Zerg13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε Abandon house 1
BritGreek Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Εχεις τοσο μεγαλο προβλημα κατσαριδων και δεν κανετε καθε διμηνο το ΛΙΓΟΤΕΡΟ αλλα καθε τετραμηνο; Για να μην πω καθε μηνα. επισης ειναι προβλημα Δημου κατα πρωτον. Πρεπει να μιλησεις με τον δημο. 2) πρεπει να μαζευτειτε πολλοι ιδιοκτητες μαζι. ο βοθρος, γιατι; Δεν μπορειτε να συνδεθειτε με το δικτυο αποχευευσης; Και το προβλημα υγρασιας φοβερο μου κανει εντυπωση που δεν σε καλυπτουν οι αφυγραντηρες. θες μια τεχνικη εταιρεια. Τιποτα αλλο Όχι, γιατί έχουμε πολλά μωρά και κατοικίδια στην πολυκατοικία και οι μυοκτονίες γίνονται κατ' εξαίρεση, με πολλή γκρίνια από μερικούς που δεν σηκώνουν κουβέντα. Ο Δήμος για προβλήματα εντός των ιδιόκτητων χώρων δεν έχει καμία αρμοδιότητα ή ευθύνη. Εδώ φέτος δεν ψέκασαν ούτε για τα κουνούπια φέτος με αποτέλεσμα να υποφέρουμε. Βόθρους έχει σχεδόν το σύνολο της Νοτιοανατολικής Αττικής από τη Βάρκιζα και μετά, γιατί τορπιλίζεται διαρκώς οποιαδήποτε προσπάθεια σύνδεσης με το δίκτυο αποχέτευσης. Για την τεχνική εταιρεία θα συμφωνήσω απόλυτα και θα το προτείνω στην επόμενη συνέλευση στις 7 Ιανουαρίου.
Zerg13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, BritGreek είπε Όχι, γιατί έχουμε πολλά μωρά και κατοικίδια στην πολυκατοικία και οι μυοκτονίες γίνονται κατ' εξαίρεση, με πολλή γκρίνια από μερικούς που δεν σηκώνουν κουβέντα. Ο Δήμος για προβλήματα εντός των ιδιόκτητων χώρων δεν έχει καμία αρμοδιότητα ή ευθύνη. Εδώ φέτος δεν ψέκασαν ούτε για τα κουνούπια φέτος με αποτέλεσμα να υποφέρουμε. Βόθρους έχει σχεδόν το σύνολο της Νοτιοανατολικής Αττικής από τη Βάρκιζα και μετά, γιατί τορπιλίζεται διαρκώς οποιαδήποτε προσπάθεια σύνδεσης με το δίκτυο αποχέτευσης. Για την τεχνική εταιρεία θα συμφωνήσω απόλυτα και θα το προτείνω στην επόμενη συνέλευση στις 7 Ιανουαρίου. Να βρεις την τεχνικη εταιρεια κιολας να την προτεινεις.και ισως 2-3. Και μετα οταν ερθει το υψος του εργου, θελει επαναληπτικη συνελευση. να δειτε και την ταρατσα, οταν ερθει η εταιρεια. υπαρχει και οικολογικη απολυμανση ή το Gel. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2018 από Zerg13 2
BritGreek Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Zerg13 είπε Να βρεις την τεχνικη εταιρεια κιολας να την προτεινεις.και ισως 2-3. Και μετα οταν ερθει το υψος του εργου, θελει επαναληπτικη συνελευση. να δειτε και την ταρατσα, οταν ερθει η εταιρεια. Η ταράτσα έχει διπλή μόνωση και μάλιστα ο κατασκευαστής επανέλαβε τη διαδικασία το καλοκαίρι με δικά του έξοδα, για κάποιο λόγο. Θα το ψάξω για την τεχνική εταιρεία, αλλά είμαι σχεδόν βέβαιος ότι η πλειοψηφία δεν θα δεχτεί το παραμικρό μερεμέτι ή επισκευή σε νεόδμητα σπίτια που έχουν κοστίσει ένα σκασμό λεφτά και ακόμα τα χρωστάνε. Οι περισσότεροι, όπως τους κόβω, έχουν αποδεχτεί τη μοίρα τους και απλά προσθέτουν αφυγραντήρες, γιατί δεν μπορούν να πιστέψουν ότι βιώνουν αυτό που βιώνουν, και ίσως δεν έχουν και επιπλέον λεφτά για να κάνουν το παραμικρό. Μια πόρτα ασφαλείας στην κεντρική είσοδο χρειάστηκε να αλλάξουμε γιατί την κατέστρεψαν σε μια προσπάθεια διάρρηξης, και έγινε μάχη για να μπει η φτηνότερη δυνατή λύση, με τους μισούς να προσπαθούν να μας πείσουν να αφήσουμε την κατεστραμμένη, αλλάζοντας απλά κλειδαριά.
Zerg13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, BritGreek είπε Η ταράτσα έχει διπλή μόνωση και μάλιστα ο κατασκευαστής επανέλαβε τη διαδικασία το καλοκαίρι με δικά του έξοδα, για κάποιο λόγο. Θα το ψάξω για την τεχνική εταιρεία, αλλά είμαι σχεδόν βέβαιος ότι η πλειοψηφία δεν θα δεχτεί το παραμικρό μερεμέτι ή επισκευή σε νεόδμητα σπίτια που έχουν κοστίσει ένα σκασμό λεφτά και ακόμα τα χρωστάνε. Οι περισσότεροι, όπως τους κόβω, έχουν αποδεχτεί τη μοίρα τους και απλά προσθέτουν αφυγραντήρες, γιατί δεν μπορούν να πιστέψουν ότι βιώνουν αυτό που βιώνουν, και ίσως δεν έχουν και επιπλέον λεφτά για να κάνουν το παραμικρό. Μια πόρτα ασφαλείας στην κεντρική είσοδο χρειάστηκε να αλλάξουμε γιατί την κατέστρεψαν σε μια προσπάθεια διάρρηξης, και έγινε μάχη για να μπει η φτηνότερη δυνατή λύση, με τους μισούς να προσπαθούν να μας πείσουν να αφήσουμε την κατεστραμμένη, αλλάζοντας απλά κλειδαριά. Στο michanikos.gr ανοιξε thread πηγες εκει; Αλλα θελει ολες τις λεπτομερειες, θα μαζεψεις ολα τα ποστ σου. Η τεχνικη εταιρεια θα κανει ενα εργο που μπορει να μην γινει και τιποτα, μπορει να αποτυχει. Μπορουν να παρεχουν εγγυησεις; Για να δουμε και την αλλη οψη.
BritGreek Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Στο michanikos.gr ανοιξε thread πηγες εκει; Αλλα θελει ολες τις λεπτομερειες, θα μαζεψεις ολα τα ποστ σου. Η τεχνικη εταιρεια θα κανει ενα εργο που μπορει να μην γινει και τιποτα, μπορει να αποτυχει. Μπορουν να παρεχουν εγγυησεις; Για να δουμε και την αλλη οψη. Είμαι μέλος από παλιά, αλλά δεν έχω γράψει κάτι για το θέμα και δεν θέλω να γράψω τίποτα στο συγκεκριμένο forum γιατί έχω κακή εμπειρία.
anikologr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, BritGreek είπε Είμαι μέλος από παλιά, αλλά δεν έχω γράψει κάτι για το θέμα και δεν θέλω να γράψω τίποτα στο συγκεκριμένο forum γιατί έχω κακή εμπειρία. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα μπορέσεις να πουλήσεις ένα τέτοιο σπίτι με πρόβλημα υγρασίας, κόστη για βόθρο και κατσαρίδες όπως είπες στην προηγούμενη σελίδα και μάλιστα πολύ ευκολα; τι από όλα αυτά θα αναφέρεις στον επόμενο; Προφανώς αν όλα όσα περιγράφεις είναι αλήθεια έχεις τεράστιο πρόβλημα. Αφού θεωρώ αδύνατο να το σπρώξεις και δεν θες άλλωστε, μόνο με τους αφυγραντήρες θα κάνεις δουλειά και φυσικά το να απευθυνθείς σε ένα σοβαρό γραφείο θα είναι μια καλή σκέψη... Φιλικά χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης αλλά όσα διαβάζω μου φαίνονται πραγματικά περίεργα.. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2018 από anikologr 1
n4sleep Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Στις 28/12/2018 στις 2:12 ΠΜ, BritGreek είπε Στο καινούριο ρετιρέ διαμέρισμα που μετακομίσαμε πρόσφατα, αγορασμένο από τα μπετά, με πληρωμένη από εμένα επιπλέον ενισχυμένη διπλή μόνωση σε πάτωμα, τοίχους και ταράτσα, διπλά τζάμια-καθρέπτες και πανάκριβα αλουμίνια, η υγρασία μέσα χτυπάει κόκκινα και η κατάσταση είναι ανυπόφορη. Αυτή την υγρασία τη νιώθεις σαν τον αέρα που περιγράφεις. Το πρόβλημα το μείωσα λίγο με αφυγραντήρες, αλλά δεν το έλυσα. Γεμίζουν πάρα πολύ γρήγορα, αν και έχω τρεις. Όσο είναι αναμμένη η αυτόνομη θέρμανση, κάτι γίνεται προς το καλύτερο, αλλά δεν είναι αυτό που λέμε "ευχάριστη θερμοκρασία", γιατί το σπίτι απλά δεν στεγνώνει με τίποτα. Μόλις τη σβήσουμε, το σπίτι παγώνει μέσα σε 15 λεπτά. Για να καταλάβεις για τι υγρασία λέμε, σκέψου ότι σηκώνομαι το βράδυ πχ για να πιω νερό, και γλιστράω στα πλακάκια, σαν να τα έχω σφουγγαρίσει εκείνη την ώρα. Τα τζάμια τρέχουν μόνιμα νερά, ειδικά μόλις νυχτώνει. Μαγειρεύουμε, και στάζουν νερά τα ξύλα της κουζίνας. Είμαι απελπισμένος, από το κρύο και την υγρασία που τρώμε οικογενειακώς, σε φάση να σκέφτομαι σοβαρά να το πουλήσω. Είμαστε συνέχεια κρυωμένοι και ξυπνάμε χάλια. Και παρά τις έξτρα μονώσεις, το καλοκαίρι, η ζέστη μέσα στο σπίτι είναι αφόρητη. Σαν να μην έχει μόνωση. Σαν να μην πλήρωσα για έξτρα μόνωση, για να είμαι συγκεκριμένος. Προσωπικα δεν μου έχει ξανατύχει τέτοιο πράγμα, και το ίδιο πρόβλημα έχουν όλα τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας. Για όσους ρωτήσουν, το σπίτι το αερίζουμε καθημερινά για μισή τουλάχιστον ώρα. Απλά σας κορόιδεψε ο μηχανικός και δεν έβαλε μονώσεις κατάλληλες ή κουφώματα τις προκοπής. Ή δεν γνώριζε. Εδώ όλοι προτείνουν ακόμα κουφώματα αλουμινίου με συντελεστή απωλειών U>2,5 και συρόμενα. Αντί να βαλουν ανοιγόμενα και PVC με U<1,5. Απο μονωση τι έχει βάλει; Το σπίτι που περιγράφεις με κατάλληλη μόνωση θα κλείνεις θέρμανση στους 20 θα πηγαίνεις δουλειά , θα γυρίζεις 12 ώρες μετά και θα είναι 19 στην χειρότερη. 2
Zerg13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, n4sleep είπε Απλά σας κορόιδεψε ο μηχανικός και δεν έβαλε μονώσεις κατάλληλες ή κουφώματα τις προκοπής. Ή δεν γνώριζε. Εδώ όλοι προτείνουν ακόμα κουφώματα αλουμινίου με συντελεστή απωλειών U>2,5 και συρόμενα. Αντί να βαλουν ανοιγόμενα και PVC με U<1,5. Απο μονωση τι έχει βάλει; Το σπίτι που περιγράφεις με κατάλληλη μόνωση θα κλείνεις θέρμανση στους 20 θα πηγαίνεις δουλειά , θα γυρίζεις 12 ώρες μετά και θα είναι 19 στην χειρότερη. Ολο αυτη η πλημμυρα που περιγραφει δεν νομιζω να ειναι απο τα κουφωματα. Ξυλινα που μπαζαν ειχα παλια, κοντα σε θαλασσα και δεν ειχα μουχλα. Την εχω ξανακουσει την ιστορια αυτη, για τα νεοδμητα σπιτια που σταζουν. Το συμπερασμα ηταν οτι εγιναν λαθη στα θεμελια ή καπου αλλου στην μονωση, που δεν επισκευαζονται. Κατεδαφιση. @BritGreek οι υπολοιπες πολυκατοικιες της περιοχης πως ειναι εχουν αυτο το φαινομενο; 9 ώρες πριν, BritGreek είπε Είμαι μέλος από παλιά, αλλά δεν έχω γράψει κάτι για το θέμα και δεν θέλω να γράψω τίποτα στο συγκεκριμένο forum γιατί έχω κακή εμπειρία. Κανε ενα νεο account, ολοι οι ειδικοι εκει ειναι. Ή ανοιξε ενα θεμα ερωτηση για μηχανικο εδω. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2018 από Zerg13
toyo73 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, BritGreek είπε Κάπως έτσι, με πιο ωραίο χώρο... Η καφε μικρη κατσαριδα ειναι του σπιτιου, δεν εχει καμια σχεση με την μαυρη των φρεατιων και αποχετευσεων-φοθρων.Προφανως απο καπου μετεφερθηκαν π.χ ξυλα, καποια κιβωτια τα οποια ειχαν κατσαριδες η αυγα και πολλαπλασιαστηκαν.Μαυρη βλεπεις δυσκολα στο σπιτι και τις βλεπεις κυριως σε χαμηλους οροφους, που μπορει να εχουν ανεβει απο τα φρεατια η τις βεραντες. 2
BritGreek Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, toyo73 είπε Η καφε μικρη κατσαριδα ειναι του σπιτιου, δεν εχει καμια σχεση με την μαυρη των φρεατιων και αποχετευσεων-φοθρων.Προφανως απο καπου μετεφερθηκαν π.χ ξυλα, καποια κιβωτια τα οποια ειχαν κατσαριδες η αυγα και πολλαπλασιαστηκαν.Μαυρη βλεπεις δυσκολα στο σπιτι και τις βλεπεις κυριως σε χαμηλους οροφους, που μπορει να εχουν ανεβει απο τα φρεατια η τις βεραντες. Ναι, το βίντεο ήταν τυχαίο φίλε μου. Εμείς έχουμε τεράστιες καφέ με φτερά, ειδικά το καλοκαίρι, τις οποίες βλέπεις παντού στον κήπο, στα πάρκινγκ, στα δέντρα, πάνω στις τέντες. Μάλλον κάποιες από αυτές καταφέρνουν και μπαίνουν και στο σπίτι, έτσι όπως το καταλαβαίνω εγώ. Όλες ιπτάμενες-γαϊδούρια. 24 λεπτά πριν, Zerg13 είπε @BritGreek οι υπολοιπες πολυκατοικιες της περιοχης πως ειναι εχουν αυτο το φαινομενο; Και στο προηγούμενο σπίτι μας κρυώναμε πολύ, σε οικοδομή δεκαετίας και είχαμε πολλή υγρασία. Δύο στενά πιο πάνω. Απλά τώρα είναι όλα πολύ πιο έντονα.
*nenya* Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Brit, ευχομαι οσο πιο συντομα γινεται να βρεις τι στο καλο συμβαινει με το σπιτι σου 😕 Οπως ειπαν και οι υπολοιποι, καλεσε καποιον ειδικο να εξετασει τα παντα. Ειναι ο,τι χειροτερο να εχεις σπιτι δικο σου και να μην μπορείς να το ευχαριστηθείς. Πιεσε και στην συνελευση οσο μπορείς μπας και ξυπνήσουν και οι αλλοι ιδιοκτητες, δεν ειναι φυσιολογικα πραγματα αυτα που μας περιγραφεις. Εδω μενω σε πολυκατοικια του '70 και δεν εχω τέτοια θεματα! (Κι ας μην εχουμε θερμανση.) 1
Mhlogiatros Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Υδροροες έχει σωστές η τα παίρνανε εσωτερικά και δε φαίνονται ; Γιατί έχω δει το έργο με τις βροχες να περνάει υγρασία μέσα από σπασμένη εντοιχισμένη σωλήνα Για να έχεις κατσαρίδες πάνω έχουν περάσματα που ανεβαίνουν ορόφους έχεις δει τι τρυπαρες μπορεί να έχεις κρυμένες πίσω απο τους παγκους κουζινας πχ ; Την περιοχή δεν είδα αλλά χωρίς βόθρο που πάνε διπλά σε κάνα ρεμα ; Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2018 από Mhlogiatros
BritGreek Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, anikologr είπε Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα μπορέσεις να πουλήσεις ένα τέτοιο σπίτι με πρόβλημα υγρασίας, κόστη για βόθρο και κατσαρίδες όπως είπες στην προηγούμενη σελίδα και μάλιστα πολύ ευκολα; τι από όλα αυτά θα αναφέρεις στον επόμενο; Προφανώς αν όλα όσα περιγράφεις είναι αλήθεια έχεις τεράστιο πρόβλημα. Αφού θεωρώ αδύνατο να το σπρώξεις και δεν θες άλλωστε, μόνο με τους αφυγραντήρες θα κάνεις δουλειά και φυσικά το να απευθυνθείς σε ένα σοβαρό γραφείο θα είναι μια καλή σκέψη... Φιλικά χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης αλλά όσα διαβάζω μου φαίνονται πραγματικά περίεργα.. Γιατί ήδη μας το έχουν ζητήσει για αγορά, λόγω περιοχής και κατασκευής (ομορφιάς). Η περιοχή έχει τεράστιο θέμα με υγρασία και κατσαρίδες φίλε μου. Και στο προηγούμενο σπίτι κρυώναμε και είχαμε κατσαρίδες και υγρασία, απλά σε μικρότερο βαθμό. Το προηγούμενο σπίτι πουλήθηκε μέσα σε μια εβδομάδα. 4 ώρες πριν, n4sleep είπε Απλά σας κορόιδεψε ο μηχανικός και δεν έβαλε μονώσεις κατάλληλες ή κουφώματα τις προκοπής. Ή δεν γνώριζε. Εδώ όλοι προτείνουν ακόμα κουφώματα αλουμινίου με συντελεστή απωλειών U>2,5 και συρόμενα. Αντί να βαλουν ανοιγόμενα και PVC με U<1,5. Απο μονωση τι έχει βάλει; Το σπίτι που περιγράφεις με κατάλληλη μόνωση θα κλείνεις θέρμανση στους 20 θα πηγαίνεις δουλειά , θα γυρίζεις 12 ώρες μετά και θα είναι 19 στην χειρότερη. Τις μονώσεις τις είδαμε γιατί πηγαίναμε όταν κτιζόταν. Η μόνωση που είδα είναι ένα παχύρρευστο κίτρινο αφρώδες υλικό (πάτωμα και τοίχοι) και στους τοίχους έχουν μπει και κάτι κομμάτια που μοιάζουν με γυψοσανίδες τα οποία ονόμασε θερμομόνωση. Είμαι άσχετος και δεν ξέρω να σου πω τι και πώς. 16 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Υδροροες έχει σωστές η τα παίρνανε εσωτερικά και δε φαίνονται ; Γιατί έχω δει το έργο με τις βροχες να περνάει υγρασία μέσα από σπασμένη εντοιχισμένη σωλήνα Για να έχεις κατσαρίδες πάνω έχουν περάσματα που ανεβαίνουν ορόφους έχεις δει τι τρυπαρες μπορεί να έχεις κρυμένες πίσω απο τους παγκους κουζινας πχ ; Την περιοχή δεν είδα αλλά χωρίς βόθρο που πάνε διπλά σε κάνα ρεμα ; Οι υδρορροές είναι εξωτερικές. Εγώ πιστεύω ότι οι περισσότερες κατσαρίδες μπαίνουν πετώντας, εκτός από εκείνες που βγαίνουν από τα φρεάτια, πχ στο μπάνιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις