  Σ Α Π Ι Α σε σχέση μ αυτά που του ανέφεραν οι άλλοι.

Δεν καταλαβαίνω την φάση σου. 

Κάτσε να στο κάνω και edit μπας και το νιώσεις περισσότερο.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΜΑ με το παιδί, απλά του έδωσα να καταλάβει πως δεν αξίζει ΜΙΑ το κινητό που ανέβασε σε σχέση με τα άλλα.

Συγκεντρωθείτε που ψάχνετε ευκαιρία για μανούρα εδώ μέσα. Άιντε. 

Επεξ/σία από HateMe
Δημοσ.
Μόλις τώρα, HateMe είπε

Έχεις κάποιο πρόβλημα; 

Πως μίλησα; Σου έθιξα το κινητό; Είπα την αλήθεια για μια συσκευή που είναι  Σ Α Π Ι Α σε σχέση μ αυτά που του ανέφεραν οι άλλοι.

Δεν καταλαβαίνω την φάση σου. 

Αρχικά μν βγάζεις λανθασμένα συμπεράσματα.. Γιατί λες σου έθιξα το κινητό... Πρώτον δεν έχω αυτό το μοντέλο το ξέρουν πολλοι εδώ μέσα.. Και όταν το λέω δεν το λέω για το κινητο και την μάρκα δεν με νοιάζει καν δεν είναι δικιά μου η εταιρεία απλά θεώρησα υπερβολικό το σχόλιο σου όταν λες στν άλλο "ανέβασες μια πατάτα". Και σου ξανά λέω δεν διαφωνω μαζί σου φυσικά είναι χειρότερη επιλογη απο αυτά που πρότειναν τα παιδιά αλλα θεωρω το εξέφρασαν με καλύτερο τρόπο. Και δεν έχω κάποιο θέμα μαζι σου ούτε καμία φάση απλά θεώρησα υπερβολικο τον τρόπο σου.. Αν δεν το δέχεσαι οκ απλά την γνώμη μου είπα.. Και ας το λήξουμε εδώ να είσαι καλά :) BTW Nokia 8, mi mix 2s, mate 10 pro.. Καλύτερες επιλογές Δημήτρη. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, kp1 είπε

Αρχικά μν βγάζεις λανθασμένα συμπεράσματα.. Γιατί λες σου έθιξα το κινητό... Πρώτον δεν έχω αυτό το μοντέλο το ξέρουν πολλοι εδώ μέσα.. Και όταν το λέω δεν το λέω για το κινητο και την μάρκα δεν με νοιάζει καν δεν είναι δικιά μου η εταιρεία απλά θεώρησα υπερβολικό το σχόλιο σου όταν λες στν άλλο "ανέβασες μια πατάτα". Και σου ξανά λέω δεν διαφωνω μαζί σου φυσικά είναι χειρότερη επιλογη απο αυτά που πρότειναν τα παιδιά αλλα θεωρω το εξέφρασαν με καλύτερο τρόπο. Και δεν έχω κάποιο θέμα μαζι σου ούτε καμία φάση απλά θεώρησα υπερβολικο τον τρόπο σου.. Αν δεν το δέχεσαι οκ απλά την γνώμη μου είπα.. Και ας το λήξουμε εδώ να είσαι καλά :) BTW Nokia 8, mi mix 2s, mate 10 pro.. Καλύτερες επιλογές Δημήτρη. 

Δεν ήταν υπερβολικό και θα σου πω το γιατί.

Πολλές φορές μπαίνουν και ανεβάζουν κάποια κινητά τα οποια δεν αξίζουν ΟΥΤΕ φτύσιμο ξανά λέω σε σχέση με άλλα που βρίσκεις και φθηνότερα η στα ίδια λεφτά.

Πολλές φορές δεν μας ακούνε που λες και μετά έρχονται και κλαίνε και ζητάνε ξανά συμβουλές.

Εγώ για το καλό τους το κάνω. 

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, HateMe είπε

Δεν ήταν υπερβολικό και θα σου πω το γιατί.

Πολλές φορές μπαίνουν και ανεβάζουν κάποια κινητά τα οποια δεν αξίζουν ΟΥΤΕ φτύσιμο ξανά λέω σε σχέση με άλλα που βρίσκεις και φθηνότερα η στα ίδια λεφτά.

Πολλές φορές δεν μας ακούνε που λες και μετά έρχονται και κλαίνε και ζητάνε ξανά συμβουλές.

Εγώ για το καλό τους το κάνω. 

Έχεις απόλυτο δίκαιο φίλε συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες εντάξει να πω την αλήθεια δεν το σκέφτηκα ετσι. Και συμφωνώ δεν αξίζει μια το κινητό με νέα ποιο φτηνά μοντέλα. Αν το είχες παρατηρήσει ότι ισχύει και με το συγκεκριμένο μέλος καλά έκανες τότε. Σορρυ αν σε παρεξήγησα :)

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kp1 είπε

Έχεις απόλυτο δίκαιο φίλε συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες εντάξει να πω την αλήθεια δεν το σκέφτηκα ετσι. Και συμφωνώ δεν αξίζει μια το κινητό με νέα ποιο φτηνά μοντέλα. Αν το είχες παρατηρήσει ότι ισχύει και με το συγκεκριμένο μέλος καλά έκανες τότε. Σορρυ αν σε παρεξήγησα :)

Τσέκαρε εδώ και θα καταλάβεις. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, HateMe είπε

Τσέκαρε εδώ και θα καταλάβεις. 

Εντάξει ο άνθρωπος έχει κολλήσει στο P10 τη να κάνουμε τώρα 😁

Αν είναι και το θέλει να μας το πει να μην γράφουμε και τζάμπα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Christos c_k είπε

Γιατι παιδια? Νομιζω καλό ειναι και το P10. Ναυαρχίδα της Huawei το 2017. Φυσικα και ολα αυτα που προτείνετε είναι εξαιρετικά!

Χρηστάρα, έχουμε 2019 (παρα λίγες μέρες)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...