Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Έστειλα έμβασμα από Πειραιώς με υψηλή προτεραιότητα μέσω web banking στο Kraken χθές το βράδυ, με ημερομηνία εκτέλεσης σήμερα 21. Το ποσό δεν έχει φανεί ακόμη στο Kraken. Μήπως γνωρίζει κανείς πόσο χρόνο χρειάζεται για να γίνει η μεταφορά και να φανεί στο εκεί deposit; Επίσης, είναι καλή ιδέα η επένδυση σε XRP αυτή την περίοδο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Επεξ/σία από Tilemaxx
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Tilemaxx είπε

Καλησπέρα. Έστειλα έμβασμα από Πειραιώς με υψηλή προτεραιότητα μέσω web banking στο Kraken χθές το βράδυ, με ημερομηνία εκτέλεσης σήμερα 21. Το ποσό δεν έχει φανεί ακόμη στο Kraken. Μήπως γνωρίζει κανείς πόσο χρόνο χρειάζεται για να γίνει η μεταφορά και να φανεί στο εκεί deposit; Επίσης, είναι καλή ιδέα η επένδυση σε XRP αυτή την περίοδο;

Valeur 21/12 εγραφε?

11 λεπτά πριν, Tilemaxx είπε

Γενικα λενε να πουλας στα ψηλα και να αγοραζεις χαμηλα,αλλα δεν θα επενδυα σε cryptos αυτον τον καιρο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, fastnq2 είπε

Valeur 21/12 εγραφε?

Αν εννοείς το Value Date που γράφει στο e-banking, ναι 21/12.

Επεξ/σία από Tilemaxx
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tilemaxx είπε

Αν εννοείς το Value Date που γράφει στο e-banking, ναι 21/12.

Σε παρομοιο σαιτ που εστειλα εμβασμα δυο φορες εμφανιστηκε την επομενη εργασιμη απο το valeur.Οποτε εισαι λιγο ατυχος.Λογικα παει δευτερα πρωι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, fastnq2 είπε

Valeur 21/12 εγραφε?

Γενικα λενε να πουλας στα ψηλα και να αγοραζεις χαμηλα,αλλα δεν θα επενδυα σε cryptos αυτον τον καιρο.

Δεν χάνω τίποτα να ρίξω ένα 50άρι στο XRP αυτή την περίοδο πιστεύω. Και ότι γίνει. Αν το 2019 είναι η χρονιά του όπως λένε, θα υπάρξουν περιθώρια για κάποιο κέρδος με 32 λεπτά που κοστίζει τώρα.

Επεξ/σία από Tilemaxx
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Tilemaxx είπε

Δεν χάνω τίποτα να ρίξω ένα 50άρι στο XRP αυτή την περίοδο πιστεύω. Και ότι γίνει. Αν το 2019 είναι η χρονιά του όπως λένε, θα υπάρξουν περιθώρια για κάποιο κέρδος με 32 λεπτά που κοστίζει τώρα.

Kαλα και με 1 εκατοστο του λεπτου υπαρχουν κρυπτο.Ενταξει ενα 50ρι δεν ειναι κατι να ''καψεις''.Η πτωση που εχουν φαει τα κρυπτο παντως δεν υπαρχει,καπου στο 80% ειναι,και φαντασου μεσα σε αυτο το ποσοστο ποσοι ειπαν οτι δεν παει πιο κατω..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, fastnq2 είπε

Kαλα και με 1 εκατοστο του λεπτου υπαρχουν κρυπτο.Ενταξει ενα 50ρι δεν ειναι κατι να ''καψεις''.Η πτωση που εχουν φαει τα κρυπτο παντως δεν υπαρχει,καπου στο 80% ειναι,και φαντασου μεσα σε αυτο το ποσοστο ποσοι ειπαν οτι δεν παει πιο κατω..

Απ ότι είδα σε ένα άλλο νήμα ο @pournaras έγραψε οτι με high priority απο Πειραιώς έβλεπε τα λεφτά στο Kraken σε μία ώρα. Λες να κάνω ακύρωση εμβάσματος αν δεν φανούν τα λεφτά μέχρι το βράδυ, μπάς και έγινε καμιά μλκια; Αν και συμπλήρωσα όλα τα στοιχεία ΙΒΑΝ κτλ. σωστά, απο αυτή την πλευρά δεν έχω κάνει κάτι λάθος.

Επεξ/σία από Tilemaxx
Δημοσ.

Εμένα με υψηλή προτεραιότητα της Πειραιώς σε άλλο site (xrparrot.com) έκανε περίπου περίπου 4-5 ώρες από τοτε που έδωσα την εντολή για να πάρουν το έμβασμα.

Στην άλλη σου ερώτηση για το άμα είναι σωστή στιγμή να επενδύσεις, θα σου έλεγα ότι ναι απο τη στιγμή που έχει χάσει μεγάλο μέρος από το ATH που είχε, τώρα έχει καλή τιμή και το 19 θα έχουμε αρκετά γεγονότα που θα βοηθήσουν να ανέβει η τιμή (άνοιγμα του Bakkt, Fidelity, SBI VC για trading και του Nasdaq). Οι περισσότεροι αναλυτές λένε ότι το bottom έχει βρεθεί στο BTC (δυστυχώς η ευτυχώς ακόμα τα περισσότερα cryptos έχουν εξάρτηση σε κάποιο βαθμό από το BTC), οπότε δεν το βλέπω να πέφτει πολύ περισσότερο από αυτή τη τιμή που είναι τώρα.

Για περισσότερα δες στο club που έχουμε εδώ στο insomnia.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, thomasG4 είπε

Εμένα με υψηλή προτεραιότητα της Πειραιώς σε άλλο site (xrparrot.com) έκανε περίπου περίπου 4-5 ώρες από τοτε που έδωσα την εντολή για να πάρουν το έμβασμα.

Στην άλλη σου ερώτηση για το άμα είναι σωστή στιγμή να επενδύσεις, θα σου έλεγα ότι ναι απο τη στιγμή που έχει χάσει μεγάλο μέρος από το ATH που είχε, τώρα έχει καλή τιμή και το 19 θα έχουμε αρκετά γεγονότα που θα βοηθήσουν να ανέβει η τιμή (άνοιγμα του Bakkt, Fidelity, SBI VC για trading και του Nasdaq). Οι περισσότεροι αναλυτές λένε ότι το bottom έχει βρεθεί στο BTC (δυστυχώς η ευτυχώς ακόμα τα περισσότερα cryptos έχουν εξάρτηση σε κάποιο βαθμό από το BTC), οπότε δεν το βλέπω να πέφτει πολύ περισσότερο από αυτή τη τιμή που είναι τώρα.

Για περισσότερα δες στο club που έχουμε εδώ στο insomnia.

Άρα όποτε από χθες τα ξημερώματα που το έκανα μέχρι σήμερα που ήταν η ημερομηνία εκτέλεσης θα έπρεπε να είχαν φανεί στο Kraken. Η τουλάχιστον μέχρι το βράδυ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tilemaxx είπε

Άρα όποτε από χθες τα ξημερώματα που το έκανα μέχρι σήμερα που ήταν η ημερομηνία εκτέλεσης θα έπρεπε να είχαν φανεί στο Kraken. Η τουλάχιστον μέχρι το βράδυ.

Δεν έχω ασχοληθεί και πολύ με το Kraken, μπορεί να έχουν αυξημένο φόρτο για αυτό να αργεί. Πάντως είναι από τα έμπιστα exchanges μη φοβάσαι ότι θα χαθούν λεφτά κτλ

Άμα ακολούθησες τις οδηγίες σχετικά με το έμβασμα σωστά κάποια στιγμή θα φανούν τα λεφτά.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, thomasG4 είπε

Δεν έχω ασχοληθεί και πολύ με το Kraken, μπορεί να έχουν αυξημένο φόρτο για αυτό να αργεί. Πάντως είναι από τα έμπιστα exchanges μη φοβάσαι ότι θα χαθούν λεφτά κτλ

Άμα ακολούθησες τις οδηγίες σχετικά με το έμβασμα σωστά κάποια στιγμή θα φανούν τα λεφτά.

Κανένα άλλο νόμισμα έκτος του xrp που θα πρότεινες για φέτος;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Tilemaxx είπε

Έχω ρίξει τρελό διάβασμα στο XRP και είναι το μόνο που εμπιστεύομαι πάρα πολύ για το μέλλον. Τώρα για κάτι άλλο δεν θα ήμουν σίγουρος από τη στιγμή που δεν το ψάξει σε τόσο μεγάλο βαθμό. Είμαι της λογικής βάλε όλα τα αυγά σου σε ένα καλάθι, άμα πιστεύεις πάρα πολύ ότι η επιλογή σου είναι σωστή.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tilemaxx είπε

Απο Πειραιώς προς Kraken έχω δει χρόνους απο μισή ώρα μέχρι και την επόμενη εργάσιμη ημέρα.  

1 ώρα πριν, Tilemaxx είπε

Μεταξύ άλλων ρίξε διάβασμα και για το EOS.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...