ZauZ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Έκανα ένα μικρό review - παρουσίαση του Mate 10 Pro μιας και το έχω έναν χρόνο τώρα για να δοκιμάσω λίγο ερασιτεχνικά το «πώς κάνουμε videos» στο youtube μιας και είναι το πρώτο μου video τέτοιου στυλ. Κάθε σχόλιο ευπρόσδεκτο (προφανώς δεν είμαι ούτε επαγγελματίας, ούτε έχω κανένα εξοπλισμό τρελό κτλ), απλά δοκιμάζω νέα πράγματα. Ίσως να κάνω και άλλα videos σχετικά με τεχνολογία, επιχειρήσεις, προϊόντα-δοκιμές και tutorials web development / programming. Ρίξτε μια ματιά μήπως σας ενδιαφέρει. Η κριτική σας θα είναι πολύτιμη πιστεύω. 2
odystam Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Καλό editing και ωραίες λήψεις αλλά ο ήχος/mixing θέλει λίγη δουλειά...επίσης είναι κάπως βαρετό, με τη έννοια ότι έχει πολλά κενα ενδιάμεσα και η παρουσίαση κρατάει πολύ. Κατα τ άλλα μια χαρά. Χρησιμοποιήσεις κάποιο stabilizer στις λήψεις?
ZauZ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Stabilizer όχι εκτός από κάποιες λήψεις που χρησιμοποίησα μια home made πατέντα (βασικά 2 πατέντες) για οριζόντια κύλιση. Με τον ήχο έχω ένα θέμα γιατί ποτέ δεν είμαι σίγουρος πότε είναι ΟΚ και το πώς πρέπει να είναι. Π.χ. Ένταση. Πώς την καθορίζω ; Εννοώ πόση πρέπει να είναι ; πόσα db ? πάντα μου φαίνεται χαμηλά. Την ψιλώνω θα έχω ή μπούκωμα ή θόρυβο. Τα μικρόφωνα που έχω είναι υπερ αρκετά αλλά στην ένταση editing έχω πιστεύω και εγώ ένα extra θεματάκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα