Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα γνωστος μου εκανε τραπεζική κατάθεση στο woostore.gr και μετα απο 3 μηνες δεν εχει λαβει ακομα την παραγγελία του (κινητο). Ειχαν πει πως περιμένουν τον προμηθευτή αλλα τωρα δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα. Δυστυχώς ειναι εκτος Αττικής και το φυσικό κατάστημα ειναι Πειραιά οποτε μόνο εγω μπορω να παω. Αλλα πως να κινηθώ; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Για αρχή αμφισβήτηση συναλλαγής από την τράπεζα?

δεν υπαρχει αμφισβητηση συναλλαγης σε καταθεση (η σε εμβασμα) ... τι θα πει? με απηγαγαν και εκανα καταθεση με το ζορι? μη πετατε κουλα.

η διαδικασια ειναι πολυπλοκη, θελει δικηγορους κι ιστοριες. Διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος ειναι μια καλη αρχη, οχι οτι θα παρει λεφτα πισω, αλλα μπορει να τρομαξει. Και καταγγελια στον συνηγορο του καταναλωτη κλπ.

• Like 2
Δημοσ.

Αποδεικτικά στοιχεία υπάρχουν; Email, αποδείξεις, τιμολόγια; Αν ναι, είναι μια καλή αρχή. Αν όχι, καλή τύχη. Απειλή για μήνυση, μπας και φιλοτιμηθούν. 

Δημοσ.

Απόσο ξέρω η αμφισβήτηση συναλλαγής δεν είναι μόνο για όταν σου τραβάνε λεφτά άλλοι, αλλά και όταν το μετανιώνεις εσύ για τον α ή β λόγο.

Τώρα βέβαια επειδή έχει περάσει καιρός και τα λεφτά τα έχει τραβήξει ο άλλος  παίζει να μην γίνεται. Αλλά άμα ήταν λίγο μετά την κατάθεση που τα λεφτά δεν έχουν προλάβει να φτάσουν τότε θα γινόταν

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fotis9713 είπε

Καλησπερα γνωστος μου εκανε τραπεζική κατάθεση στο woostore.gr και μετα απο 3 μηνες δεν εχει λαβει ακομα την παραγγελία του (κινητο). Ειχαν πει πως περιμένουν τον προμηθευτή αλλα τωρα δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα. Δυστυχώς ειναι εκτος Αττικής και το φυσικό κατάστημα ειναι Πειραιά οποτε μόνο εγω μπορω να παω. Αλλα πως να κινηθώ; 

Εαν ο λογαριασμος καταθεσης ειναι δηλωμενος επαγγελματικος(σε εσενα φαινεται στο αφορολητο σου) πρεπει να υπαρχει και το σχετικο παραστατικο (τιμολογιο-αποδειξη)

Αλλιως καταγγελια συνηγορο καταναλωτη  και μεσω ΣΔΟΕ....

• Like 1
Δημοσ.

Και με πιστωτική μια χαρά καλυμμένος θα ήταν ,η κατάθεση είναι το ζόρι γιατί δεν μεσολαβεί κάποιος τρίτος (visa πχ) για να μπορείς να κινηθείς χωρίς νομικές διαδικασίες και μπλέξιμο με το κράτος που είναι τα ζώα μου αργα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
2 ώρες πριν, barbounofasoula είπε

Φαινεται πως το συγκεκριμενο ηλεκτρονικο καταστημα παρεδωσε πνευμα....Αναρωτιεμαι τι θα απογινουν οι πωλησεις των τελευταιων ημερων

Από αυτό το κατάστημα ο αδερφός μου αγόρασε το mi 6 6gb. Του έστειλαν το 4gb. Επικοινώνησε μαζί τους και αναγνώρισαν το λάθος και είπαν πως περίμεναν την αποθηκη για να του στείλουν το  σωστό και επίσης του είπαν ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει κανονικά αυτό που του έδωσαν. Εκεί μου χτύπησε το πρώτο καμπανάκι και του λέω να μην πειράξει τίποτα και να περιμένει. Ένας μήνας μετά και ακόμα τίποτα. Αρχίζει πάλι την επικοινωνία και αυτοί άφαντοι (είτε τηλς είτε με μειλ). Ευτυχώς με είχε ακούσει και είχε κάνει την αγορά από PayPal. Ξεκινάει μια επικοινωνία με PayPal και ένα μήνα μετά απ' αυτό του πιστώθηκαν τα λεφτά πίσω (απ' το PayPal). Αυτοί δεν επικοινώνησαν ποτέ ξανα ούτε με PayPal ούτε με εμάς. Τσάμπα κινητό μεν, ταλαιπωρία δε. 

• Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και εγω ειχα προβλημα με το συγκεκριμένο κατάστημα αλλο κινητο παραγγειλα και αλλο μου ηρθε.

Δεν σηκωναν τηλ ποτε . τελικα με τα χιλια ζορια μου εστειλαν το κινητο που ηθελα ομως ηταν με ανοιχτή συσκευασία τους στελνω φωτο και μου λενε οτι αποκλείεται. 

Καλα κρασα δεν ξανα αγοράζω απο καταστημα που δεν ειναι τουλαχιστον 5 χρονια στην αγορα.

Δημοσ.

Ρε παιδιά υπάρχουν δεκάδες σοβαρά σκρουτζομαγαζα που είναι χρόνια στην αγορά και καθώς πρέπει. Μην κάνετε οικονομία στα 6-7-8€ διαφορά που έχουν...

για τον τύπο του θέματος ας κάνει ένα τηλέφωνο στη δίωξη ηλ. Εγκλήματος και εάν υπάρχει ακόμα το κατάστημα ας πάει από εκεί 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...