JohnConstantine Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολο το φορουμ.Θελω να σας αναθεσω το εξης ερωτημα Παιζω εχθες 4 αγωνες μπασκετ .Πιανω τους 3 και εχασα το τελευταιο αγωνα επειδη ο αγωνας ελειξε με συνολικο σκορ 165 ποντων και ηθελε 165.5.Σεβομαι την ηττα μου Σημερα βλεπω τον Παναθηναικο .Παιζω τον αγωνα να νικησει η αρμανι με 3+ ποντους. Τελικο σκορ ;; 80-83. Το στοιχημα λεει οτι δεν πιανετε.. Οταν μιλησα με την εξυπηρετηση πελατων μου λενε κυριε: Επρεπε να κερδισει με 4. Απανταω φιλε: Παιζουμε με τις λεξεις;;;; Και του εδωσα το χθεσινο παραδειγμα τι σημαινει 3+;;;;; Κανονικα επρεπε να εχει κερδιθει απο την στιγμη που λες 3+ δεν λες 3.5+ εκει θα το δεχομουν. Να μην τα πλ λεω πιστευω οτι ακρη δεν βγαζεις και το παρατησα . Πιστευετε οτι καλα εκανα η θα επρεπε να το κυνγησω;;;;Με την εν λογω εταιρια εχουμε ερθει σε αντιπαραθεση 1-2 φορες (2 σιγουρα) για διαφορα τσαλιμακια. Οπου τους συμφερει αφηνουν το cash out ανοιχτο οπου δεν τους συμφερει δεν δινουν τιποτα. Στο συγκεκριμενο σημειο 4 λεπτα δεν ανοιξε ποτε για καμια προσφορα....Εχει συμβει σε κανενα αλλο τιποτα αναλογο; Η γενικα πιστευετε οτι εχω δικιο η αδικο;; Αυτος μου λεει φιλε το βλεπεις απο τη δικη σου γωνια.Eγω του ξανα απαντησα παιζετε με τις λεξεις και δεν φταις εσυ η πολιτικη της εταιριας φταιει αλα τεσπα... Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από JohnConstantine
LabrakisG1992 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ μια φορά στα φρουτάκια της vistabet Ενώ μου έβγαλε μπόνους να μπω στον τροχό δεν μου το έδωσε. Έστειλα μνμ και μ ζήτησαν screenshot 😂 Πάντως μου επέστρεψαν το ποντάρισμα μου. Για μένα μην ασχοληθείς δύσκολα θα κερδίσεις κάτι... 2
JohnConstantine Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, LabrakisG1992 είπε Εγώ μια φορά στα φρουτάκια της vistabet Ενώ μου έβγαλε μπόνους να μπω στον τροχό δεν μου το έδωσε. Έστειλα μνμ και μ ζήτησαν screenshot 😂 Πάντως μου επέστρεψαν το ποντάρισμα μου. Για μένα μην ασχοληθείς δύσκολα θα κερδίσεις κάτι... φιλε νευριασα τοσο που παω για 2ο γυρο.....
LabrakisG1992 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, JohnConstantine είπε φιλε νευριασα τοσο που παω για 2ο γυρο..... Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο στο ξαναλέω. Και σίγουρα μην μπεις στην διαδικασία να απειλήσεις μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος πριν το καταλάβεις.
JohnConstantine Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο στο ξαναλέω. Και σίγουρα μην μπεις στην διαδικασία να απειλήσεις μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος πριν το καταλάβεις. Δεν τους απειλησα καθολου. Τους ειπα οτι αυτο που κανετε ειναι σαν να λεμε ενα ποτηρι μισογεματο η μισο αδειο. Μου εξηγει οτι δεν μπορει να κανει κατι και μου λεει στην επομενη φορα που θα συμβει να μην διστασω να μιλησω και του λεω. : Αυτη τη στιγμη ειναι αλλοιωση της εταιριας προς οφελος της. Κανονικα θα επρεπε να ειναι ο τροπος οπως σας αναφερω με 3,5 + οπως και σε ολα τα δελτια για τυχων παρεξηγησεις. Αυτο ομως το λαθος δεν ειναι δικο μου αλλα λαθος της εταιριας ξεκαθαρα που δε το διευκρίνισε Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2018 από JohnConstantine
thant Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 28 λεπτά πριν, JohnConstantine είπε Με την εν λογω εταιρια εχουμε ερθει σε αντιπαραθεση 1-2 φορες (2 σιγουρα) για διαφορα τσαλιμακια. Οπου τους συμφερει αφηνουν το cash out ανοιχτο οπου δεν τους συμφερει δεν δινουν τιποτα. Ξέχασες να μας πεις την εταιρία. Στοιχημαν;
JohnConstantine Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, thant είπε Ξέχασες να μας πεις την εταιρία. Στοιχημαν; Δεν θα ηθελα να το γενικευσω για το ποια εταιρια ηταν. Ηταν ειναι και θα ειναι γνωστη αυτο εχει σημασια. Και απο οτι φαινεται παιζουνε με τις λεξεις για να κερδιζουν.Αλλα ειπαμε.Το εαν δεν ειναι ξεκαθαροι στο τι γραφουν ειναι δικο τους θεμα οχι δικο μου.Αυτο εχει σημασια.
mclein Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 αν διαβασεις τους ορους, θα δεις οτι εχεις αδικο. το 3+ σε ΟΛΕΣ τις εταιρειες σημαινει 3,01 ποντους και πανω, αυτοματα δηλαδη μιλαμε για 4 ποντους.
Leokatana Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 οτι ειπε ο απο πανω, διαβασε τους ορους πριν παιξεις αυτες τις αγορες.
leoroni92 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μη ψάχνεις δικαιολογίες γιατί έχασες τα λεφτά σου ώστε να αισθανθείς καλύτερα. Απλά δε γνωρίζεις τους κανόνες. Επίσης, το cash out δεν είναι υποχρεωμένη να το προσφέρει σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. 1
fastnq2 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Επειδη καταλαβα για ποια εταιρια λεει ο ts,οντως το κας αουτ δεν ειναι υποχρεωμενη να το προσφερει,αλλα οντας αλγοριθμος θα επρεπε να υπαρχει οσο υπαρχουν τα αντιστοιχα πονταρισματα σου στις επιλογες ακομα.Τι εννοω,αν εχεις παιξει οβερ 2.5 και υπαρχει ακομα σαν επιλογη ειναι 100% η πιθανοτητα ο αλγοριθμος να δινει πιθανο κας αουτ,αφου το κας αουτ στην ουσια ειναι αντι-πονταρισμα καλυψη δηλαδη.Στην 365 το κας αουτ υπαρχει μεχρι και για τις κιτρινες καρτες μεχρι το 90. Οσο για τους κανονες,εχω απορια,εφοσον λετε οτι ειναι οντως χαμενο το στοιχημα λογω κανονισμων,γιατι ο υπαλληλος τους δεν του παραθεσε τους κανονες και μπηκε στο τρυπακι να του απανταει με εκφρασεις τυπου ''απο την οπτικη σας'' και τετοιες μπουρδες?Αδερφε πηγαινε στην μπετ,πιο αξιοπιστη δεν υπαρχει. 2
JohnConstantine Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 24 λεπτά πριν, leoroni92 είπε Μη ψάχνεις δικαιολογίες γιατί έχασες τα λεφτά σου ώστε να αισθανθείς καλύτερα. Απλά δε γνωρίζεις τους κανόνες. Επίσης, το cash out δεν είναι υποχρεωμένη να το προσφέρει σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Εγω του ειπα να μου βρουνε τους ορους και και να μου βρουνε την αιτιολογηση αυτη που τους ειπα και εκεινοι μου λεγανε να μην πω τι. Οσο για τους κανονες μαλλον πρεπει να σου κανω μερικα ιδιαιτερα παραδειγματα οπου και στα 2 τους βολευε. Μαλλον δεν παιζεις και συχνα και δεν εχεις ιδεα απο στοιχηματικες εταιριες. 2 λεπτά πριν, fastnq2 είπε Επειδη καταλαβα για ποια εταιρια λεει ο ts,οντως το κας αουτ δεν ειναι υποχρεωμενη να το προσφερει,αλλα οντας αλγοριθμος θα επρεπε να υπαρχει οσο υπαρχουν τα αντιστοιχα πονταρισματα σου στις επιλογες ακομα.Τι εννοω,αν εχεις παιξει οβερ 2.5 και υπαρχει ακομα σαν επιλογη ειναι 100% η πιθανοτητα ο αλγοριθμος να δινει πιθανο κας αουτ,αφου το κας αουτ στην ουσια ειναι αντι-πονταρισμα καλυψη δηλαδη.Στην 365 το κας αουτ υπαρχει μεχρι και για τις κιτρινες καρτες μεχρι το 90. Οσο για τους κανονες,εχω απορια,εφοσον λετε οτι ειναι οντως χαμενο το στοιχημα λογω κανονισμων,γιατι ο υπαλληλος τους δεν του παραθεσε τους κανονες και μπηκε στο τρυπακι να του απανταει με εκφρασεις τυπου ''απο την οπτικη σας'' και τετοιες μπουρδες?Αδερφε πηγαινε στην μπετ,πιο αξιοπιστη δεν υπαρχει. Φιλε εχω παιξει με πολυ μικρο ποσο κατω του 5 ευρου σκεψου ακριβες σκορ Βολτσμπουργκ-Ρεαλ 2-0 . 41 Αποδοση. Αμα ψαχτειτε θα το βρειτε ελειξε τοσο. Στα καπακια παιζω ενα ημιχρονο τελικο την Παρι- με σιτυ και το ειχα χ-1 και τελικα πηγε χ-χ. Σε αυτον τον αγωνα το cashout παγωσε απο το ημιχρονο. Οταν τους ρωτησα γιατι δεν το ανοιξαν μου λενε η πολιτικη της εταιριας (φυσικα προς το συμφερον) Πριν λιγο καιρο παλι με το ιδιο ακριβες ποσο επιανε το στοιχημα μου 350 ευρω! Ανατροπη στην Ναπολι 1/χ τελικο με την Παρι (εχω και εικονες απο ολα τα στοιχηματα αυτα) Και το cash οut δεν εκλεισε ποτε!!! (γιατι αραγε;;;) επειδη με καποιο μαντειο των δελφων τους ειπε οτι θα το πιασει και ανοιξτε το για να γλυτωσουμε κανα 300αρι ; Που οντως εγινε;; Εμενα τις αποριες μου πιστευω καμια εταιρια δεν θα τις λυσει και τιποτα δεν ειναι τυχαιο. Και εχεις τον αλλον να μου λεει να ψαχνω δικαιολογιες που εχασα τα χρηματα μου. Δεν θα πτωχευσω ουτε για τα 3 ευρω μια στο τοσο ουτε για 10 μια φορα στο τοσο που παιζω για να γεμιζω το σ/κ μου. Εβγαλα οκ , δεν εβγαλα δεν πειραζει.Αλλα το να με δουλευουνε μεσα στη μουρη μου οχι δεν το δεχομαι. Και δεν ειναι μονο αυτο και εχθες το cash out παλι δεν ανοιξε! Παλι δεν ειναι τυχαιο πιστευω. Οσο πιο κοντα πλησιαζεις στην νικη και κερδιζεις τοσο ανεβαινει αλλα ....... αλλα.......Δεν χρειαζεται επιστημονας για να καταλαβεις αμα σε δουλευουν η οχι. Εαν μου λεγανε εξηγησε προφορικα σε αυτο το κυριο-α πως θα κερδισει το στοιχημα θα ελεγα " Πρεπει να κερδισει η αρμανι μιλανο με "τουλαχιστον 3 ποντους και ανω" οτι βλεπεις λες... Οχι οτι φανταζεσαι 31 λεπτά πριν, leoroni92 είπε Μη ψάχνεις δικαιολογίες γιατί έχασες τα λεφτά σου ώστε να αισθανθείς καλύτερα. Απλά δε γνωρίζεις τους κανόνες. Επίσης, το cash out δεν είναι υποχρεωμένη να το προσφέρει σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. 8 λεπτά πριν, fastnq2 είπε Επειδη καταλαβα για ποια εταιρια λεει ο ts,οντως το κας αουτ δεν ειναι υποχρεωμενη να το προσφερει,αλλα οντας αλγοριθμος θα επρεπε να υπαρχει οσο υπαρχουν τα αντιστοιχα πονταρισματα σου στις επιλογες ακομα.Τι εννοω,αν εχεις παιξει οβερ 2.5 και υπαρχει ακομα σαν επιλογη ειναι 100% η πιθανοτητα ο αλγοριθμος να δινει πιθανο κας αουτ,αφου το κας αουτ στην ουσια ειναι αντι-πονταρισμα καλυψη δηλαδη.Στην 365 το κας αουτ υπαρχει μεχρι και για τις κιτρινες καρτες μεχρι το 90. Οσο για τους κανονες,εχω απορια,εφοσον λετε οτι ειναι οντως χαμενο το στοιχημα λογω κανονισμων,γιατι ο υπαλληλος τους δεν του παραθεσε τους κανονες και μπηκε στο τρυπακι να του απανταει με εκφρασεις τυπου ''απο την οπτικη σας'' και τετοιες μπουρδες?Αδερφε πηγαινε στην μπετ,πιο αξιοπιστη δεν υπαρχει.
mclein Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 και ανιδεος & ημιμαθης. μπορει να κλειδωσει το θεμα γιατι διαβαζουμε αστειοτητες. διαβασε τους κανονες & τους ορους. η εξυπηρετηση πελατων δεν ειναι για να παραθετει τους ορους σε καθε χασουρα σου. πριν κανεις εγγραφη αποδεχθηκες καποια πραγματα. πριν παιξεις, αποδεχθηκες καποια ακομη σχετικα με τον τροπο στοιχηματισμου, κερδων & απωλειων. τελος, το cash out ειναι "εφευρεση" των τελευταιων ετων. ουτε υποχρεωμενοι ειναι να το προσφερουν, ουτε να σε ενημερωσουν αν & ποτε θα το κανουν, ουτε γιατι δεν το κανουν. αν φυσικα ειχες διαβασει τους ορους, θα τα καταλαβαινες. εσυ μπηκες να παιξεις & φυσικα εκανες αποδοχη ολων χωρις να ξερεις ουτε 2 απο τις 50 παραγραφους. 1
JohnConstantine Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, mclein είπε και ανιδεος & ημιμαθης. μπορει να κλειδωσει το θεμα γιατι διαβαζουμε αστειοτητες. διαβασε τους κανονες & τους ορους. η εξυπηρετηση πελατων δεν ειναι για να παραθετει τους ορους σε καθε χασουρα σου. πριν κανεις εγγραφη αποδεχθηκες καποια πραγματα. πριν παιξεις, αποδεχθηκες καποια ακομη σχετικα με τον τροπο στοιχηματισμου, κερδων & απωλειων. τελος, το cash out ειναι "εφευρεση" των τελευταιων ετων. ουτε υποχρεωμενοι ειναι να το προσφερουν, ουτε να σε ενημερωσουν αν & ποτε θα το κανουν, ουτε γιατι δεν το κανουν. αν φυσικα ειχες διαβασει τους ορους, θα τα καταλαβαινες. εσυ μπηκες να παιξεις & φυσικα εκανες αποδοχη ολων χωρις να ξερεις ουτε 2 απο τις 50 παραγραφους. Xασουρα να κλαιγομαι για 5 ευρω ταβανι. Χαχαχαχαχααχαχααα. Φιλε δηλαδη θες να μου πεις οτι εχεις μπει και εχεις διαβασει καθε κειμενο που παιζεις και οτι ορους βρεις;;; Δεκτο οτι παιρνεις το μερος της εταιριας ως αποψη σου και επισης δεν τα εβαλα με τους υπαλληλους. Τους ζητησα συγγνωμη για την πιεση μου αλλα πλ απλα δεν μπηκαν στο κοπο να με εξυπηρετησουν γτ ιδιοι δεν ηξεραν τους κανονες. Εσυ οταν δουλευεις σε μια εταιρια που εχει κινητα και σου πει ο αλλος γτ το κινητο μου εκανε αυτο τι θα του πεις;;; Γιατι ειναι android /ios? Η θα πρεπει να ξερεις εστω τα στοιχειωδη;;; Οπως και να εχει εδω μιλαμε οτι αυτο που κανουνε δεν διευκρινίζεται καν και μπορεις ευκολα να σε παραπαπλανησει καποιος. Δεν υπαρχει νομος η ορος που να σου εξηγει το 3+ η +3. Ετσι το γουσταραν ετσι το εγραψαν.Εσυ αυτο δεν καταλαβες .
leoroni92 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, JohnConstantine είπε Xασουρα να κλαιγομαι για 5 ευρω ταβανι. Χαχαχαχαχααχαχααα. Φιλε δηλαδη θες να μου πεις οτι εχεις μπει και εχεις διαβασει καθε κειμενο που παιζεις και οτι ορους βρεις;;; Δεκτο οτι παιρνεις το μερος της εταιριας ως αποψη σου και επισης δεν τα εβαλα με τους υπαλληλους. Τους ζητησα συγγνωμη για την πιεση μου αλλα πλ απλα δεν μπηκαν στο κοπο να με εξυπηρετησουν γτ ιδιοι δεν ηξεραν τους κανονες. Εσυ οταν δουλευεις σε μια εταιρια που εχει κινητα και σου πει ο αλλος γτ το κινητο μου εκανε αυτο τι θα του πεις;;; Γιατι ειναι android /ios? Η θα πρεπει να ξερεις εστω τα στοιχειωδη;;; Οπως και να εχει εδω μιλαμε οτι αυτο που κανουνε δεν διευκρινίζεται καν και μπορεις ευκολα να σε παραπαπλανησει καποιος. Δεν υπαρχει νομος η ορος που να σου εξηγει το 3+ η +3. Ετσι το γουσταραν ετσι το εγραψαν.Εσυ αυτο δεν καταλαβες . 15.11 Η GML δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι το Cash Out θα είναι διαθέσιμο στην εκάστοτε στοιχηματική επιλογή σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα