Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να στείλω κάποιες φωτό με μμς. Στέλνονται αλλά ο παραλήπτης δεν μπορεί να τις ανοίξει. Τι μπορεί να φταίει; Έχω δοκιμάσει με μαμά εφαρμογή και με textra από χιαομι μια2 λιτε αν παίζει ρόλο. Ξέρει κανένας γιατί με καίει;

Δημοσ.

Μήπως το πρόβλημα δεν είναι από εσένα αλλά από τον παραλήπτη? Δοκίμασες να στείλεις σε κάποιο άλλο τηλέφωνο να δεις αν εκείνο τις πέρνει κανονικά ?Έτσι θα δεις να το πρόβλημα είναι από εσένα ή από τον παραλήπτη.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ναι έστειλα σε πολλούς και κανένας δεν μπορεί να τα κατεβάσει. Διαφορετικές φωτό για δοκιμή και τους βγάζει σφάλμα.

Δυστυχώς θέλω να στείλω σε έναν μεγάλο άνθρωπο και μόνο έτσι μπορεί να δει αυτά που θέλω να στείλω γτ δεν ξέρει

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, greekbusters είπε

Ναι έστειλα σε πολλούς και κανένας δεν μπορεί να τα κατεβάσει. Διαφορετικές φωτό για δοκιμή και τους βγάζει σφάλμα.

Δυστυχώς θέλω να στείλω σε έναν μεγάλο άνθρωπο και μόνο έτσι μπορεί να δει αυτά που θέλω να στείλω γτ δεν ξέρει

Δοκίμασες να ξανά κατεβάσεις τις ρυθμίσεις για το κινητό σου ? Αν όχι δοκίμασε το κάνε restart την συσκευή σου και ξανά δοκίμασε .Ίσως κάτι να μην έκατσε καλά. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...