Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Σήμερα προς ευχάριστη έκπληξη μου ήρθε κάτι σαν απλό δέμα από Γερμανία και είδα είχαν βάλει ένα μπλε αυτοκολλητάκι και με αριθμό αποστολής τύπου QA***********GR

Στο tracking των ΕΛΤΑ βγάζει

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ
    ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Τι φάση είναι αυτό, παρέλαβα χωρίς να υπογράψω κάτι αλλά ήταν σε διεύθυνση γραφείου.

InkedIMG-f61aca7a01af7546f500790c34229ba1-V_LI.jpg

Δημοσ.

το ιδιο και σε εμενα σήμερα ακριβως .

μαλλον νεα τακτικη των ελτα για να μην χάνονται τα μη συστημένα απο το σύστημα τους ? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, skar1983 είπε

Καλησπέρα,

Σήμερα προς ευχάριστη έκπληξη μου ήρθε κάτι σαν απλό δέμα από Γερμανία και είδα είχαν βάλει ένα μπλε αυτοκολλητάκι και με αριθμό αποστολής τύπου QA***********GR

Στο tracking των ΕΛΤΑ βγάζει

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ
    ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Τι φάση είναι αυτό, παρέλαβα χωρίς να υπογράψω κάτι αλλά ήταν σε διεύθυνση γραφείου.

InkedIMG-f61aca7a01af7546f500790c34229ba1-V_LI.jpg

Μηπως ο τυπος που στο εδωσε το σκαναρε και στο εδωσε; Εχουν υπηρεσια τα ΕΛΤΑ που παραδιδουν και μικροδεματα με 1ε χρεωση εξτρα πλεον.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Salvation81 είπε

Μηπως ο τυπος που στο εδωσε το σκαναρε και στο εδωσε; Εχουν υπηρεσια τα ΕΛΤΑ που παραδιδουν και μικροδεματα με 1ε χρεωση εξτρα πλεον.

Δε γνωρίζω για σκαναρισμα. δεν μου είπε κάτι η γραμματεία που το παρέλαβε για έξτρα χρέωση. Ποιος ξέρει... Και πως τα παραδίδουν με έξτρα ένα ευρώ τα απλά από εξωτερικό; Πώς το γνωρίζουν; 

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, skar1983 είπε

Δε γνωρίζω για σκαναρισμα. δεν μου είπε κάτι η γραμματεία που το παρέλαβε για έξτρα χρέωση. Ποιος ξέρει... Και πως τα παραδίδουν με έξτρα ένα ευρώ τα απλά από εξωτερικό; Πώς το γνωρίζουν; 

Δεν μπορω να ξερω τι γινεται στο εξωτερικο, ισως καποιες υπηρεσιες να συμπεριλαμβανουν αυτο το εξτρα κοστος μεσα.

Εγω απλα εστειλα ενα πακετο 2 κιλων πριν 3 εβδομαδες και με 1ε εξτρα κανονιστηκε παραδοση στην οικια με αυτοκινητο των ΕΛΤΑ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...