SB_1957 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, BritGreek είπε Ναι φίλε μου, έχουμε όλοι το ίδιο πρόβλημα. Το έγραψα και πριν. Μου διέφυγε. Καταλαβαίνω το πρόβλημά σας γιατί το έζησα 10 χρόνια ως ιδιοκτήτης και 5 χρόνια με τον ενοικιαστή, ο οποίος έφυγε λόγω μούχλας. Το αφήσαμε 2 χρόνια το σπίτι ξενοίκιαστο με κλειστά παντζούρια αλλά ανοιχτά πόρτες-παράθυρα! Μετά το βάψαμε, βάλαμε φυσικό αέριο και κλιματιστικό και εδώ και 6 χρόνια δεν έχουμε πρόβλημα και ελπίζω να μην εμφανιστεί ξανά. Εύχομαι να βρείτε τρόπο να το λύσετε το συντομότερο. 1
APPLEGEEK Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, BritGreek είπε Δεν γνωρίζω να σου πω μάρκες και τύπους. Ξέρω ότι είχα τέσσερις επιλογές ως προς την ποιότητα, και επέλεξα σε όλα την πιο ακριβή, με πολύ μεγαλύτερο κόστος. Στα πατώματα και στους τοίχους μπήκε (και το είδα) ειδικό κίτρινο υλικό σαν αφρός. Τα τζάμια είναι διπλά με ενίσχυση και απαραβίαστα (τα αλουμίνια). Τζάκι έχω, αλλά δεν είναι ενεργειακό. Μούχλα δεν έχω πουθενά, ίσως επειδή είναι καινούργιο το σπίτι. Το καλοριφέρ μας είπαν οι εγκαταστάτες να μην το αφήνουμε όλη μέρα, και εκ των πραγμάτων δεν γίνεται εύκολα, γιατί τελειώνει πολύ γρήγορα το πετρέλαιο και καμία εταιρεία δεν φέρνει μικρές ποσότητες. Έχουμε ατομικές δεξαμενές και καυστήρες στα διαμερίσματα, με αποτέλεσμα η δεξαμενή να μην χωρά πολύ πετρέλαιο κάθε φορά. Προς το παρόν, όμως είναι ανοικτό συνεχώς. Ναι. Η οικοδομή ολοκληρώθηκε και μπήκαμε αμέσως. Μια ημέρα αφού πήραμε ρεύμα, ήρθαν τα έπιπλα και οι ηλεκτρικές συσκευές και μετακομίσαμε. Αν το πουλήσω, θα πιάσω περισσότερα από όσα έδωσα για να το αγοράσω, πανεύκολα, λόγω περιοχής, ζήτησης και διαμόρφωσης. Δεν θέλω όμως να το πουλήσω γιατί το έχουμε φτιάξει όπως θέλουμε και είναι το σπίτι των ονείρων μας, με κόπους ζωής κλπ. Αυτο με τον μηχανικό, για να είμαι ειλικρινής, πρώτη φορά το ακούω. Το σπίτι κατασκευάστηκε, χτίστηκε και πουλήθηκε σε εμάς από μηχανικό που έχει και κατασκευαστική εταιρεία, και μάλιστα είναι πολύ γνωστός στον χώρο του. Επίσης, το ενεργειακό πιστοποιητικό του σπιτιού, είναι το καλύτερο δυνατό που μπορεί να βγεί. Ο μηχανικός αποδίδει το κρύο και την υγρασία στην περιοχή και στην ελάχιστη απόσταση από τη θάλασσα. Το καλοκαίρι, για το σχόλιό σου στο τέλος, πάλι θα είναι έντονο το φαινόμενο, λόγω αφόρητης υγρασίας και ζέστης. Γεμίζουμε και κατσαρίδες τέρατα, και κάθε τετράμηνο που γίνεται απεντόμωση, παίζονται σκηνικά αποκάλυψης, χωρίς υπερβολή. Στην λέξη κατσαρίδα θα είχα φύγει 1
tornado Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, BritGreek είπε Αυτο με τον μηχανικό, για να είμαι ειλικρινής, πρώτη φορά το ακούω. Το σπίτι κατασκευάστηκε, χτίστηκε και πουλήθηκε σε εμάς από μηχανικό που έχει και κατασκευαστική εταιρεία, και μάλιστα είναι πολύ γνωστός στον χώρο του. Επίσης, το ενεργειακό πιστοποιητικό του σπιτιού, είναι το καλύτερο δυνατό που μπορεί να βγεί. Ο μηχανικός αποδίδει το κρύο και την υγρασία στην περιοχή και στην ελάχιστη απόσταση από τη θάλασσα. Το καλοκαίρι, για το σχόλιό σου στο τέλος, πάλι θα είναι έντονο το φαινόμενο, λόγω αφόρητης υγρασίας και ζέστης. Γεμίζουμε και κατσαρίδες τέρατα, και κάθε τετράμηνο που γίνεται απεντόμωση, παίζονται σκηνικά αποκάλυψης, χωρίς υπερβολή. δεν θελω να κανω τον εξυπνο, καθοσον ειμαι παρα πολυ ασχετος, αλλα αν ημουν στη θεση σου, δεν θα δεχομουν ντεφακτο μια αποψη ενος κατασκευαστη. Που μεταξυ τι περιμενεις να σου πει? οτι εχω κανει ενα τοννο πατατες και τωρα λουσου τα? η μηπως μενει αυτος εκει? Ψαξε για καποια εξιδικευμενη εταιρια και κυριως να σου κανουν στο κτιριο οτι δεις στο παρακατω βιντεο - Αλλιως ασχολησε με παπατζηδες.. για να σε βοηθησω, στο βιντεο η εικονα που σκαναρε ο μακρυμαλης, τα σημεια που βλεπεις με κοκκινο ονομαζονται θερμογεφυρες και εκει πανω (το συγκεκριμενο κτιριο) υπαρχει το προβλημα. Αναλογα θα δειξει και το δικο σου οπου και οτι προβλημα εχει. Αρχικα θα κανεις την ερευνα - μελετη και μετα θα μαθεις ποσο κοστιζει και τι πρεπει να κανεις για να μην εχεις προβλημα. Τωρα βεβαια αν θα το κανεις η οχι, αυτο ειναι αλλη ιστορια. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από tornado 2
fredd0 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 καλα οι θερμογεφυρες μπορει να μειωνουν την ενεργειακη αποδοση του κτηριοy, δε κανουν το σαλονι πισινα, μη τρελλαθουμε τωρα. 0 θερμογεφυρες εχουν μονο οσοι εχουν πιστοποιηση passive house ... 1
BritGreek Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 21 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε Στην λέξη κατσαρίδα θα είχα φύγει Χαρακτηριστικό των περιοχών όπου ακόμα υπάρχουν βόθροι φίλε μου, για να μην στενοχωρηθούν τα κατεστημένα των 10-20 οικογενειών με τα βοθρατζίδικα, ενώ οι κάτοικοι κάνουν προσπάθειες μέσω Δήμων για ένωση με το υπόλοιπο δίκτυο. Μιλάμε για δεκάδες θηρία ταυτόχρονα, ειδικά στη βεράντα, στα γκαράζ, στις αποθήκες, αλλά και μέσα στο σπίτι. Και είναι και ιπτάμενες οι άτιμες. Μας την πέφτουν κανονικά, επάνω μας. 1
APPLEGEEK Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, BritGreek είπε Χαρακτηριστικό των περιοχών όπου ακόμα υπάρχουν βόθροι φίλε μου, για να μην στενοχωρηθούν τα κατεστημένα των 10-20 οικογενειών με τα βοθρατζίδικα, ενώ οι κάτοικοι κάνουν προσπάθειες μέσω Δήμων για ένωση με το υπόλοιπο δίκτυο. Μιλάμε για δεκάδες θηρία ταυτόχρονα, ειδικά στη βεράντα, στα γκαράζ, στις αποθήκες, αλλά και μέσα στο σπίτι. Και είναι και ιπτάμενες οι άτιμες. Μας την πέφτουν κανονικά, επάνω μας. τι να πω πε8αινω
BritGreek Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, divo είπε Τοτε ειναι αυτο που σου ειπαν και παραπανω. Δεν εχουν στεγνωσει οι τοιχοι ακομα. και το κακο με τη μονοση ιδιως αν ειναι καλη δεν μπορει να βγαλει τους υδρατμους προς τα εξω, οποτε αναγκαστικα πανε στο σπιτι. Το μονο που μπορεις να κανεις σε αυτη τη περιπτωση ειναι υπομονη και καλο αερισμο. και φυσικα καλοριφερ και αφυγραντήρες, οσο μπορεις περισσοτερο. Θα φας κανα δυο χειμώνες σιγουρα. Να επισημάνω, ότι με τη λέξη πρόσφατα, εννοώ ότι μπήκαμε στο σπίτι πρόπερσι το καλοκαίρι. Δύο καλοκαίρια ανοικτό και με καθημερινό αερισμό όλο τον χρόνο, δεν θα έπρεπε να είχε στεγνώσει; @tornado Ο κατασκευαστής μένει κι εκείνος στην πολυκατοικία. Είναι το σπίτι του εκεί και επιμένει ότι όσα έχει χτίσει στην περιοχή, έχουν παρόμοια ζητήματα, λόγω της τοποθεσίας. Αυτός βέβαια έχει ενδοδαπέδια. 5 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε τι να πω πε8αινω Να ανεβάσω βιντεάκι από την επόμενη απολύμανση το Πάσχα ή θα πάθετε σοκ; Γενοκτονία με δεκάδες, χωρίς υπερβολή, να τρέχουν μόλις πέσει το φάρμακο στον κήπο, στους κοινόχρηστους χώρους (γκαράζ, κλπ) και στα φρεάτια. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2018 από BritGreek
APPLEGEEK Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, BritGreek είπε Να επισημάνω, ότι με τη λέξη πρόσφατα, εννοώ ότι μπήκαμε στο σπίτι πρόπερσι το καλοκαίρι. Δύο καλοκαίρια ανοικτό και με καθημερινό αερισμό όλο τον χρόνο, δεν θα έπρεπε να είχε στεγνώσει; @tornado Ο κατασκευαστής μένει κι εκείνος στην πολυκατοικία. Είναι το σπίτι του εκεί και επιμένει ότι όσα έχει χτίσει στην περιοχή, έχουν παρόμοια ζητήματα, λόγω της τοποθεσίας. Αυτός βέβαια έχει ενδοδαπέδια. Να ανεβάσω βιντεάκι από την επόμενη απολύμανση το Πάσχα ή θα πάθετε σοκ; Γενοκτονία με δεκάδες, χωρίς υπερβολή, να τρέχουν μόλις πέσει το φάρμακο στον κήπο, στους κοινόχρηστους χώρους (γκαράζ, κλπ) και στα φρεάτια. panagia moy !|
TriLoBiTe Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Σε καινούριο σπίτι να παλεύεις με τα απάτσι... ΗΡΩΑΣ 1
BritGreek Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, TriLoBiTe είπε Σε καινούριο σπίτι να παλεύεις με τα απάτσι... ΗΡΩΑΣ Και να πληρώνουμε και 220 βόθρο τον μήνα ε; Μην το ξεχνάμε αυτό. Κάθε μήνα δύο βυτία, 110 το καθένα, γιατί το ένα βυτίο δεν χωράει όλο το περιεχόμενο του βόθρου και κάνει δύο δρομολόγια... Βάζεις πλυντήριο και σκέφτεσαι ότι θα γεμίσεις τον βόθρο. 1 1
TriLoBiTe Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μας σμπαράλιασες.. Μην περιγράφεις άλλο😋 *μόνο το βιντεάκι μένει για να μας βγάλεις ολοκληρωτικά νοκ άουτ Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2018 από TriLoBiTe
BritGreek Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 22 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε Μας σμπαράλιασες.. Μην περιγράφεις άλλο😋 *μόνο το βιντεάκι μένει για να μας βγάλεις ολοκληρωτικά νοκ άουτ Το Πάσχα η επόμενη απολύμανση. Επιφυλάσσομαι.
Zerg13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, BritGreek είπε Το Πάσχα η επόμενη απολύμανση. Επιφυλάσσομαι. Εχεις τοσο μεγαλο προβλημα κατσαριδων και δεν κανετε καθε διμηνο το ΛΙΓΟΤΕΡΟ αλλα καθε τετραμηνο; Για να μην πω καθε μηνα. επισης ειναι προβλημα Δημου κατα πρωτον. Πρεπει να μιλησεις με τον δημο. 2) πρεπει να μαζευτειτε πολλοι ιδιοκτητες μαζι. ο βοθρος, γιατι; Δεν μπορειτε να συνδεθειτε με το δικτυο αποχετευσης; Και το προβλημα υγρασιας φοβερο μου κανει εντυπωση που δεν σε καλυπτουν οι αφυγραντηρες. θες μια τεχνικη εταιρεια. Τιποτα αλλο. Να σου βρουν το λαθος που εχει γινει γιατι σιγουρα κατι καναν λαθος. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2018 από Zerg13 1
BritGreek Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε Αναμένουμε Κάπως έτσι, με πιο ωραίο χώρο... 2 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις