karafoul Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, δοκίμαζα σήμερα την εφαρμογή της google για να βρεις το κινητό σου σε περίπτωση κλοπής αλλά μου φάνηκε ότι δεν είναι λειτουργική. Αν κατάλαβα καλά, για να βρεθεί η συσκευή, θα πρέπει να έχει ανοιχτή ο χρήστης την τοποθεσία, να τρέξει η εφαρμογή κτλ.. Ξέρει κανείς κάποια εφαρμογή πιο λειτουργική? Για παράδειγμα να σε ειδοποιήσει όταν ο χρήστης ανοίξει το ίντερνετ ακόμα κι αν δεν έχει εγκατεστημένη την εφαρμογή μέσα πχ μετά από reset. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2018 από karafoul
NikosKallithea Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μετα απο reset δεν εχει ουτε account, οπότε την ξεχνάς
karafoul Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Ναι αυτό που λέω είναι αν υπάρχει μια εφαρμογή στην οποία θα δηλώνω ότι η συγκεκριμένη συσκευή μου ανήκει(να δηλώνεται κάπως ως hardware, προφανώς όχι μέσω imei) και κάθε φορά που θέλω να την ψάξω να μου λέει που είναι.
chsam Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, karafoul είπε Καλησπέρα, δοκίμαζα σήμερα την εφαρμογή της google για να βρεις το κινητό σου σε περίπτωση κλοπής αλλά μου φάνηκε ότι δεν είναι λειτουργική. Αν κατάλαβα καλά, για να βρεθεί η συσκευή, θα πρέπει να έχει ανοιχτή ο χρήστης την τοποθεσία, να τρέξει η εφαρμογή κτλ.. Ξέρει κανείς κάποια εφαρμογή πιο λειτουργική? Για παράδειγμα να σε ειδοποιήσει όταν ο χρήστης ανοίξει το ίντερνετ ακόμα κι αν δεν έχει εγκατεστημένη την εφαρμογή μέσα πχ μετά από reset. Εγω δεν εχω την εφαρμογη ουτε ενεργη ευρεση τοποθεσιας και μια χαρα μου λειτουργει η ευρεση απλα το κανω μεσα απο τον λογαριασμο google μου.Το μονο που σιγουρα χρειαζεται ειναι ή ανοιχτα δεδομενα ή wifi.
NikosKallithea Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Αν στην κλεψουν ενα πρεπει να εχεις στο μυαλο σου Οχι να την βρεις αλλα πως θα την διαγράψεις για να σωσεις τα προσωπικά σου δεδομένα Δεν νομίζω να υπάρχει και κάποιος που την εχει βρει.
karafoul Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, chsam είπε Εγω δεν εχω την εφαρμογη ουτε ενεργη ευρεση τοποθεσιας και μια χαρα μου λειτουργει η ευρεση απλα το κανω μεσα απο τον λογαριασμο google μου.Το μονο που σιγουρα χρειαζεται ειναι ή ανοιχτα δεδομενα ή wifi. Το θέμα είναι ότι αφού έχω εγώ πχ κλέψει την συσκευή σου και έχω κάνει και hard reset, εσύ μετά θα μπορείς να δεις που είναι η συσκευή;(προφανώς αφού έχω ανοίξει δεδομένα, wifi ή τοποθεσία) Βtw θα το ψάξω αυτό με που λες μέσω του λογαριασμού της google. Edit: Το ίδιο με την εφαρμογή είναι απ' ότι κατάλαβα αλλά μου βγάζει την τοποθεσία προ 2 ημερών και όχι προ 5 λεπτών που συνδέθηκα σε wifi. Δεν ξέρω τι πρέπει να συγχρονίσω για να ανανεωθεί η τοποθεσία. 4 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Αν στην κλεψουν ενα πρεπει να εχεις στο μυαλο σου Οχι να την βρεις αλλα πως θα την διαγράψεις για να σωσεις τα προσωπικά σου δεδομένα Δεν νομίζω να υπάρχει και κάποιος που την εχει βρει. Συμφωνώ, απλά περισσότερο μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει μια ασφάλεια για τα κινητά και γι'αυτό ρωτάω, μήπως υπάρχει και δεν την ξέρω εγώ. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2018 από karafoul
saruman123 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 21 ώρες πριν, karafoul είπε Καλησπέρα, δοκίμαζα σήμερα την εφαρμογή της google για να βρεις το κινητό σου σε περίπτωση κλοπής αλλά μου φάνηκε ότι δεν είναι λειτουργική. Αν κατάλαβα καλά, για να βρεθεί η συσκευή, θα πρέπει να έχει ανοιχτή ο χρήστης την τοποθεσία, να τρέξει η εφαρμογή κτλ.. Ξέρει κανείς κάποια εφαρμογή πιο λειτουργική? Για παράδειγμα να σε ειδοποιήσει όταν ο χρήστης ανοίξει το ίντερνετ ακόμα κι αν δεν έχει εγκατεστημένη την εφαρμογή μέσα πχ μετά από reset. Spoiler https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://play.google.com/store/apps/details%3Fid%3Dcom.lsdroid.cerberus%26hl%3Den%26referrer%3Dutm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dcerberus%2Bapp%26pcampaignid%3DAPPU_1_1zIfXM_PGqHOrgSy1bGwBg&ved=2ahUKEwiPl5_ssLXfAhUhp4sKHbJqDGYQ8oQBMAV6BAgIEAM&sqi=2&usg=AOvVaw2I6Zs-GyJuVwwJEyeR6pBb
karafoul Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Στις 23/12/2018 στις 9:06 ΠΜ, saruman123 είπε Απόκρυψη περιεχομένων https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://play.google.com/store/apps/details%3Fid%3Dcom.lsdroid.cerberus%26hl%3Den%26referrer%3Dutm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dcerberus%2Bapp%26pcampaignid%3DAPPU_1_1zIfXM_PGqHOrgSy1bGwBg&ved=2ahUKEwiPl5_ssLXfAhUhp4sKHbJqDGYQ8oQBMAV6BAgIEAM&sqi=2&usg=AOvVaw2I6Zs-GyJuVwwJEyeR6pBb Καλή φαίνεται η εφαρμογή αλλά απ'οτι διάβασα στην περιγραφή λέει ότι μόνο σε rooted device δεν μπορεί να γίνει uninstall. Φαίνεται λειτουργικό πάντως το ότι στέλνει άμεσα ειδοποιήσεις.Btw η τοποθεσία που βγάζει είναι εντελώς λάθος με απόκλιση χιλιομέτρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα