jamesglasses Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Εδώ είναι μια καμπάνια Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν όλο το ισχυρό λογισμικό μέχρι τις 5 Ιανουαρίου 2019. Η εκστρατεία χωρίζεται σε 2 γύρους. Page: https://www.videoconverterfactory.com/christmas/ Λίστα λογισμικού: (1ος γύρος) HD Video Converter Factory Pro: Υποστήριξη μετατροπής βίντεο και ήχου σε περισσότερες από 300 μορφές και συσκευές. DVD Ripper Pro: το γρηγορότερο λογισμικό αντιγραφής DVD που παρέχει την ταχύτερη λύση για την αντιγραφή της εκτεταμένης συλλογής DVD. Seed4.me VPN: Παρέχετε ασφαλή και αξιόπιστο τρόπο για να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο χωρίς σύνορα. Auslogics DiskDefrag Pro: Βελτιώστε τους δίσκους σας για μέγιστη ταχύτητα και μέγιστη απόδοση. WinToHDD: Εγκατάσταση, επανεγκατάσταση, κλωνοποίηση των Windows χωρίς μονάδα CD / DVD / USB. AweClone for Windows: Το πιο ισχυρό αλλά εύχρηστο λογισμικό κλωνοποίησης δίσκων. PhotoJet Designer: Κάντε το γραφικό σχέδιο ευκολότερο από ποτέ! Υποστήριξη 900+ πρότυπα και πόροι. Έχετε επίσης την ευκαιρία να αποκτήσετε δωρεάν το WinRAR. 7 3 3
Guerriero4 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Ωραίος! Για το WinRar και μόνο αξίζει!
Ola150 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Επειδή είμαι με το κινητό, μόνο το winter με ενδιαφέρει. Αν κάποιος μπορεί να μου πει το πώς μπορώ να το πάρω γιατί δεν μου εμφανίζει σωστά τι σελίδα θα τον ευγνωμονούσα.
Guerriero4 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Άκυρο, είναι μούφα τελικά. Δίνουν μόνο 5 άδειες του winrar :S Αναφορά σε κείμενο 5 winners will be randomly selected after each round. Everyone can free get 1 WinRAR license. There are 10 licenses in total. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από Guerriero4
fastnq2 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 24 λεπτά πριν, Guerriero4 είπε Ωραίος! Για το WinRar και μόνο αξίζει! 7
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Όσοι βάλον το winrar με νόμιμη άδεια, παίζει να τους πάρουν τηλ για να τους στείλουν Βασιλόπιτα.
xristoslet Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, billomnia είπε Όσοι βάλον το winrar με νόμιμη άδεια, παίζει να τους πάρουν τηλ για να τους στείλουν Βασιλόπιτα. Με χρυσό φλουρί μέσα? 😁
Guerriero4 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 33 λεπτά πριν, fastnq2 είπε Λάθος μου που δεν πρόσεξα ότι ο ts είναι bot. Αλλά κλασσικά όταν είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό, τότε κάτι τρέχει 6 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε to 7-zip δλδ σας χαλάει; Ναι, έχει χάλια interface. PeaZip ftw 😎
dpolal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε to 7-zip δλδ σας χαλάει; Πολύ σωστά, από τη στιγμή που το 7zip είναι εντελώς free και κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά δεν υπάρχει λόγος να βάζουμε το winrar trial.
Mhlogiatros Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) βάζεις και 7zip μόνο στο 1% που βγαίνουν corrupt με το winrar . Δηλαδή σχεδόν ποτέ. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από Mhlogiatros
p4n0s86 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ πάντως που χρησιμοποιώ το WinRar μόνο από το μενού με δεξί κλικ, χωρίς να το ανοίγω, δεν με έχει ενοχλήσει ποτέ με μηνύματα για αγορά.
arisikaria Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Εγώ πάντως που χρησιμοποιώ το WinRar μόνο από το μενού με δεξί κλικ, χωρίς να το ανοίγω, δεν με έχει ενοχλήσει ποτέ με μηνύματα για αγορά. Ναι σωστα το ιδιο κανω και εγω.
metropontikas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 αξίζει κανένα από αυτά τα προγράμματα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα