Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σίγουρα σε ζαχαροπλαστείο που τους φτιάχνει μόνος με καλό αιγοπρόβειο βούτυρο αλλά οι καλοί εκεί ξεκινάνε από 10 ευρώ και ανεβαίνουν.

Όπως και τα μελομακάρονα φυσικά.

Edit .Έχω πάρει ένα κιλό σουσάμι προχτές που κατέβηκα Αθήνα και αύριο αν με αφήσει η σύζυγος θα πειραματιστώ να φτιάξω χαλβά με ταχίνι τύπου Κερατσινίου.:D

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 4
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Σίγουρα σε ζαχαροπλαστείο που τους φτιάχνει μόνος με καλό αιγοπρόβειο βούτυρο αλλά οι καλοί εκεί ξεκινάνε από 10 ευρώ και ανεβαίνουν.

Edit .Έχω πάρει ένα κιλό σουσάμι προχτές που κατέβηκα Αθήνα και αύριο αν με αφήσει η σύζυγος θα πειραματιστώ να φτιάξω χαλβά με ταχίνι τύπου Κερατσινίου.:D

Καλη Σαρακοστη :)

40 λεπτά πριν, mylo είπε

Οι σπιτικοι - μαμαδισιοι 

Συγκεκριμενες προτασεις θελω οχι γενικοτητες

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Zerg13 είπε

που ειναι οι καλυτεροι; Σε καποιο super market ή σε καποιο ζαχαροπλαστειο; Ακουω προτασεις απο εμπειρους :)

Καρβάλης αγαπητέ, ΚΑΡΒΑΛΗΣ

σίγουρα πράματα

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Zerg13 είπε

Καλη Σαρακοστη :)

Συγκεκριμενες προτασεις θελω οχι γενικοτητες

Οι κουραμπιεδες της μανας μου.Πιο συγκεκριμενο δεν γινεται😂

Επεξ/σία από Menelaos83
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Zerg13 είπε

που ειναι οι καλυτεροι; Σε καποιο super market ή σε καποιο ζαχαροπλαστειο; Ακουω προτασεις απο εμπειρους :)

Αθηνα εισαι?

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Ναι και Κορινθο παιζω σε 2 ταμπλο

Για καλυτερους δεν ξερω.. αλλα για τιμιους ειναι στα ζαχαροπλαστεια passarella στα 5.90ε και στα Bread factory στα 6.20ε

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, gia_nnis είπε

Για καλυτερους δεν ξερω.. αλλα για τιμιους ειναι στα ζαχαροπλαστεια passarella στα 5.90ε και στα Bread factory στα 6.20ε

Από αυτά τα δύο παίρνω και εγώ Γιάννη τις περισσότερες φορές.Νομίζω το factory έχει δύο ποιότητες όπως και στα μελομακάρονα και σου βάζει έξτρα μέλι όσο γουστάρεις..Ναι δεν είναι οι κορυφαίοι από ποιότητα όπως από ένα καλό ζαχαροπλαστείο ή ένα καλό φούρνο αλλά όπως και να το κάνουμε σε περιόδους κρίσης ρίχνουμε και λίγο την ποιότητα.☺️

Πάντως από σούπερ μάρκετ νομίζω ότι είναι η χειρότερη ποιότητα που κυκλοφορεί πλην κάποιων επώνυμων όπως Καρβάλης αλλά και αυτοί δεν είναι κάτι το καταπληκτικό,γιατί όλοι σε μαζική παραγωγή ρίχνουν την ποιότητα των υλικών ώστε να πετύχουν χαμηλές τιμές.

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, papoys1 είπε

Να είναι καλοί στα 10€ χαλάλι, γιατί πουλάνε και πολύ μέτρια μελομακάρονα - κουραμπιέδες στα 10-12€...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...