skar1983 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα, Σήμερα προς ευχάριστη έκπληξη μου ήρθε κάτι σαν απλό δέμα από Γερμανία και είδα είχαν βάλει ένα μπλε αυτοκολλητάκι και με αριθμό αποστολής τύπου QA***********GR Στο tracking των ΕΛΤΑ βγάζει ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Τι φάση είναι αυτό, παρέλαβα χωρίς να υπογράψω κάτι αλλά ήταν σε διεύθυνση γραφείου.
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 το ιδιο και σε εμενα σήμερα ακριβως . μαλλον νεα τακτικη των ελτα για να μην χάνονται τα μη συστημένα απο το σύστημα τους ?
Salvation81 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, skar1983 είπε Καλησπέρα, Σήμερα προς ευχάριστη έκπληξη μου ήρθε κάτι σαν απλό δέμα από Γερμανία και είδα είχαν βάλει ένα μπλε αυτοκολλητάκι και με αριθμό αποστολής τύπου QA***********GR Στο tracking των ΕΛΤΑ βγάζει ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Τι φάση είναι αυτό, παρέλαβα χωρίς να υπογράψω κάτι αλλά ήταν σε διεύθυνση γραφείου. Μηπως ο τυπος που στο εδωσε το σκαναρε και στο εδωσε; Εχουν υπηρεσια τα ΕΛΤΑ που παραδιδουν και μικροδεματα με 1ε χρεωση εξτρα πλεον.
skar1983 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Salvation81 είπε Μηπως ο τυπος που στο εδωσε το σκαναρε και στο εδωσε; Εχουν υπηρεσια τα ΕΛΤΑ που παραδιδουν και μικροδεματα με 1ε χρεωση εξτρα πλεον. Δε γνωρίζω για σκαναρισμα. δεν μου είπε κάτι η γραμματεία που το παρέλαβε για έξτρα χρέωση. Ποιος ξέρει... Και πως τα παραδίδουν με έξτρα ένα ευρώ τα απλά από εξωτερικό; Πώς το γνωρίζουν;
Salvation81 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 57 λεπτά πριν, skar1983 είπε Δε γνωρίζω για σκαναρισμα. δεν μου είπε κάτι η γραμματεία που το παρέλαβε για έξτρα χρέωση. Ποιος ξέρει... Και πως τα παραδίδουν με έξτρα ένα ευρώ τα απλά από εξωτερικό; Πώς το γνωρίζουν; Δεν μπορω να ξερω τι γινεται στο εξωτερικο, ισως καποιες υπηρεσιες να συμπεριλαμβανουν αυτο το εξτρα κοστος μεσα. Εγω απλα εστειλα ενα πακετο 2 κιλων πριν 3 εβδομαδες και με 1ε εξτρα κανονιστηκε παραδοση στην οικια με αυτοκινητο των ΕΛΤΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα