Zerg13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 που ειναι οι καλυτεροι; Σε καποιο super market ή σε καποιο ζαχαροπλαστειο; Ακουω προτασεις απο εμπειρους 1
Comic maniak Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Guess what, δεν τρωω ουτε μελομακαρονα ουτε κουραμπιεδες 😎. 1 1 4 2
papoys1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σίγουρα σε ζαχαροπλαστείο που τους φτιάχνει μόνος με καλό αιγοπρόβειο βούτυρο αλλά οι καλοί εκεί ξεκινάνε από 10 ευρώ και ανεβαίνουν. Όπως και τα μελομακάρονα φυσικά. Edit .Έχω πάρει ένα κιλό σουσάμι προχτές που κατέβηκα Αθήνα και αύριο αν με αφήσει η σύζυγος θα πειραματιστώ να φτιάξω χαλβά με ταχίνι τύπου Κερατσινίου. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από papoys1 4
Zerg13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 35 λεπτά πριν, papoys1 είπε Σίγουρα σε ζαχαροπλαστείο που τους φτιάχνει μόνος με καλό αιγοπρόβειο βούτυρο αλλά οι καλοί εκεί ξεκινάνε από 10 ευρώ και ανεβαίνουν. Όπως και τα μελομακάρονα φυσικά. Edit .Έχω πάρει ένα κιλό σουσάμι προχτές που κατέβηκα Αθήνα και αύριο αν με αφήσει η σύζυγος θα πειραματιστώ να φτιάξω χαλβά με ταχίνι τύπου Κερατσινίου. Καλη Σαρακοστη 40 λεπτά πριν, mylo είπε Οι σπιτικοι - μαμαδισιοι Συγκεκριμενες προτασεις θελω οχι γενικοτητες 1
Froskeas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Zerg13 είπε που ειναι οι καλυτεροι; Σε καποιο super market ή σε καποιο ζαχαροπλαστειο; Ακουω προτασεις απο εμπειρους Καρβάλης αγαπητέ, ΚΑΡΒΑΛΗΣ σίγουρα πράματα 3
Menelaos83 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Zerg13 είπε Καλη Σαρακοστη Συγκεκριμενες προτασεις θελω οχι γενικοτητες Οι κουραμπιεδες της μανας μου.Πιο συγκεκριμενο δεν γινεται😂 Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2018 από Menelaos83 1
gia_nnis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Zerg13 είπε που ειναι οι καλυτεροι; Σε καποιο super market ή σε καποιο ζαχαροπλαστειο; Ακουω προτασεις απο εμπειρους Αθηνα εισαι?
Zerg13 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, gia_nnis είπε Αθηνα εισαι? Ναι και Κορινθο παιζω σε 2 ταμπλο 1
gia_nnis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 34 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Ναι και Κορινθο παιζω σε 2 ταμπλο Για καλυτερους δεν ξερω.. αλλα για τιμιους ειναι στα ζαχαροπλαστεια passarella στα 5.90ε και στα Bread factory στα 6.20ε 1
papoys1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, gia_nnis είπε Για καλυτερους δεν ξερω.. αλλα για τιμιους ειναι στα ζαχαροπλαστεια passarella στα 5.90ε και στα Bread factory στα 6.20ε Από αυτά τα δύο παίρνω και εγώ Γιάννη τις περισσότερες φορές.Νομίζω το factory έχει δύο ποιότητες όπως και στα μελομακάρονα και σου βάζει έξτρα μέλι όσο γουστάρεις..Ναι δεν είναι οι κορυφαίοι από ποιότητα όπως από ένα καλό ζαχαροπλαστείο ή ένα καλό φούρνο αλλά όπως και να το κάνουμε σε περιόδους κρίσης ρίχνουμε και λίγο την ποιότητα.☺️ Πάντως από σούπερ μάρκετ νομίζω ότι είναι η χειρότερη ποιότητα που κυκλοφορεί πλην κάποιων επώνυμων όπως Καρβάλης αλλά και αυτοί δεν είναι κάτι το καταπληκτικό,γιατί όλοι σε μαζική παραγωγή ρίχνουν την ποιότητα των υλικών ώστε να πετύχουν χαμηλές τιμές. 1
sstratos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δοκίμασε στη Κόρινθο από το εντελβαις Πατριδαααααα 😂 1
Kostasspil Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Α ειμαστε πολλοι οι Κορινθιοι... Συγκινηθηκα! 2
zio10 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 18 ώρες πριν, papoys1 είπε Σίγουρα σε ζαχαροπλαστείο που τους φτιάχνει μόνος με καλό αιγοπρόβειο βούτυρο αλλά οι καλοί εκεί ξεκινάνε από 10 ευρώ και ανεβαίνουν. Όπως και τα μελομακάρονα φυσικά. Edit .Έχω πάρει ένα κιλό σουσάμι προχτές που κατέβηκα Αθήνα και αύριο αν με αφήσει η σύζυγος θα πειραματιστώ να φτιάξω χαλβά με ταχίνι τύπου Κερατσινίου. Να είναι καλοί στα 10€ χαλάλι, γιατί πουλάνε και πολύ μέτρια μελομακάρονα - κουραμπιέδες στα 10-12€... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα