Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, HateMe είπε

Τσέκαρε εδώ και θα καταλάβεις. 

Οκ φίλε δίκαιο έχεις σορρυ δεν το ήξερα τότε καλά τα λες :)

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Αρχικά :   

55 λεπτά πριν, HateMe είπε

Τσέκαρε εδώ και θα καταλάβεις. 

Το νήμα αυτό ανέβηκε πριν ένα μήνα όταν το  P10 ήταν στα 350 κοντά (από σκρουτζομάγαζο). Και δεν είδα κάποια απάντηση σου για να δικαιολογεί αυτήν την έξαρση σου καθώς αναφέρεις ότι  

1 ώρα πριν, HateMe είπε

Δεν ήταν υπερβολικό και θα σου πω το γιατί.

Πολλές φορές μπαίνουν και ανεβάζουν κάποια κινητά τα οποια δεν αξίζουν ΟΥΤΕ φτύσιμο ξανά λέω σε σχέση με άλλα που βρίσκεις και φθηνότερα η στα ίδια λεφτά.

Πολλές φορές δεν μας ακούνε που λες και μετά έρχονται και κλαίνε και ζητάνε ξανά συμβουλές.

Εγώ για το καλό τους το κάνω. 

Αν ήξερα αγαπητέ τι αξίζει και τι όχι δεν θα έγραφα εδώ. Επίσης μην αναφέρεις ότι δεν σας  ακούω καθώς δεν μπήκες στον κόπο να δόσεις την απάντηση σου στο προηγούμενο νήμα (όχι πως είσαι υποχρεωμένος), άλλα οι μόνες απαντήσεις ήταν από τον saruman και τον ευχαριστώ πολύ.

Δεν έχω φάει κόλλημα με το P10 άπλα όπως ανέφερε και ο φίλος κάλος ή κακός είναι μια απο τις περσινές , εν ολιγης, προπέρσινες ναυαρχίδες.

Παρ ολα αυτά θέλω να τονίσω την διαφορετικότητα των νημάτων καθώς εδώ ρωτάω συγκεκριμένα με αυτή την έκπτωση αξιζει  αυτο το κινητό. Και η μόνη  to the point απάντηση ηταν του saruman and thank you again.

Τα xiaomi δεν υπολογίζω 1ον γτ το ένα έφευγε εκτός προυπολογισμού και δεύτερο δεν θελω αν παθει τπτ να τρέχει κινα. Θεωρω xiaomi αξιζει να παρεις μονο απο αλυσιδα (γνωμη μου προφανώς) Παρ ολα αυτά ευχαριστώ και γι αυτες τις προτάσεις.

Καλες γιορτες ευχομαι !                                                

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...