Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ είναι μια καμπάνια Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν όλο το ισχυρό λογισμικό μέχρι τις 5 Ιανουαρίου 2019. Η εκστρατεία χωρίζεται σε 2 γύρους.

Page: https://www.videoconverterfactory.com/christmas/

Λίστα λογισμικού: (1ος γύρος)

HD Video Converter Factory Pro: Υποστήριξη μετατροπής βίντεο και ήχου σε περισσότερες από 300 μορφές και συσκευές.
DVD Ripper Pro: το γρηγορότερο λογισμικό αντιγραφής DVD που παρέχει την ταχύτερη λύση για την αντιγραφή της εκτεταμένης συλλογής DVD.
Seed4.me VPN: Παρέχετε ασφαλή και αξιόπιστο τρόπο για να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο χωρίς σύνορα.
Auslogics DiskDefrag Pro: Βελτιώστε τους δίσκους σας για μέγιστη ταχύτητα και μέγιστη απόδοση.
WinToHDD: Εγκατάσταση, επανεγκατάσταση, κλωνοποίηση των Windows χωρίς μονάδα CD / DVD / USB.
AweClone for Windows: Το πιο ισχυρό αλλά εύχρηστο λογισμικό κλωνοποίησης δίσκων.
PhotoJet Designer: Κάντε το γραφικό σχέδιο ευκολότερο από ποτέ! Υποστήριξη 900+ πρότυπα και πόροι.

Έχετε επίσης την ευκαιρία να αποκτήσετε δωρεάν το WinRAR.

• Like 7
  • Thanks 3
  • Sad 3
Δημοσ.

Επειδή είμαι με το κινητό, μόνο το winter με ενδιαφέρει. Αν κάποιος μπορεί να μου πει το πώς μπορώ να το πάρω γιατί δεν μου εμφανίζει σωστά τι σελίδα θα τον ευγνωμονούσα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άκυρο, είναι μούφα τελικά. Δίνουν μόνο 5 άδειες του winrar :S

Αναφορά σε κείμενο

5 winners will be randomly selected after each round. Everyone can free get 1 WinRAR license. There are 10 licenses in total.

Επεξ/σία από Guerriero4
Δημοσ.

Όσοι βάλον το winrar με νόμιμη άδεια, παίζει να τους πάρουν τηλ για να τους στείλουν Βασιλόπιτα.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, billomnia είπε

Όσοι βάλον το winrar με νόμιμη άδεια, παίζει να τους πάρουν τηλ για να τους στείλουν Βασιλόπιτα.

Με χρυσό φλουρί μέσα? 😁

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, fastnq2 είπε

ÎÏοÏέλεÏμα εικÏÎ½Î±Ï Î³Î¹Î± winrar meme

Λάθος μου που δεν πρόσεξα ότι ο ts είναι bot. Αλλά κλασσικά όταν είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό, τότε κάτι τρέχει :P

6 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε

to 7-zip δλδ σας χαλάει;

Ναι, έχει χάλια interface. PeaZip ftw 😎

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε

to 7-zip δλδ σας χαλάει;

Πολύ σωστά, από τη στιγμή που το 7zip είναι εντελώς free και κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά δεν υπάρχει λόγος να βάζουμε το winrar trial.

Δημοσ.

Εγώ πάντως που χρησιμοποιώ το WinRar μόνο από το μενού με δεξί κλικ, χωρίς να το ανοίγω, δεν με έχει ενοχλήσει ποτέ με μηνύματα για αγορά.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Εγώ πάντως που χρησιμοποιώ το WinRar μόνο από το μενού με δεξί κλικ, χωρίς να το ανοίγω, δεν με έχει ενοχλήσει ποτέ με μηνύματα για αγορά.

Ναι σωστα το ιδιο κανω και εγω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...