saruman123 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, kp1 είπε Εσύ θα έκανες τράμπα op 6 8/128 με p20 pro +διαφορά από άλλον ή όχι; Όχι. Γιατί εγώ εκτός από κάμερα/βίντεο που δεν ασχολούμαι σε όλα τα άλλα θέλω να είμαι "άνετος" χωρίς lag και υπερθέρμανσεις.
kp1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, saruman123 είπε Όχι. Γιατί εγώ εκτός από κάμερα/βίντεο που δεν ασχολούμαι σε όλα τα άλλα θέλω να είμαι "άνετος" χωρίς lag και υπερθέρμανσεις. Στη θέση μου εννοώ αν θα έδινες το p20 pro για op 6 ε; Να σου πω την αλήθεια υπερθέρμανσεις δεν έχω δει.. Lags ναι μερικά σε messengdr what's up... Το σκέφτομαι ακόμα δεν ξέρω..
saruman123 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, kp1 είπε Στη θέση μου εννοώ αν θα έδινες το p20 pro για op 6 ε; Να σου πω την αλήθεια υπερθέρμανσεις δεν έχω δει.. Lags ναι μερικά σε messengdr what's up... Το σκέφτομαι ακόμα δεν ξέρω.. Αν με ενδιέφερε η κάμερα δεν θα έδινα το Huawei.
kalogero Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Κανα Samsung δεν σε βολεύει ; S9+ Note 9
kp1 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά μου είπαν για ανταλαγη με Oneplus 6 8/128 το Red αγορασμένο από επίσημο site της oneplus αξίζει λέτε; και αν ναι πόση διαφορά να ζητήσω; γτ δν έχει τόσο καλή κάμερα όσο το δικό μου και εγγύηση από εξω ε; ευχαριστώ
HateMe Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, kp1 είπε Καλησπέρα παιδιά μου είπαν για ανταλαγη με Oneplus 6 8/128 το Red αγορασμένο από επίσημο site της oneplus αξίζει λέτε; και αν ναι πόση διαφορά να ζητήσω; γτ δν έχει τόσο καλή κάμερα όσο το δικό μου και εγγύηση από εξω ε; ευχαριστώ Δες S9 plus η note 9 με One UI. Είναι το νεο λογισμικό και το πάει σε άλλο επίπεδο το κινητό. Είναι βλακεία αυτό που θες να κάνεις.. 1
kp1 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, HateMe είπε Δες S9 plus η note 9 με One UI. Είναι το νεο λογισμικό και το πάει σε άλλο επίπεδο το κινητό. Είναι βλακεία αυτό που θες να κάνεις.. Λες φίλε; γτ λες είναι βλακεια να το κάνω; για πες μια αναλυτική γνώμη αν θες.
HateMe Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, kp1 είπε Λες φίλε; γτ λες είναι βλακεια να το κάνω; για πες μια αναλυτική γνώμη αν θες. Τα είπε ήδη ο Saruman. Δεν έχει νόημα να κάνω τον παπαγάλο Αν θες να κάνεις σωστή αλλαγή, η θα πας σε Google Pixel 2, η S9 Plus. Αν σε καίει το One Plus, πάρτο, τι να σου πω.. 1
kp1 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, HateMe είπε Τα είπε ήδη ο Saruman. Δεν έχει νόημα να κάνω τον παπαγάλο Αν θες να κάνεις σωστή αλλαγή, η θα πας σε Google Pixel 2, η S9 Plus. Αν σε καίει το One Plus, πάρτο, τι να σου πω.. Για κάνα iPhone 8 plus λες αξίζει βάση λογισμικού;; απλή σκέψη έκανα..
HateMe Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, kp1 είπε Για κάνα iPhone 8 plus λες αξίζει βάση λογισμικού;; απλή σκέψη έκανα.. Άμα γουστάρεις να κάνεις τέτοια αλλαγή, κάντην. Έχεις ξανά δουλέψει iOS; Τράβα σε έναν Γερμανό / Vodafone και δες το από κοντά. Εγώ δεν θα την έκανα. Από iPhones, για μένα αξίζουν μόνο Χ και πάνω.
kp1 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, HateMe είπε Άμα γουστάρεις να κάνεις τέτοια αλλαγή, κάντην. Έχεις ξανά δουλέψει iOS; Τράβα σε έναν Γερμανό / Vodafone και δες το από κοντά. Εγώ δεν θα την έκανα. Από iPhones, για μένα αξίζουν μόνο Χ και πάνω. Όχι φίλε δεν έχω δουλέψει ποτέ να πω την αλήθεια απλά λένε όλοι πόσο smooth είναι και παίρνεις ενημερώσεις για 10 χρόνια..
HateMe Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, kp1 είπε Όχι φίλε δεν έχω δουλέψει ποτέ να πω την αλήθεια απλά λένε όλοι πόσο smooth είναι και παίρνεις ενημερώσεις για 10 χρόνια.. Δεν είναι για όλους το iOS. Είναι αυτοί που δεν έχουν θέμα, αλλά είναι και αυτοί που δεν μπορούν να φύγουν από android για τους δικούς τους λόγους. Γι'αυτό σου λέω τράβα δες το. Θα το βρεις σε όλα τα μαγαζιά και μπορείς να το δουλέψεις όσο γουστάρεις. 1
Netr0nic Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν θες σώνει και καλά να το ανταλλάξεις θα σου πρότεινα Galaxy S9+! Θα βρεις την υγεία σου σε όλους τους τομείς! Σταθερό UI (με το νέο One UI ακόμα καλύτερα), πολύ καλή κάμερα, πολύ καλή οθόνη, πολύ καλή απόδοση και γενικότερα είναι πολύ smooth... Όχι πως δεν μου αρέσουν και άλλα μοντέλα από άλλες εταιρίες αλλά εγώ προσωπικά στην θέση σου στην παρούσα φάση θα πήγαινα εκεί. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από Netr0nic
kp1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Netr0nic είπε Αν θες σώνει και καλά να το ανταλλάξεις θα σου πρότεινα Galaxy S9+! Θα βρεις την υγεία σου σε όλους τους τομείς! Σταθερό UI (με το νέο One UI ακόμα καλύτερα), πολύ καλή κάμερα, πολύ καλή οθόνη, πολύ καλή απόδοση και γενικότερα είναι πολύ smooth... Όχι πως δεν μου αρέσουν και άλλα μοντέλα από άλλες εταιρίες αλλά εγώ προσωπικά στην θέση σου στην παρούσα φάση θα πήγαινα εκεί. Καλη σκεψη φιλε αλλα δεν θελω να δωσω διαφορα και βασικο δεν πιστευω θ αμε βγαλει η μπαταρια ειδικα με το p20 pro ειναι απλα οκ για την χρηση μ...!
Netr0nic Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 22 λεπτά πριν, kp1 είπε Καλη σκεψη φιλε αλλα δεν θελω να δωσω διαφορα και βασικο δεν πιστευω θ αμε βγαλει η μπαταρια ειδικα με το p20 pro ειναι απλα οκ για την χρηση μ...! Σίγουρα την μπαταρία του P20 Pro δεν την πιάνει αλλά παραπάνω αναφέρεις ότι σε έψηναν και συσκευές όπως το iPhone, Oneplus 6/6T κ.α. Το 6 έχει μικρότερη μπαταρία απ το S9+ και το 6T λίγο μεγαλύτερη, επίσης το 6Τ μπορεί να έχει fingerprint scanner στην οθόνη αλλά να ξες ότι είναι αργός σε σχέση με το δακτυλικό που έχει το 6, όσο για τις κάμερες κατά την γνώμη μου του S9 είναι καλύτερες! Οπότε απ την στιγμή που σκέφτηκες και τέτοιες συσκευές σου προτείνω το S9+ με κλειστά μάτια. Τώρα αυτό με την διαφορά ναι οκ δεκτό, θα παίξεις πάνω κάτω σε τέτοιες περιπτώσεις όπως και να έχει... Πάντως αν δεν σου δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα αυτό το ψιλοlag που λες στο P20 Pro μην το αλλάξεις κατά την γνώμη μου, κάνε επαναφορά η βάλε έναν άλλο luncher έστω... Υπάρχουν τρόποι. Γιατί να δώσεις ένα καινούργιο ουσιαστικά κινητό με καλή μπαταρία και top κάμερα τόσο εύκολα? Βέβαια γούστα είναι αυτά στην τελική, you know better 😎 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα