fastnq2 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, mclein είπε και ανιδεος & ημιμαθης. μπορει να κλειδωσει το θεμα γιατι διαβαζουμε αστειοτητες. διαβασε τους κανονες & τους ορους. η εξυπηρετηση πελατων δεν ειναι για να παραθετει τους ορους σε καθε χασουρα σου. πριν κανεις εγγραφη αποδεχθηκες καποια πραγματα. πριν παιξεις, αποδεχθηκες καποια ακομη σχετικα με τον τροπο στοιχηματισμου, κερδων & απωλειων. τελος, το cash out ειναι "εφευρεση" των τελευταιων ετων. ουτε υποχρεωμενοι ειναι να το προσφερουν, ουτε να σε ενημερωσουν αν & ποτε θα το κανουν, ουτε γιατι δεν το κανουν. αν φυσικα ειχες διαβασει τους ορους, θα τα καταλαβαινες. εσυ μπηκες να παιξεις & φυσικα εκανες αποδοχη ολων χωρις να ξερεις ουτε 2 απο τις 50 παραγραφους. Η εξυπηρετηση πελατων ειναι εκει για να εξυπηρετησει.Αν ειναι σε καθε ερωτηση καποιου ''νευριασμενου που εχασε'' να απανταει γιατι ετσι γουσταρουμε και ας προσεχες και τετοια δεν θα ειχε πελατες.Προσωπικα εχω επικοινωνησει με την εξυπηρετηση(οχι αυτης της εταιριας) για στοιχημα που κατα 99% ηταν χαμενο και ηταν ευγενικοτατοι.Ειχα παιξει με ενα ευρω το καθε να μπει γκολ στο 5ο στο 6ο στο 7ο και στο 8ο λεπτο,εγινε πεναλτι καπου στο 7¨30 και εκτελεστηκε στο 8:01.Τους ρωτησα στο λαιβ τσατ και το παλικαρι εστειλε τους κανονισμους για τα λεπτα στα γκολ μεχρι και το σαιτ της φιφα με το ακριβες λεπτο.. 1
mclein Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, JohnConstantine είπε Xασουρα να κλαιγομαι για 5 ευρω ταβανι. Χαχαχαχαχααχαχααα. Φιλε δηλαδη θες να μου πεις οτι εχεις μπει και εχεις διαβασει καθε κειμενο που παιζεις και οτι ορους βρεις;;; Δεκτο οτι παιρνεις το μερος της εταιριας ως αποψη σου και επισης δεν τα εβαλα με τους υπαλληλους. Τους ζητησα συγγνωμη για την πιεση μου αλλα πλ απλα δεν μπηκαν στο κοπο να με εξυπηρετησουν γτ ιδιοι δεν ηξεραν τους κανονες. Εσυ οταν δουλευεις σε μια εταιρια που εχει κινητα και σου πει ο αλλος γτ το κινητο μου εκανε αυτο τι θα του πεις;;; Γιατι ειναι android /ios? Η θα πρεπει να ξερεις εστω τα στοιχειωδη;;; Οπως και να εχει εδω μιλαμε οτι αυτο που κανουνε δεν διευκρινίζεται καν και μπορεις ευκολα να σε παραπαπλανησει καποιος. Δεν υπαρχει νομος η ορος που να σου εξηγει το 3+ η +3. Ετσι το γουσταραν ετσι το εγραψαν.Εσυ αυτο δεν καταλαβες . αν βγαζεις τη μερα 20€, τα 5€ ειναι πολλα που παιζεις. αν βγαζεις 200€ τη μερα, τοτε ναι μπορεις να πεις οτι τα 5€ χασουρα ειναι αστειο. ναι, εχω διαβασει πριν "γαυγισω" οτι με κλεβουν ή οτι κανουν οτι νομιζουν. οι υπαλληλοι της εξυπηρετησης ειναι οντως ΓΤΠ γιατι ειναι συνηθως φοιτητες + η πιεση τεραστια + οτι απαντουν σε 5 εως 8 ατομα ταυτοχρονα στο chat. εννοειται οτι θα επρεπε να ειναι καλυτερα εκπαιδευμενοι αλλα να ξερεις οτι τα περισσοτερα θεματα που εχουν να εξυπηρετησουν ειναι περιπτωσεις σαν τη δικη σου οποτε η καραμελα ειναι ιδια κ σε ξεφορτωνονται με ακριβως τα ιδια λογια στο 5λεπτο. διευκρινιζεται στους κανονες & εσυ εισαι ο μονος φταιχτης που δεν τους ξερεις. δεν υπαρχει καμια πλανη και αυτο ισχυει σε οτιδηποτε αφορα τζογο. ο λογος ειναι πολυ απλος : οταν καποιος εχει 20 δικηγορους θα ηταν αφελης να αφηνε κενο ωστε ο ΓιαννηςΚωνσταντινος να εχει εστω κ 0.5% πιθανοτητα να τον τραβηξει δικαστικα και να χανει χρονο, χρημα, κυρος. παιζεις με τους κανονες τους (που δεν εχεις διαβασει εσυ κ το 90% των παιχτων) και ναι, ετσι γουσταραν & ετσι το εγραψαν. παιζεις με τους ορους τους και γι'αυτο θα εισαι παντα χαμενος μακροχρονια. αυτο ειναι το θεμα & ο νομος του δυνατου. 1 λεπτό πριν, fastnq2 είπε Η εξυπηρετηση πελατων ειναι εκει για να εξυπηρετησει.Αν ειναι σε καθε ερωτηση καποιου ''νευριασμενου που εχασε'' να απανταει γιατι ετσι γουσταρουμε και ας προσεχες και τετοια δεν θα ειχε πελατες.Προσωπικα εχω επικοινωνησει με την εξυπηρετηση(οχι αυτης της εταιριας) για στοιχημα που κατα 99% ηταν χαμενο και ηταν ευγενικοτατοι.Ειχα παιξει με ενα ευρω το καθε να μπει γκολ στο 5ο στο 6ο στο 7ο και στο 8ο λεπτο,εγινε πεναλτι καπου στο 7¨30 και εκτελεστηκε στο 8:01.Τους ρωτησα στο λαιβ τσατ και το παλικαρι εστειλε τους κανονισμους για τα λεπτα στα γκολ μεχρι και το σαιτ της φιφα με το ακριβες λεπτο.. γι'αυτο απαντα με κλισε τροπο & πεταει την καραμελα και ληγει η ιστορια. 1
Leokatana Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 υπαρχει κανονας που λεει οτι δεν επιτρέπεται ο στοιχηματισμος σε επαγγελματιες παικτες, αρα οτι και να κάνεις αν εισαι κερδισμενος θα σε διώξουν.
ge-lyk Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ....συγγνώμη κιόλας, αλλά +3 σημαίνει 4 και πάνω. Γι αυτό και πιθανόν θα είχε και επιλογή "ακριβώς 3". Και γι αυτό το +3 δίνει υψηλότερη απόδοση από το +3,5. Υπάρχουν τρία πιθανά ενδεχόμενα Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2018 από ge-lyk
crom251 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχω την εντυπωση πως στην bet365 αν ενα αγωνα τον δινει π.χ. +3 και το αποτελεσμα ερθει με 3 ποντους διαφορα σου του βαζει μοναδα (επιστροφη χρηματων δηλαδη) Η καθε εταιρεια βεβαια εχει τους δικους της ορους, αλλα το λογικο οπως το βλεπω εγω ειναι οτι εφοσον δεν δινει δεκαδικο ψηφιο (+3,5 δηλαδη) τοτε πρεπει να γινει επιστροφη χρηματων. Βασικα ειναι και το λογικο στο +3 να εχει επιστροφη. Αλλιως θα εβαζαν το χαντικαπ +3,5 ή +2,5. Για να το βαλουν +3 σημαινει πως στους 3 ποντους παει μοναδα το στοιχημα. Ολα αυτα βεβαια εννοειται αν μιλαμε για στοιχημα που προσφερονται μονο 2 επιλογες. Δηλαδη +3 και -3. Αν μιλαμε για στοιχημα με 3 επιλογες, δηλαδη +3, ακριβως 3 και -3 προφανως στο +3 θες 4 ποντους και πανω. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2018 από crom251
marmagia Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ μια φορά είχα παίξει ποια ομάδα θα σκοράρει πρώτη. Ουσιαστικά για όποιον δεν ξέρει ΔΟΥ δίνει 10 αγώνες της ίδιας χώρας ίδια αγωνιστική που ξεκινάνε ταυτόχρονα και σου λέει ποιος θα βάλει πρώτα γκολ; επιλεγω την Χ ομάδα, απόδοση 15. Βάζει γκολ λέω εδώ είμαστε έβγαλα 30€ αφού ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. Κ πέντε λεπτά μετά το βλέπω ως χαμένο γιατί έβαλε 2 λεπτά αργότερα γκολ μια ομάδα που ισχυρίζονται ότι το παιχνίδι της ξεκίνησε 20 δευτερόλεπτα πιο αργα από αυτο που είχα ποντάρει. Δε βγάζεις άκρη Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2018 από marmagia
Lanike71 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Όταν καταλάβετε ότι παίζετε σε ξένο γήπεδο, οι οπαδοί είναι βάρβαροι και ο διαιτητής είναι στημένος, τότε θα κόψετε από τις εταιρίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα