Zerg13 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα ηθελα προταση για καποιο σκουπακι επαναφορτιζομενο που να τραβαει καλα, και το για το αμαξι για τα καθισματα. Budget απο 50-80€ Να μην εχει σακουλα, να αδειαζει απευθειας στο καδο. Bugless. Ολα ειναι το ξερω αλλα ποτε δεν ξερεις που θα πεσεις https://www.skroutz.gr/s/4739886/Black-Decker-Lithium-Ion-Dustbuster-Pivot-PV1820L.html?from=best_picks βρηκα αυτο, υπαρχουν και κατι bosch με ακομα περισσοτερα volt Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2018 από Zerg13 1
turbat0s Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Ναι μια χαρά είναι αυτό. Σέρβις αν χρειαστείς απευθύνεσαι στον ΚΟΥΜΠΗ. Φίλτρα να καθαρίζεις/αλλάζεις συχνά γιατί αλλιώς θα χαλάσει γρήγορα, Ελλάδα περίπου 8-10€. Aliexpress περίπου 5€. 1
george kesoglu Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω το ίδιο αλλά σε πιο παλιό μοντέλο , το έχω 10 χρονια η σύζυγος του έχει αλλάξει τα φώτα εγω το χρησημοποιουσα στο αυτοκίνητο το σκούπιζε μια χαρά , μόνο την άμμο από την παραλία δεν μπορούσε να την ρουφήξει καλά που εισχωρούσε μέσα στην μοκέτα το φίλτρο έχω ακόμα το μαμά το πλένω 1 φορά το χρόνο και το καθαρίζω με την ηλεκτρική σκούπα 1 φορά τον μήνα , έκανα την βλακεία να το ξεφορτιζω τέλειος με αποτέλεσμα στον χρόνο να τα φτύσουν οι μπαταρίες το πήγα στο Σερβις η εγγύηση των μπαταριών είχε λήξη παρόλα αυτά μους τις άλλαξαν χωρίς χρέωση από τότε ποτέ δεν τις εξάντλησα τέλειος και παρόλο που έχει πέσει η απόδοση τους στο 50% την δουλειά του την κάνει παρτο άφοβα θα με θυμηθείς Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2018 από george kesoglu 1
turbat0s Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, george kesoglu είπε το φίλτρο έχω ακόμα το μαμά το πλένω 1 φορά το χρόνο και το καθαρίζω με την ηλεκτρική σκούπα 1 φορά τον μήνα Προφανώς είναι άλλο φίλτρο, αυτό είναι χάρτινο αδύνατον να πλένεται.
george kesoglu Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, turbat0s είπε Προφανώς είναι άλλο φίλτρο, αυτό είναι χάρτινο αδύνατον να πλένεται. ααα μαλιστα πρεπει να το αλλαξαν το δικο μου ειναι κατι σαν πανι οπως τα μονιμα φιλτρα αεροσ των αυτοκινητων Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2018 από george kesoglu
mary Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω αυτό https://www.skroutz.gr/s/333521/Black-Decker-Dustbuster-Wet-Dry-WD9610N.html Καλύπτει όσα θες, δλδ χωρίς σακούλα, αδειάζει αμέσως. Ρουφάει υγρά, το έχω τεστάρει και κανει πολύ καλή δουλειά. Σε αυτοκίνητο είναι αλήθεια δεν το έχω δοκιμάσει. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από mary
kariolikos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 PRIMO VCS-1005A Θα σωθείς.είναι με καδο , με ρεύμα (οχι μπαταρία) και επισης εχει πέλμα και κοντάρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα