tzelen Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΠΡΙΤΖΟΛΕΣ ΜΩΡΕ. Δεν έχω φάει ακόμη και έχει σκάσει σιελόβομβα στο στομάχι μου. Καθίκια. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Στην τελική πάντως, άσχετα με τα "πρέπει", όλα είναι θέμα γούστου. Το καλοψημένο κρέας αρέσει σε πολλούς όπως ακριβώς αρέσει σε μερικούς και το να βάζουν παγάκια στο κόκκινο κρασί ή κόκα κόλα στο λευκό... Τι να κάνουμε να τους σκοτώσουμε? 😛 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Όοοοοχι, ΠΡΕΠΕΙ να αρέσει medium στον ουρανίσκο μας σύμφωνα με τους απαράβατους μαγειρικούς κανόνες Bill! Αλλιώς θα μας κάψουν στην πυρά [και ούτε καν well done δεν θα μας κάνουν]. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Προφανώς κι ο καθένας μπορεί να τρώει το κρέας του, ή οτιδήποτε άλλο, όπως θέλει. Απλά μην το τρως παραψημένο για τους λάθους λόγους. Του στυλ δεν θέλω να έχει αίμα που λένε πολλοί. Τα κρέατα που αγοράζουμε στο εμπόριο δεν έχουν αίμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Salt BAE :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 26 minutes ago, Malthador said: Κάντε βλακείες και στο τέλος θα καταλήξετε τίποτα βήγκανς... Season steaks with a papaya- or pineapple-based rub or marinade. Papaya contains a natural meat tenderizer called papain, while pineapple contains enzymes called bromelain. Acidic tenderizers. Vinegar, lemon juice, and even yogurt have asoftening and tenderizing effect on meats. Τα ξεπλένουν μετά βέβαια, δεν τα ψήνουν με αυτά. 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPriest Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Malthador είπε Δοκίμασε το και θα καταλάβεις. Μπορεις να το κανεις και με ανανά εχει το ίδιο αποτέλεσμα αν όχι καλύτερο και δίνει και μια ιδιαίτερη γευση στο κρέας. ΥΓ: δεν είχα δει τις απαντήσεις απο πανω και όπως είπαν κάποιοι γίνεται και με παπαγια που απο οτι εχω διαβάσει εχει το καλύτερο αποτέλεσμα απο όλα αλλα δεν έχει τύχει να δοκιμάσω με αυτό τον τρόπο γιατί δεν έχω βρει παπαγια 😂 39 λεπτά πριν, billdanos είπε Στην τελική πάντως, άσχετα με τα "πρέπει", όλα είναι θέμα γούστου. Το καλοψημένο κρέας αρέσει σε πολλούς όπως ακριβώς αρέσει σε μερικούς και το να βάζουν παγάκια στο κόκκινο κρασί ή κόκα κόλα στο λευκό... Τι να κάνουμε να τους σκοτώσουμε? 😛 Εδώ βάζουν coca cola σε καλό ουίσκι εδω θα κολλήσουμε? 😂 Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2018 από RedPriest 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moure Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Το έχω κάνει αυτό με το ακτινίδιο, πράγματι μαλακώνει το κρέας αλλά δεν μου αρέσει η γεύση που αφήνει. Άλλη τακτική που χρησιμοποιούν ταβέρνες για να είναι μαλακές η μπριζόλες είναι να μουλιαζουν το κρέας σε νερό με μαγειρική σόδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 50 λεπτά πριν, billdanos είπε Στην τελική πάντως, άσχετα με τα "πρέπει", όλα είναι θέμα γούστου. Το καλοψημένο κρέας αρέσει σε πολλούς όπως ακριβώς αρέσει σε μερικούς και το να βάζουν παγάκια στο κόκκινο κρασί ή κόκα κόλα στο λευκό... Τι να κάνουμε να τους σκοτώσουμε? 😛 48 λεπτά πριν, *nenya* είπε Όοοοοχι, ΠΡΕΠΕΙ να αρέσει medium στον ουρανίσκο μας σύμφωνα με τους απαράβατους μαγειρικούς κανόνες Bill! Αλλιώς θα μας κάψουν στην πυρά [και ούτε καν well done δεν θα μας κάνουν]. Φυσικά και δεν είναι υποχρεωτικό να αρέσουν σε όλους τα ίδια πράγματα. Και όχι, δε θα σκοτώσει κανείς κανέναν. Απλά, όποιος έχει τη μύγα, να τη φέρει πίσω. Και για άλλη μία φορά, δεν είναι όλα θέμα γούστου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 18 ώρες πριν, firepc είπε Ο μπιλ δε μπουτσερ απ το gangs of new york ακουμπουσε την μπριζολα για 2 δευτερολεπτα στο τιγανι και μετα την ετρωγε. Ετσι κανεις στομαχι o μπαρμπας μου εκανε σερβιτορος στην αμερικη In and out σημαινε οτι εβαζες την μπριζολα στο ψησιμο για λιγα sec και σχεδον αμεσως την εβγαζες Περα απο αυτα,το υγιεινο ειναι κατι κοντα στο medium και λιγο παραπανω (το well done δεν ειναι υγιεινο) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας @phanispal, νόμιζα ότι φάνηκε το χιουμοριστικό μου ύφος όταν έφραψα περί πυράς σιγά μην κάτσω να τσακωθώ κιόλας για το ψήσιμο μπριζόλας! Απλά μου κάνει εντύπωση η τόση επιμονή επί του θέματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Εμένα πάντως το κόκκινο κρασί με coca zero μου αρέσει. Επειδή ειπώθηκε παραπάνω. Σε συνδυασμό με καλοψημένο κρέας στα κάρβουνα, μμμμ. Nom nom. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, *nenya* είπε Απλά μου κάνει εντύπωση η τόση επιμονή επί του θέματος. Ελιτισμός λέγεται και αίσθηση μεγαλείου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 32 minutes ago, l337 said: Ελιτισμός λέγεται και αίσθηση μεγαλείου. Εδώ κάνεις λάθος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katisjimmis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οι γευστικοί κάλυκες του καθενός αντιλαμβάνονται διαφορετικά ένα προϊόν. Έτσι για παράδειγμα εμένα αν με βάλεις να φάω αρνάκι, κατσικάκι, προβατίνα, μαγειρίτσα και πολλά άλλα που για ορισμένους αποτελούν τοτέμ εγώ θα ξεράσω και μόνο με τη μυρωδιά. Πάνω σ αυτό λοιπόν δεν θεωρώ ότι υπάρχει "τύπος" που να λέει το πόσο καλά πρέπει να είναι ψημένο ένα κρέας για να είναι τέλειο. Κι αυτό γιατί η τελειότητα στο φαγητό έχει να κάνει με τις προτιμήσεις του καθενός. Έτσι δεν χρειάζονται υποτιμητικά σχόλια για τους rare, medium από τους well done και το αντίστροφο. Εγώ απλά θα εστιάσω στην τάση που υπάρχει από μια μεγάλη μερίδα του κόσμου πλέον να κάνει πράγματα που θα τον βγάζουν από το καλούπι. Που θα τον κάνουν να νιώθει διαφορετικός. Γεγονός όχι απαραιτήτως κακό αλλά ούτε και καλό μιας και στην προσπάθεια να υπερασπιστούμε τις επιλογές μας και τις..νέες μας συνήθειες πολλές φορές γινόμαστε επικριτικοί προς τους άλλους. Αυτό βέβαια ισχύει και αντίστροφα. Όσο για τη μοσχαρίσια, την προτιμώ σωστά ψημένη (ο καθένας ας το μεταφράσει όπως τον βολεύει). Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από katisjimmis 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις