Zerg13 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Lucifer είπε Ζητάω rare για να την έχω medium rare στη χειρότερη. Σπανια η μπριζολα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Ας το ξαναπιάσω, αλλά λίγο από την ανάποδη. Πείτε τι κομμάτι να πάρω(φιλέτο) και πως να το ζητήσω, ώστε να το βάλω στον φούρνο μαζί με κανα αποξ. φρούτο ή και κανα κάστανο κλπ μπαχαρικά, και να το ψήσω ώστε να βγει μίντιουμ αλλά μαλακό και ζουμερό και μετά θα πω αν ήταν ωραίο ή όχι. Χωρίς προκαταλήψεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 16 minutes ago, parlapipas25 said: 2018-19 κι ο κόσμος τρώει ακόμα κρέας.. θα σε φαμε και σενα. στα κάρβουνα. well done. 2 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros7474 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχω να φάω μπριζόλα από τότε που πήρε ο Παναθηναϊκός πρωτάθλημα . Η κρίση βλέπεις .... Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από Alexandros7474 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Ας το ξαναπιάσω, αλλά λίγο από την ανάποδη. Πείτε τι κομμάτι να πάρω(φιλέτο) και πως να το ζητήσω, ώστε να το βάλω στον φούρνο μαζί με κανα αποξ. φρούτο ή και κανα κάστανο κλπ μπαχαρικά, και να το ψήσω ώστε να βγει μίντιουμ αλλά μαλακό και ζουμερό και μετά θα πω αν ήταν ωραίο ή όχι. Χωρίς προκαταλήψεις Για αρχή η μπριζόλα θέλει τηγάνι κ όχι φουρνο. Δες εδώ πως την κάνει ο gordon ramsay. Μια σημείωση μόνο, η μπριζόλα πρέπει να πιάσει θερμοκρασία δωματίου πριν μπει τηγάνι αλλιώς θα βγάλει την υγρασία κ θα την βράζεις στην αρχή αντί να την ψήνεις. medium is the boss 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 32 minutes ago, parlapipas25 said: 2018-19 κι ο κόσμος τρώει ακόμα κρέας.. 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 48 λεπτά πριν, livefreeordie είπε Tι θα πει έλλειψη γαστρονομικής παιδείας; Είναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου και πως αισθάνεται καθένας την γεύση ! Δηλαδή για παράδειγμα κάπου στον πλανήτη οι κατσαρίδες θεωρούνται εκλεκτό έδεσμα. Θα έπρεπε να φας κατσαρίδα λόγω ''γαστρονιμικής παιδείας'';; Ο καθένας τρώει το φαγητό του όπως τον ευχαριστεί,είναι ανόητο το να θέλεις να αναγκάσεις κάποιον να φάει κάτι μόνο και μόνο επειδή για σένα αυτό ειναι το ''σωστό''. Θα πει αυτό ακριβώς που λέω. Τουλάχιστον αυτό ισχύει για την πλειοψηφία. Αν κάποιος έχει εντρυφήσει στο θέμα, έχει δοκιμάσει άπειρα και παρόλ' αυτά εξακολουθεί να προτιμά well done τη μοσχαρίσια, εκεί θα το σεβαστώ. Για να είμαι ακριβής, και τους narrow minded τους σέβομαι, και δεν καταλαβαίνω πώς τους αναγκάζω να φάνε κάτι που θεωρώ εγώ σωστό. Έχεις παρανοήσει κάποια πράγματα. Την έχουμε ξανακάνει αυτή την κουβέντα. Υπάρχουν κάποιοι που ξέρουν, και κάποιοι που δεν ξέρουν. Ας πάψουμε όμως να κρυβόμαστε πίσω απ' το «προσωπικό γούστο», δεν έχει καμία σχέση με τη γνώση. Τι άποψη μπορεί να έχει κάποιος για κάτι που δεν έχει δοκιμάσει ποτέ του; Εγώ σε πολλά θέματα που δε σκαμπάζω και τυχαίνει να πέσω σε συζητήσεις με κάποιους που το κατέχουν, δε μιλάω, απλά ακούω μπας και μάθω τίποτα Αν έρθει κάποιος και μου πει «ιγουώ στου χουριό μ' την ξερουψήν' τη μουσχαρίσια τη μπριτζόλα'» δε θα του πω να μην το ξανακάνει. Αλλά δε θα τον πάρω και στα σοβαρά. Όχι ότι θα τον νοιάξει, αλλά λέμε. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, phanispal είπε Τι άποψη μπορεί να έχει κάποιος για κάτι που δεν έχει δοκιμάσει ποτέ του; Κατσαρίδες (κρατσανιστές ή βραστές) έχεις φάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, l337 είπε Κατσαρίδες (κρατσανιστές ή βραστές) έχεις φάει; Κρασάτες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Τις δικές μας κατσαρίδες προσωπικά τις σιχαίνομαι όσο δεν πάει. Δεν υπάρχει όμως μόνο το είδος που απαντάται στην Ελλάδα, που τριγυρίζουν στους υπονόμους. Υπάρχουν κι άλλα είδη στον κόσμο, λιγότερο σιχαμερά. Και περισσότερο βέβαια. Αυτό που μπορώ να σου πω, είναι ότι αν έκανα κάποτε ταξίδι στις χώρες που τις θεωρούν εκλεκτό έδεσμα, ειλικρινά θα ήθελα να δοκιμάσω. Γενικότερα είμαι τύπος που θέλω να δοκιμάζω, δεν έχω κολλήματα. Αλλά ακόμα κι αν προκύψει θέμα στο οποίο είμαι κλειστόμυαλος, σίγουρα δε θα κρυφτώ πίσω από προσωπικά γούστα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, mylo είπε Επί ΠΑΣΟΚ έπαιρνες 5 κιλά μπριτζολες, τις έριχνες στα κάρβουνα και δε σε ένοιαζε το πόσο ωμή ή όχι θα είναι. Αν δεν σου άρεσε απλά τη πετουσες... True story bro 👍✌️ Επί ΠΑΣΟΚ έλεγες βάλε 3 κιλά μπριζόλες,σου εβαζε 6 και έλεγες οκ μωρε αστες θα κάνω ένα πρόχειρο bbq (μεσοβδόμαδα ξέρω γω) 😂😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, phanispal είπε Τις δικές μας κατσαρίδες προσωπικά τις σιχαίνομαι όσο δεν πάει. Δεν υπάρχει όμως μόνο το είδος που απαντάται στην Ελλάδα, που τριγυρίζουν στους υπονόμους. Υπάρχουν κι άλλα είδη στον κόσμο, λιγότερο σιχαμερά. Και περισσότερο βέβαια. Αυτό που μπορώ να σου πω, είναι ότι αν έκανα κάποτε ταξίδι στις χώρες που τις θεωρούν εκλεκτό έδεσμα, ειλικρινά θα ήθελα να δοκιμάσω. Γενικότερα είμαι τύπος που θέλω να δοκιμάζω, δεν έχω κολλήματα. Αλλά ακόμα κι αν προκύψει θέμα στο οποίο είμαι κλειστόμυαλος, σίγουρα δε θα κρυφτώ πίσω από προσωπικά γούστα. Τότε οκ, πάω πάσο Εγώ πχ δεν θα δοκίμαζα παρόλο που δίπλα μου τρώγανε -προς Ασία μεριά- ο ένας κατσαρίδες fried και κρατσανιστές σε σουβλάκι/καλαμάκι και η άλλη ένα burger με σκουλίκια. Μάλλον είμαι πιο συντηρητικός Σεβαστό όμως το ότι θα δοκίμαζες. Εγώ πάντως, όχι Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από l337 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μα...αν δεν μετραει το προσωπικο γουστο στο φαγητο, τοτε που να μετραει; Στις εξισώσεις και στους χημικούς τυπους; Φαγητο και τεχνες ηταν, ειναι και θα ειναι πράγματα που παντα θα συνδεονται ΚΑΙ με το προσωπικο γουστο. Ετσι οπως δεν βρίσκω λογω να τσακωνονται οι θαυμαστες του Ταρκοφσκι με του Κιμινο, δεν βρισκω λογο κ σε αναλογους τσακωμους/διαφωνίες περι ψησιματος κρέατος. Ή επισης μπορει καποιος να εχει διαβασει καθε αναλυση κ συμβολισμο πισω απ'το ποιημα/έπος Beowulf, να γνωριζει την σημασια του για την λογοτεχνια, αλλα παρ'ολα αυτα να μην το γουσταρει. (Μη με φατε -rare- τωρα ε! Μια προσωπικη αποψη εκφράζω!) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkstopo Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Όσοι τρώτε μισοψημένα και κάτω το κρέας σας να υποθέσω ότι είναι φίλοι σας ο κτηνοτρόφος ο σφαγέας ο μεταφορέας ο κρεοπώλης και ταβερνιάρης μαζί. Όπως επίσης και ο τύπος που κολλάει τις σφραγίδες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Το ότι το κρέας γίνεται τσόχα όταν το παραψηνεις είναι αντικειμενικό. Το αν σε κάποιον αρέσει να το τρώει έτσι στεγνό, είναι υποκειμενικό. Το να σου λένε ότι αν το ψησεις λιγότερο θα μπορέσεις να καταλάβεις την αξία του και να διαφωνείς, είναι βλακεία. 9 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις