Προς το περιεχόμενο

Καταγγελία σύμβασης cosmote για αθέτηση από μεριά τους


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας. Θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος.

 

Τον Σεπτέμβριο η κοσμοτε μου πρόσφερε ανανέωση σύμβασης για 24 μήνες. Κλείσαμε στα 56 ευρώ για ίντερνετ, τηλέφωνο,κοσμοτε tv full pack με 3 δέκτες και μια δωροεπιταγη 80 ευρώ.

Από τον Οκτώβριο μέχρι και τώρα κάθε μήνα μου χρεώνουν 60 ευρώ. Πήρα τηλέφωνο και απαιτησα να ακούσω το ηχογραφημένο τηλέφωνο που κλείσαμε την προσφορά (γιατί τηλεφωνικός μου την έκαναν). Με πήραν μετά από 2 μέρες και μου είπαν ότι όντως η κοπέλα που σας έκανε την προσφορά ήταν στα 56 ευρώ,αλλά δεν είχε δει ότι έχετε έναν δέκτη με σκληρό δίσκο και αυτό έχει έξτρα χρέωση 3.5 ευρώ άρα πάει στα 60 ο μήνας.

Φυσικά και αρνήθηκα να συμφωνήσω σε αυτό γιατί όπως τους είπα είναι δικό σας λάθος γιατί όταν με πήρατε για να μου κάνετε προσφορά ανανέωσης για 24 μήνες το πακέτο μου το είχατε δει (είχα από πριν μου κάνουν την προσφορά τους 3 δέκτες, ο ένας με σκληρό δίσκο).

Τους είπα είτε θα διαμορφώσετε την τιμή σε αυτή που συμφωνήσαμε στο τηλέφωνο,είτε θα σπάσουμε το συμβόλαιο γιατί είναι δικό σας λάθος!

Μου είπαν ότι θα με πάρουν να με ενημερώσουν. Έχουν περάσει 3 μέρες από τοτε και δεν με έχουν πάρει. Φυσικά εγώ δεν έχω πληρώσει μέχρι να το δω 56 ευρώ.

Σε αυτή την περίπτωση τι μπορω να διεκδικήσω; τι μπορώ να κανω; Αφού είναι ξεκάθαρα δικό τους λάθος και το παραδέχθηκαν και οι ίδιοι στο τηλέφωνο ότι η κοπέλα δεν είχε προσέξει ότι ο ένας δέκτης έχει σκληρό δίσκο. 

Έχω δικαίωμα να σπάσω το συμβόλαιο αν δεν αλλάξουν την τιμή σε αυτήν που κλείσαμε τηλεφωνικά για 24μηνο συμβόλαιο; τι μπορώ να κανω γενικα;

 

Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από deadwar
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταγγελία ΕΕΤΤ και γραμματεία καταναλωτή.

Εμένα πριν 3 μήνες όταν πήγα OTE με χρέωσαν τέλη σύνδεσης 35 ευρώ που δεν θα έπρεπε σαν νέος πελάτης, και δεν τους πλήρωνα το λογαριασμό μέχρι να πάρω απάντηση.

Με γράφαν στα @@ τους και έκανα καταγγελία και στην ΕΕΤΤ και στη γραμματεία καταναλωτή και πήρα έγγραφες διαβεβαιώσεις οτι θα μου πιστώσουν το ποσό στον επόμενο λογαριασμό.

Τους έκανα και καταγραφή κλήσης στο κινητό και όποτε έπαιρναν τους ενημέρωνα οτι τους καταγράφω για να είμαι καλυμένος.Την πρώτη φορά μια υπάλληλος που πήρε να "διεθετήσει" το πρόβλημα μου είπε οτι απαγορεύεται να κάνω καταγραφή κλήσης αλλά αυτή επιτρέπετε.Μου είπε και τον νόμο τον οποίο αργότερα τον διάβασα και δεν λέει πουθενά οτι απαγορεύεται να κάνω σαν ιδιώτης καταγραφή εφόσον φυσικά ενημερώσω και το άλλο μέλος και συμφωνήσει.Της απάντησα οτι εαν δεν συνεναίσει στην καταγραφή τότε δεν συναινώ κι εγώ και τερματίστηκε η κλήση χωρίς να μου λύσουν το πρόβλημα.Τους είπα ή μου στέλνετε εγγράφως στο mail μου τα όποια αιτήματά σας ή αν θέλετε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας μόνο με καταγραφή.Την επόμενη φορά που με ξαναπήραν και τους ενημέρωσα οτι καταγράφω την κλήση δεν βγάλανε κιχ.Μούγκα.Το αποδέχτηκαν και με ενημέρωσαν οτι θα επιστραφεί το ποσό όπως και έγινε.

Όχι θα μας κάνουν οτι θέλουν τα γερμανάκια....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με πήραν σήμερα τηλέφωνο αναγνωρίζοντας ότι έκαναν λάθος. Όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να κάνουν την τιμή στα 56 ευρώ τον μήνα αλλά στα 60 ευρώ.

Οπότε μου είπαν ή το δέχομαι ή έχω δικαίωμα διακοπή συμβολαίου, και το πέναλτι της διακοπής δεν θα ισχύει. 

Οι φουστηδες όμως σίγουρα είδαν τι επιλογές έχω και για αυτό δεν έκαναν κάτι άλλο.

Αυτό που εννοώ είναι... Οκ κόβω το συμβόλαιο με τον ΟΤΕ.... μετά τι;; έχω 3 δέκτες στο σπίτι από 1 σε κάθε δωμάτιο. Αν κόψω τον ΟΤΕ μετά τι; θα βάλω κεραια να βλέπω μόνο ελληνικα; 

Αυτό είναι το μεγαλύτερο μου πρόβλημα και φυσικά θα το είδαν και αυτοί! Ίντερνετ και τηλέφωνο δεν με νοιάζει γιατί με 19 ευρώ σου δίνει και η wind. 

Έστω ότι το έσπαγε και έκανα νεο συμβόλαιο για ΟΤΕ tv μόνο,τότε θα πλήρωνα 22 ευρώ για έναν δέκτη και φουλ πακ και άλλα 14 ευρώ για τους άλλους 2. Σύνολο 36 ευρώ,αν βάλεις και τα 19 που θέλει η wind πάμε στα 55 ευρώ τον μήνα. 

Δηλαδή τεράστια βαβούρα για να γλυτώσω 5 ευρώ! Είναι απίστευτοι και τώρα καταλαβαίνω γιατί έκαναν 3 μέρες περίπου να μου απαντήσουν. Σου λέει,θες να φυγεις; φύγε αλλά να δω που αλλού θα βρεις μετά.

Απίστευτοι!

Επεξ/σία από deadwar
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...