Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να μοιρασω μια γραμμη σε 3 φιλους

το ερωτημα ειναι αν μπορω να εχω εγω το 50% του ευρους και οι αλλοι 3 το υπολοιπο

το ρουτερ μου ειναι αυτο TL-WR841N και θα το μοιρασω με nanostation m2 (τα εχουν ηδη αυτοι)

για δωστε μου καμμια ιδεα η καποιο λινκ να το ξεκινησω σιγα σιγα 

Δημοσ.

πρεπει να δεις αν καποιο απο αυτα (tp link,ubiquiti) υποστηριζουν bandwidth management. καποια tp link υποστηριζουν διαφορα οπως qos αλλα και bandwidth management.δεν ξερω για το συγκεκριμενο πρεπει να δεις το manual.

On 20/12/2018 at 09:14, kostasbm said:

θελω να μοιρασω μια γραμμη σε 3 φιλους

το ερωτημα ειναι αν μπορω να εχω εγω το 50% του ευρους και οι αλλοι 3 το υπολοιπο

το ρουτερ μου ειναι αυτο TL-WR841N και θα το μοιρασω με nanostation m2 (τα εχουν ηδη αυτοι)

για δωστε μου καμμια ιδεα η καποιο λινκ να το ξεκινησω σιγα σιγα 

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, poulinos είπε

πρεπει να δεις αν καποιο απο αυτα (tp link,ubiquiti) υποστηριζουν bandwidth management. καποια tp link υποστηριζουν διαφορα οπως qos αλλα και bandwidth management.δεν ξερω για το συγκεκριμενο πρεπει να δεις το manual.

ok θα το κοιταξω....ευχαριστω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 21/12/2018 at 11:07, kostasbm said:

ok θα το κοιταξω....ευχαριστω

υπαρχουν και αλλοι τροποι για να γινει απλα μεσα απο το ubiquiti ολο και κατι μπορει να εχει για να γινει σωστα.

στο tp link που ειπες βλεπω οτι στο manual στην σελιδα 72 εχει bandwidth control

TL-WR841ND_V8_User_Guide.pdf

• Like 1
Δημοσ.

το ειδα και ευχαριστω που ασχοληθηκες

εξεταζω και το nanostion m2 που μαλλον θα ειναι ποιο ευκολο στη ρυθμιση ..περιμενω και ενα μοντεμ ενος φιλου να δω μην ειναι ευκολοτερο στις ρυθμισεις

Δημοσ.

ναι για αυτο σου εγραψα οτι κοιτα και τα Ubi που εχουν πολλες ρυθμισεις.απλα και το tp link που εχεις κανει και αυτο μερικα πραγματα και γενικα δεν ειναι δυσκολο στην ρυθμιση.

13 hours ago, kostasbm said:

το ειδα και ευχαριστω που ασχοληθηκες

εξεταζω και το nanostion m2 που μαλλον θα ειναι ποιο ευκολο στη ρυθμιση ..περιμενω και ενα μοντεμ ενος φιλου να δω μην ειναι ευκολοτερο στις ρυθμισεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...