Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα σας. Στα sites ναι διαβάζω οτι μπήκε, αλλά κάποιος που να έχει ebanking και να είδε ότι μπήκε απόψε υπάρχει; ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απαντηση. Δεν εχουν μπει και τρέμω επειδή δεν έχω πάει τοπογραφικά με συντεταγμένες για τα κτήματα
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, adi32 είπε Ποια επιδότηση? ελαιολάδου (ενιαία ενίσχυση 2018).
papoys1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, whoose είπε ελαιολάδου (ενιαία ενίσχυση 2018). Υπάρχει ακόμη αυτή;;;;;;; Έχω και εγώ γύρω στα 10 στρέμματα ελιές αλλά δεν τις δηλώνω.Νομίζω πρέπει να είσαι και αγρότης για να πάρεις την επιδότηση αυτή;;;;
pier88 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, whoose είπε Καλησπέρα σας. Στα sites ναι διαβάζω οτι μπήκε, αλλά κάποιος που να έχει ebanking και να είδε ότι μπήκε απόψε υπάρχει; ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απαντηση. Δεν εχουν μπει και τρέμω επειδή δεν έχω πάει τοπογραφικά με συντεταγμένες για τα κτήματα Τι εννοείς δεν έχεις παει τοπογραφικά;Δεν είναι δηλωμένες οι ελιές;Επίσης προκαταβολή πήρες;
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, pier88 είπε Τι εννοείς δεν έχεις παει τοπογραφικά;Δεν είναι δηλωμένες οι ελιές;Επίσης προκαταβολή πήρες; Προκαταβολή πήρα αλλά πολύ μικρότερη από αυτή που υπολόγιζα. Αλλά, όταν είχα κάνει την αίτηση μου είχαν πει ότι πρέπει να κάνω νέα τοπογραφικά με συντεταγμένες, γιατί τα εχω με παλια, που δεν τα μετρούσαν με συντεταγμένες τότε, μιλάμε για πριν από 15 χρόνια+. Και σκέφτομαι μηπως είναι αυτός ο λόγος που δεν μπήκαν. Το site του οπεκεπε είναι εκτός, δεν γίνεται να συνδεθώ με στοιχεία taxis για να δω αν εχει δοθεί εντολή. Και το γαμώτο είναι ότι δεν έχω κάποιον γνωστό μου να ρωτήσω αν έχουν μπει σε αυτόν
γροσερισοπ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 και εγω προσπαθω να μπω αλλα εχουν πεσει ολα λογικό.
aggelos87 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Γινόταν ένας ψηλοχαμούλης νωρίτερα στα ΑΤΜ της Πειραιώς πάντως.. Βέβαια δεν πρόσεξα αν έφευγαν με τα πορτοφόλια άδεια ή γεμάτα
Arkin Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, whoose είπε Προκαταβολή πήρα αλλά πολύ μικρότερη από αυτή που υπολόγιζα. Αλλά, όταν είχα κάνει την αίτηση μου είχαν πει ότι πρέπει να κάνω νέα τοπογραφικά με συντεταγμένες, γιατί τα εχω με παλια, που δεν τα μετρούσαν με συντεταγμένες τότε, μιλάμε για πριν από 15 χρόνια+. Και σκέφτομαι μηπως είναι αυτός ο λόγος που δεν μπήκαν. Το site του οπεκεπε είναι εκτός, δεν γίνεται να συνδεθώ με στοιχεία taxis για να δω αν εχει δοθεί εντολή. Και το γαμώτο είναι ότι δεν έχω κάποιον γνωστό μου να ρωτήσω αν έχουν μπει σε αυτόν Αν ειναι κοινοχρηστα τα στρεμματα πρεπει να τα χρεωθεις. Θελει τοπογραφικα και γενικα ειναι μανουρα. Αν δεν το κανεις τα κοβουν απο την επιδοτηση και την βασικη και το πρασινισμα. Επισης αν ειναι δασικα καποια στρεμματα στα βγαζει και αυτα απο εξω. Εμεις χασαμε 2000 με αυτες τις χαζομαρες και χρεωθηκαμε και 50 στρεμματα να φανταστεις. Κανουν τα παντα γενικα για να μην δωσουν λεφτα στον κοσμο και να τους παρουν και αλλα. Για καθε χωραφι θες minimum 300 ευρω μονο για τοπογραφικο και για καθε στρεμμα 100-150 ευρω για να το χρεωθεις.
LouCi4er Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πηρα περιπου 12χιλιαρικα πριν ενα μηνα,ειναι αλλα 13 νομιζω(εχω 300 στρεμματα δικαιωματα απο 90€ περιπου το στρεμμα).Αντε,θα χορτασω τσιπουρο και μπριζολα ολο το χειμωνα.Θα τα ξυνω μεχρι να ματωσουν,ποτε να φτασει ο Απριλιος να ξεκινησουμε παλι στα χωραφια.Αλλα εχουμε και τα μπλοκα,ερε το κρασι και το κοψιδι θα ρεει αφθονο.Καλα θα τη βγαλουμε και φετος.Απριλιο εχω κανενα 20αρικο απο την συνδεδεμενη,ζητω η αγροτια. Ξεχασα να πω οτι πηρα και μερισμα.🤣🤣 Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2018 από LouCi4er 2
papoys1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, LouCi4er είπε Πηρα περιπου 12χιλιαρικα πριν ενα μηνα,ειναι αλλα 13 νομιζω(εχω 300 στρεμματα δικαιωματα απο 90€ περιπου το στρεμμα).Αντε,θα χορτασω τσιπουρο και μπριζολα ολο το χειμωνα.Θα τα ξυνω μεχρι να ματωσουν,ποτε να φτασει ο Απριλιος να ξεκινησουμε παλι στα χωραφια.Αλλα εχουμε και τα μπλοκα,ερε το κρασι και το κοψιδι θα ρεει αφθονο.Καλα θα τη βγαλουμε και φετος.Απριλιο εχω κανενα 20αρικο απο την συνδεδεμενη,ζητω η αγροτια. Ξεχασα να πω οτι πηρα και μερισμα.🤣🤣 Ζωντανά δεν έχεις καθόλου.Οι κατσίκες έχουν και αυτές καλή επιδότηση και τα κριάρια διπλή νομίζω.
LouCi4er Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, papoys1 είπε Ζωντανά δεν έχεις καθόλου.Οι κατσίκες έχουν και αυτές καλή επιδότηση και τα κριάρια διπλή νομίζω. Τα ζωντανα θελουν να σηκωνεσαι πρωι για να τα φροντιζεις,εγω το πρωι αργω να ξυπνησω(συνηθως μετα της δωδεκα) και παω κατευθειαν στο καφενειο😉.Παντως τα παραπανω ισχυουν κανονικα(οχι ακριβως τα νουμερα,εχω λιγοτερα στρεμματα) οποτε μην σου κανει καθολου εντυπωση.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, Arkin είπε Αν ειναι κοινοχρηστα τα στρεμματα πρεπει να τα χρεωθεις. Θελει τοπογραφικα και γενικα ειναι μανουρα. Αν δεν το κανεις τα κοβουν απο την επιδοτηση και την βασικη και το πρασινισμα. Επισης αν ειναι δασικα καποια στρεμματα στα βγαζει και αυτα απο εξω. Εμεις χασαμε 2000 με αυτες τις χαζομαρες και χρεωθηκαμε και 50 στρεμματα να φανταστεις. Κανουν τα παντα γενικα για να μην δωσουν λεφτα στον κοσμο και να τους παρουν και αλλα. Για καθε χωραφι θες minimum 300 ευρω μονο για τοπογραφικο και για καθε στρεμμα 100-150 ευρω για να το χρεωθεις. ιδιόκτητα είναι φίλε μου. ο παππούς μου τα έχει και κάθε χρόνο επαιρνε επιδοτηση κανονικά, απλά στη φετινη αιτηση στην ενωση της περιοχης μου που πηγα μου ειπαν οτι πρεπει να παω τοπογραφικα με συντεταγμενες. βεβαια διαβάζω και αυτά τώρα https://www.newsbomb.gr/ellada/agrotes/story/944166/opekepe-mplokare-i-katavoli-tis-epidotisis
Arkin Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, whoose είπε ιδιόκτητα είναι φίλε μου. ο παππούς μου τα έχει και κάθε χρόνο επαιρνε επιδοτηση κανονικά, απλά στη φετινη αιτηση στην ενωση της περιοχης μου που πηγα μου ειπαν οτι πρεπει να παω τοπογραφικα με συντεταγμενες. βεβαια διαβάζω και αυτά τώρα https://www.newsbomb.gr/ellada/agrotes/story/944166/opekepe-mplokare-i-katavoli-tis-epidotisis Εφοσον υπαρχουν συμβολαια σωστα και οχι του χεριου οπως εκαναν παλια θα την παρεις κανονικα. Αυριο λενε οτι θα μπουν τα χρηματα ηταν να μπουν σημερα το απογευμα. Θα χαθουν αρκετα εκατομμυρια παντως με αυτες τις χαζομαρες και αρκετοι δεν προκειται να τα χρεωθουν γιατι δεν συμφερει. 35 ευρω το στρεμμα ειναι η επιδοτηση τα οποια ειναι ψιχουλα μιας και η επιδοτηση φορολογειτε κανονικα τα τελευταια 2 χρονια και δεν μενει και τιποτα.
Bigi444444 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Εμένα μου ήρθε μήνυμα από την τράπεζα πριν 2 ώρες περίπου ότι έγινε πίστωση στον λογαριασμό από δικαιώματα του Οπεκεπε. Συνεπώς ξεκίνησαν οι καταβολές. Δεν σημαίνει όμως ότι μπαίνουν σε όλους ταυτόχρονα. Επίσης, αυτή δεν είναι η πρώτη δόση. Εάν σου έχουν καταβάλει την πρώτη δεν γίνεται να μην πάρεις τη δεύτερη επειδή πιθανώς υπήρχε ζήτημα με τη δήλωσή σου. Ή θα έπαιρνες και τις δύο δόσεις ή καμία. Εάν πήρες την πρώτη φορά δεν βλέπω λογική στο γιατί να μην πάρεις τη δέυτερη και να ψυχαναγκάζεσαι από μόνος σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα